הצילו את הפורום....

סלסרו

New member
שלום

אני צבי, גר בנ.י. גם שכיר וגם עצמאי כשכיר: managing agent של מספר בניינים בברוקלין, דבר הדרוש ממני עבודה עם אנשים (דיירים, דיירים פוטנציאלים, קבלנים, נציגי עיריה וכו'), החלטות עסקיות רבות (ניתוח השקעות פוטנציאליות, ביטוח, משכנתות וכו'), עבודה עם החוק (ניהול תביעות נגד דיירים, עמידה בחוקי העירייה והמדינה וכו'), עבודה עיצובית (עיצוב פנים של דירות ובניינים), בנין (שיפוצים, פתרון בעיות וכו' - יש לנו עובדים, אבל אני גם לומד מזה..). בקיצור, כל האספקטים של נדל"ן. כעצמאי: מתווך נדל"ן בעיקר בהשכרות וכמה דילים טובים במכירה מידי שנה. כמעט אין לי הוצאות, ומכיון שאין לי שותפים (ואשה +), אני חולק את הדילים רק עם המשפחה: הדודים סאם וג'ורג'. בנוסף אני משקיע במניות, וטפו טפו
בשנים האחרונות ההצלחה האירה את פניה...

billc

New member
אני בילי

שכיר
בחברת הייטק אמרקאית... אזרח אמרקאי עם מעט ממון, מחפש את ההזדמנות להיות עצמאי. Good luck to me

אייל2468

New member
נעים מאוד, אני אייל

עד לפני חודש שכיר בבנק בישראל, בתפקיד בתחום הנדל"ן. אני שמאי מקרקעין מוסמך בישראל. מזה חודש נמצא בארה"ב ומתגורר בפרבר של בוסטון. שלושה שבועות ראשונים עקר בית במשרה מלאה (כולל טיפול בבנות שלי). יש לי גרין קארד ומזה שבוע "מחפש עבודה פעיל" בתחום הנדל"ן/בנקאות ו/או כל תחום מעניין אחר. התראיינתי לעבודה כאיש מכירות בסוכנות תיווך. מוכנים שאתחיל לעבוד אצלם. מעבר לכך שצריך להוציא רשיון, הייתי מעוניין לדעת מהם יחסי העמלות המקובלים בין איש מכירות למשרד ומה נדרש מאיש המכירות לעשות לטובת המשרד מעבר למובן מאליו שהוא למכור/להשכיר. לא בטוח שאלך על זה. אני בודק אופציות נוספות. אשמח לשמוע רעיונות מהנוכחים. הצעות קונקרטיות ו/או הפניות רלבנטיות תתקבלנה בברכה. תודה מראש, אייל.

baliliVboten

New member
עדיף צאוחר מאשר אף פעם

אני אמיתי, בן 32 מתגורר בבודפשט ועוסק בתחום הנדלן ממספר כיוונים (בעל זיכיון של חברת התיווך הגדולה ביותר בהונגריה, ובנוסף משקיע בנדלן בעצמי) אני נמצא פה כ 3 שנים, מגדל עם אשתי (היפה מהתמונה) את הבן המדהים שלנו, ומשתדל מאד להנות ממה שמציעים לי חיי. פורום מאד מאד נחמד, בואו לא ניתן לו לגווע

למעלה