הצ'יזבטרון ומגהדת' ב-
אנשים

litaf1

New member
תראי..

אני מאמינה שאלה שלא הלכו אוהבים את אוונסנס.. אבל בשביל 360 ש"ח...? אני מעדיפה להשאר בבית. גם לאהבה שלי יש גבולות חחח

oshriti123

New member
ממ לMCR לא היית משלמת 360 ש"ח?

אני יודעת שללוסטפרופטס הייתי משלמת אפילו 500.. אם היה לי חח

litaf1

New member
בטח שהייתי משלמת! ../images/Emo99.gif

500 אפילו 600! והייתי עושה את זה בכיף! MCR הלהקה הכי אהובה עליי. הייתי עושה הכל כדי לראות אותם. התכוונתי שאונסנס זאת להקה חמודה. אני אוהבת לשמוע את השירים.... אבל............. לא ברמה של סגידה והערצה כזאת שהייתי משלמת 360 ש"ח! יש לי גבולות. =) והם מתחילים ונגמרים בMCR ואולי 30 שניות... חחחח

GaIi4697

New member
אני לא אוהבת אותם../images/Emo12.gif

אבל גם אין לי בעיה איתם, אם זה היה 100 שקל הייתי הולכת בכיף

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifגם אני לא אוהבת אותם,

וגם לא היתי הולכת גם אם זה היה 100 שקל. כי כזה,זה ברעננה ואני גם ממש שונאת את האלבום החדש שלהםX_Xואני גם מנסה לחסוך אומשהו.

הייתם יכולים להשיג כרטיסים בפחות מ360../images/Emo223.gif

שמעתי שהיו כאלה שהשיגו גם ב90 אם לא בחינם דרך מבצעים שונים אבל כבר לא אכפת לי אההה אני שומעת עכשיו את הקלטות של ההופעה ואני רועדת יותר משהייתי שם

MoonyAvFreak

New member
בדיוק,

360 שח?! זה לדעתי די הרבה בשביל להקה שאני לא הכי אוהבת, ובכלל הדיסק האחרון שלהם איכזב אותי ממש. אבל נגיד ללהקה שאני מאוד אוהבת כמו נגיד...TBS או..מייכמיקל..או...לאדעת, הייתי משלמת איזה 500 שח, משהו כזה. [הלוואי והיה לי]

SainTonix

New member
וואי היה מדהים!!!!! נראה לי אפילו ראיתי מכאן

חלק.. הייתי עם החולצה השחורה של MCR עם המסכה של הגולגולת.. אם דיברתי עם מישהו מכאן - תגידו, סתם שאני אדע חח

Rose131

New member
יש סיכוי קטנטן שראיתי אותך../images/Emo12.gif

כי אני זוכרת מישהו עם חולצה של MCR
[הייתי היחידה בכל הקהל עם חולצה ארוכה
] [אבל מין רשת כזאת אז זה לא שהיה לי חם וכולם אמרו שבטוח נוראאאאאאאאא חם לי אבל לא היה לי חם כי זה חצי רשת נו!] [שחורה כזאת? עם צווארון מגניב כזה?] [ומכנסיים אדומות משובצות כאלה?]

SainTonix

New member
כן הייתי עם הMCR שלי עם הגולגולת והפרצוף

אווף אני צריך תמונות כדי לקשר אל מי שראיתי.. אני זוכר שראיתי גם מישהי עם פוני סגול שדיברנו.. חח ולא יודע אם היא מכאן בכלל. וראיתי אחד עם החולצה של לוסטפרופטס .. המגה לולז האלה חח .. את לירון תכננתי לראות אבל שכחתי מזה לגמרי ורק בסוף שלחתי לה הודעה שהיה מדהים. ונסיים באמרה - נחכה ל1-2 באוקטובר =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חח מתן היה עם מגה לולז.

וגם אני
אבל אמרת שראית איזה אחד ולא אחת.. ~,~ מתן- Famous Last Words

Rose131

New member
נו, אם היית רואה אותי היית מזהה.

לא היה שם אפאחד עם חולצה ארוכה

Luna Sphere

New member
אממ סתם מעניין אותי

למה הלכת להופעה של אוונסנס עם חולצה של MCR :|?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif למה לא? חחח

זה לא בגלל שההופעה היא של אוונסנס אז צריך חולצה שלהם.. זה כמו שהיו כאלה עם חולצה של נייטוויש או אני שהייתי בכלל עם חולצה של לוסטפרופטס.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מוחעחעחעחע.

התחלתי שורה 7-8 בעמידה.. בסוף בסוף הגעתי הכי טוב על לשורה שנייה D: פייי כמה אנשים דוחפים.. ומתעלפים.. ><" פשוט כל שנייה. "הינה אחת התעלפה!" "עוד אחת" "רגע יש כאן שתיים!" תכל'ס היה נורא קצר אבל סה"כ היה סבבה D: הופעה הבאה - הפסטיבל בסוכות :]] לפחות לא יהיה כזה חם XD

למעלה