הצילו. בצק שמרים לא הצליח לי
חברות וחברים
ניסיתי להדיל ראש ולהכין בצק שמרים ע"פ המתכון הזה
ראו לינקים
1) הכנסתי חומרים יבשים ובסוף רטובים
2) לשתי הכל עם מלוש (זו הוו לבצק שבמיקסר)
3)לשתי כ 5-10 דקות.
ומה קבלתי?
1) בצק נוזלי (כאילו זו עוגה בחושה)
2) בצק דביק מאוד (זה היה צפוי)
מה הלאה?
הוספתי קמח והמשכתי ללוש
ואין שינוי בתוצאה
התפחתי שעה (עם מגבת) ואין שינוי בתוצאה
כעת אני הוספתי קמח ואולי אולי משהו....
שמתי את הבצק במקרר שאולי הוא יתקשה
בקיצור , חוץ מאשר שזה שכר לימוד.. מה כאן השתבש?
יכול להיות שהשמרים (שמרים יבשים אותם שמרתי בהקפאה) אולי הם לא תקינים?
כי גם כשאפיתי חלות הם לא התפיחו את החלות.
אשמח לעידוד (שזה תמיד עוזר)
ולעיצות
מתכון לעוגת שמרים פרווה
מתכון נוסף לעוגת שמרים פרווה (כמעט זהה לקודם)
חברות וחברים
ניסיתי להדיל ראש ולהכין בצק שמרים ע"פ המתכון הזה
ראו לינקים
1) הכנסתי חומרים יבשים ובסוף רטובים
2) לשתי הכל עם מלוש (זו הוו לבצק שבמיקסר)
3)לשתי כ 5-10 דקות.
ומה קבלתי?
1) בצק נוזלי (כאילו זו עוגה בחושה)
2) בצק דביק מאוד (זה היה צפוי)
מה הלאה?
הוספתי קמח והמשכתי ללוש
ואין שינוי בתוצאה
התפחתי שעה (עם מגבת) ואין שינוי בתוצאה
כעת אני הוספתי קמח ואולי אולי משהו....
שמתי את הבצק במקרר שאולי הוא יתקשה
בקיצור , חוץ מאשר שזה שכר לימוד.. מה כאן השתבש?
יכול להיות שהשמרים (שמרים יבשים אותם שמרתי בהקפאה) אולי הם לא תקינים?
כי גם כשאפיתי חלות הם לא התפיחו את החלות.
אשמח לעידוד (שזה תמיד עוזר)
ולעיצות
מתכון לעוגת שמרים פרווה
מתכון נוסף לעוגת שמרים פרווה (כמעט זהה לקודם)