500 אפילו 600! והייתי עושה את זה בכיף! MCR הלהקה הכי אהובה עליי. הייתי עושה הכל כדי לראות אותם. התכוונתי שאונסנס זאת להקה חמודה. אני אוהבת לשמוע את השירים.... אבל............. לא ברמה של סגידה והערצה כזאת שהייתי משלמת 360 ש"ח! יש לי גבולות. =) והם מתחילים ונגמרים בMCR ואולי 30 שניות... חחחח
360 שח?! זה לדעתי די הרבה בשביל להקה שאני לא הכי אוהבת, ובכלל הדיסק האחרון שלהם איכזב אותי ממש. אבל נגיד ללהקה שאני מאוד אוהבת כמו נגיד...TBS או..מייכמיקל..או...לאדעת, הייתי משלמת איזה 500 שח, משהו כזה. [הלוואי והיה לי]
] [אבל מין רשת כזאת אז זה לא שהיה לי חם וכולם אמרו שבטוח נוראאאאאאאאא חם לי אבל לא היה לי חם כי זה חצי רשת נו!] [שחורה כזאת? עם צווארון מגניב כזה?] [ומכנסיים אדומות משובצות כאלה?]
אווף אני צריך תמונות כדי לקשר אל מי שראיתי.. אני זוכר שראיתי גם מישהי עם פוני סגול שדיברנו.. חח ולא יודע אם היא מכאן בכלל. וראיתי אחד עם החולצה של לוסטפרופטס .. המגה לולז האלה חח .. את לירון תכננתי לראות אבל שכחתי מזה לגמרי ורק בסוף שלחתי לה הודעה שהיה מדהים. ונסיים באמרה - נחכה ל1-2 באוקטובר =]
התחלתי שורה 7-8 בעמידה.. בסוף בסוף הגעתי הכי טוב על לשורה שנייה D: פייי כמה אנשים דוחפים.. ומתעלפים.. ><" פשוט כל שנייה. "הינה אחת התעלפה!" "עוד אחת" "רגע יש כאן שתיים!" תכל'ס היה נורא קצר אבל סה"כ היה סבבה D: הופעה הבאה - הפסטיבל בסוכות :]] לפחות לא יהיה כזה חם XD