הצילוווווווו

iris and ben

New member
לשירלי...

מה שאת מתארת קרה לבן כשהתחיל ללכת הוא אכל פחות והוציא הרבה אנרגיה במשך היום במשך היום הוא לא רצה לישון כי כל דבר סיקרן אותו-היכולת ללכת ולעשות דברים ובערב הוא היה מותש אני לא הייתי עושה כלום ומקווה שהוא לא מפתח משהו

שירלי יקירתי, אני לא יודעת..

אבל אני כן יודעת שילד שלא אוכל זה לא נורא, הם מסתדרים (לא יודעת איך) ולא צריך להכריח (ולהשתדל לא לדאוג). אם הוא ישן טוב בלילה יכול להיות שסדר היום שלו השתנה. אם הלילות טובים זה מספיק לא? נשיקות לתומרון, ואל דאגה!

אוקיי, אז לקחתי את ה../images/Emo130.gif לרופא

משום שבלילה הוא בכה איזה שעה ונראה מאוד סובל ובכלל היה מאוד נאג´ גם בשאר היום. הלכנו לרופא המגבה של הרופאה הקבועה שלנו. אני ממש לא סובלת אותו כי הוא לדעתי נורא חפיפניק אבל זה מה יש (הרופאה הקבועה אני גם לא מתה עליה אבל היא דווקא מאוד יסודית ותמיד הבדיקות שלה ארוכות ומקיפות). בכל מקרה, הוא לא חידש לי שום דבר. בעיקר רציתי שיראה לתומר את האזניים כי נראה לי שהן קצת מציקות לו. ואכן, יש לו קצת נוזלים באזניים אבל לא במצב שמצריך בינתיים אנטיביוטיקה. אני אנסה לשים לו אוטידין פעם הבאה שהוא יבכה ונראה אם זה יעזור. הוא ניסה לדחוף לי תרופות שונות לאף (תומר סובל מנזלת מיום הוולדו) וכמובן שניפנפתי את הרעיון במהירה. חוץ מזה שהחניכיים שלו נפוחות (דהההה, זה כבר ככה חודשים
) והוא ייעץ לי לשים טיג´ל (מה אתה אומר?!). בקיצור הוא לא חידש לי כלום. מקווה שמצבו של תומרון יישתפר. אם עדיין לא אהיה רגועה אז אקח אותו לרופאה הקבועה ביום שישי. היא בטח תהיה יותר יסודית. ועוד דבר, האדיוט הזה בבודקו את תומר אומר לי: "לי לא מפריע שהם בוכים...". אחלא רופא ילדים הא?! אמרתי כבר שאני לא סובלת אותו?! שירלי.

נכון שעכשיו את יותר שקטה?

אמנם הרופא נשמע מאוס, אבל יש לתומרון סיבה להית קצת רציני... אם לא יעבור לו בהחלט תבקרי את הרופאה הקבוע. נשיקות והחלמה ובליסה מהירה!

rzrzrz

New member
אולי הוא פשוט כל כך עסוק בלהיות ילד

גדול, מתוק וחמוד שאין לו זמן לאכול והוא בכלל לא עייף כי להיות מתוק זה ממש קל חשבת על זה ????

למעלה