הצילו- המשך המחקר האנתרופולוגי

הצילו- המשך המחקר האנתרופולוגי

היי לכולם , שוב אני מדווחת כאן משטח האויב
היות והפכתי למובטלת מהמניין יש לי פתאום זמן פנוי לים , שטויות, ו... בנים. אתמול נסעתי לים , עם מישהו שאני מכירה הכרות וירטואלי ת של שנתיים , <עם אולי 5 פגישות שהיו לנו של מפגשי פורום> בקיצור, ישבנו על החוף , דיברנו קצת אבל זה מוזר כי הוא שתק הרבה בהתחלה ושיחקנו שש בש, חחח, היה נחמד , אני פשוט לא בטוחה שהוא הטיפוס שלי , הוא חמוד ויש לו לב טוב , אבל אני לא יודעת היה איזה קטע , שעשינו התערבות , והוא ניצח ואמר שאני צריכה לעשות מה שהוא אומר , אז הוא אמר לי להכנס לים מלא במדוזות, חחח אבל הוא נכנס איתי והוא חיבק אותי כזה מאחורה במים אבל זהו היה כיף אבל מוזר ואז הוא היה צריך ללכת כי היה משחק <בנים> והוא רצה שנפגש שוב , שאני אבוא לים , מחר או היום אמרתי שנראה תכלס , רציתי לדבר איתו בערב <הורא פנה אליי במסנג'ר> אבל אין לי כוח להתאמץ בשבילו , לא יודעת , לא ככה דמיינתי את החבר שלי שיהיה ובקיצור כשהגעתי חזרה הביתה בערב , איך שיצאתי מהאוטו בדרך הביתה , התחיל איתי מישהו , הוא די חתיך, גר רחוב לידי , בן 29 לומד בבצלאל בימוי , שנה שלישית הוא לקח את הטלפון שלי , ויצאנו לסיבוב בחוץ , ואז ישבתי אצלו לקפה ככה עד 2 בלילה... בעעעע... לא בטוחה שבא לי עליו לא יודעת , 3 הבנים שנתקלתי בהם לאחרונה , התנהגו אותו דבר: אחד תמיד היה מעמיס עליי אינפור' וסיפורים, בלי סוף ולא נתן לי לדבר ולא הקשיב לי . זה שהיה איתי בים , קטע אותי באמצע משפטים, וה"במאי" גם קטע אותי באמצעי משפטים אני שונאת שעושים את זה, וחוצמזה אני חושבת שהוא התחיל איתי רק בשביל סקס, וזה ממש לא מה שבא לי עכשיו כשהייתי אצלו הוא כל הזמן ניסה לגעת בי וכל הזמן החמיא לי לגוף שלי , בסוף נשברתי והתחבקנו ואז נשברתי והתנשקנו , אבל לא שכבתי איתו , אבל יצא לו לזרוק כל מיני משפטים של " וואוו בטח את מה זה פצצה במיטה" וכאלה הוא שלח לי על הבוקר SMS : בוקר טוב מותק וכאלה הייתי די קרירה אליו אתמול , כאילו אדישה וצינית ממש עשיתי הכל חוץ מלהגיד לו בפנים שלא בא לי עליו איך זה שכשאין לי עבודה יוצא לי לצאת עם אנשים פתאום? ולפגוש אנשים? בעעע איזה מצב מוזר מצד אחד בא לי חבר מצד שני אין לי כוח להשקיע ואין לי כוח לאנשים האלה לא ככה דימיינתי את החבר שלי , שיהיה , לא כמו אפאחד מאלה שאני פוגשת כשהייתי עם ה"במאי" הוא אמר לי כל הזמן שממש כיף לו איתי ואני עניתי לו כמו בשיר שכתבתי : בציניות, אמרתי לו "כן , כן , בלה בלה בלה" אני בשוק מעצמי, חחח בדרך כלל אני נמרחת עליהם ונמסה מכל פלוץ! הוא אמר לי "בטח אחריי מחר אני כבר לא אראה אותך" אמרתי לו " אז מה , זה יהיה כזה נורא?" חחחח מסכן איזה התעללות מה דעתכן על כל הבלאגן הזה?

spooni

New member
מיכלושלוש ...סחטיין על ההספק ../images/Emo13.gif

מכל הבלאגן דבר אחד ברור והוא: שלא תעיזי לעשות איתם סקס!!!!!! בכדי לבדוק ספקות ,חששות ומה ומי ומו ולמה וכמה ואם את סגורה על אחד או על השני, תמשיכי לצאת איתם תבררי עם עצמך עד שתהיי בטוחה את רוצה אותו או לא רוצה אותו. וכמובן אם הוא רוצה אותך לאותה מטרה שאת רוצה אותו, ואם לא אז האם את מוכנה להסכים להיות לו למטרה שהוא רוצה אותך. האם את מוכנה להתפשר. בקיצור ..או לא בקיצור...תבדקי מה את רוצה , איזה סוג קשר את רוצה ומה הם רוצים, אם זה מתאים ? בהצלחה ..עלי והצליחי

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

האחרון לא נשמע לי. גם הראשון לא כל כך. אולי הבאמצע. ואולי, תפגשי מישהו אחר.. אבל למה בלחץ?

ממש לא בלחץ

אין לי כוח אליהם כי הם חושבים משום מה כל הזמן שאני צריכה להתאמץ בשבילם ובכלל כל הבנים האלה סתם מגעילים כבר עדיף להיות לבד

Betterfly

New member
את כל הזמן מתעסקת סביב הנושא

של בחורים... ככה זה נראה. אולי זו נקודה שאת צריכה להעלות בפני עצמך?

spooni

New member
למה צריך להעלות כל נקודה בעצם ?

היא רוצה בן זוג ..ורוצה אהבה ..והתחילו איתה בחורים, אין רע בכך לדעתי. היא רק צריכה לדעת אם הם טובים לה או לא. אם כן להמשיך אם לא להעיף. אין רע בכך שמחזרים אחריך.

Betterfly

New member
נשמה, אם לא שמת לב, אנחנו

בפורום מכורות לאהבה. אולי כדאי שנשים לב להתנהגות ששמה לנו מקלות בגלגלים במקום לחיות בחוסר מודעות (שמילא אם היתה נעימה אבל היא מסיבה לנו סבל ואנחנו אפילו לא יודעות למה). בינתיים לא נשמע שהיא נהנית ממש.

Betterfly

New member
אין בעיה כמובן שיתחילו איתה בחורים

השאלה מה היא עושה עם זה. אם היא מתעסקת בנושא כל כך הרבה, הוא לא מביא לה אושר, היא מתבלבלת בין כמה מחזרים ואף אחד מהם אינו מתאים, זו נשמעת כמו בעיה!

spooni

New member
צריך להתרגל לשפע ../images/Emo13.gif ומי שלא רגיל

מתבלבל ..ואני מדברת על שפע בכל דבר...כשמציפים אותך דברים. אהבה ...משימות ..שיחות טלפון ..מחזרים ...יתושים ..וכן הלאה וכן הלאה

Betterfly

New member
יש לשים לב מתי זה שפע

ומתי זה כאוס. כאוס מאפיין מאוד את החיים של מכורים.

spooni

New member
אהה ..וצרות זה דבר יחסי ..יש

אניםם שיחשיבו את המצעותו של ג'וק בבית לצרה

Betterfly

New member
תלוי מה את מגדירה צרות באמת

וזה לא חייב להיות צרות. כאוס זה אי סדר, נקודה. גם אם אלף דברים נהדרים קורים לך, את לא מסוגלת לקחת פאוז ולתת לדברים טובים ומשמעותיים לחלחל את בבעיה חמורה, לדעתי. אם את לא מסוגלת להגיע לשלווה, את בבעיה. אם שום דבר לא תופס אותך ואת נעה בחוסר שקט מדבר "טוב" אחד למשנהו, את בבעיה.

מממ, אני באמת מעריכה את דעתך

אבל הדיאגנוזה שלך לא נכונה אני לא ממש בכאוס, אני יודעת שלא בא לי עליהם:)

Betterfly

New member
טוב, אין בעיה

אני יכולה לומר לך מה גרם לי לחשוב כך ותקחי את זה לכל כיוון שאת רוצה- את רשמת שאת בבלאגן, ההודעה שלך היתה די מבולבלת (וזה ממישהי שיודעת להתנסח בבהירות ובחדות מדהימים, על פי הודעות אחרות ודברים נוספים שכתבת), נושא הבחורים עולה שוב ושוב במין לופ שנראה תקוע וגם בולט בו מאוד עניין הפאסיביות שלך שנורית הזכירה. קחי את ההערות לתשומת לבך באם תהיי מעוניינת בכך. באם אני טועה בגדול לדעתך,שלום עלייך וברכת הצלחה, מצטערת אם בלבלתי בשכל.

רשמתי שאני בבלאגן, זה נכון

כי יש לי נטייה לחשוב על כל דבר מלא אני נותנת הרבה צ'אנסים פוחדת לחתוך חד וחלק תמיד חושבת מצד אחד ומצד שני ומצד שלישי ומצד רביעי... מתלבטת מאוד בדברים האלה יותר מידי חושבת, בגלל זה אני חלשה בקשרים זוגיים... וההודעה יצאה בבלאגן , כי לא היה לי כוח לנסח אותה באותו רגע. כאילו , הוא אמר את זה חמוד - שבא לו להתכרבל איתי אבל חברות שלי אמרו לי שהוא בטח מחפש זיון
לא יודעת , אז הייתי די קרירהאליו אתמול הוא שאל אותי מתי נפגשים ואמרתי שלא יודעת היום הוא שלח לי SMS ואמר שהוא נפגע מהיחס שלי דיברתי איתו ואמרתי לו שזו לא בעיה שלי שהוא משדר שהוא מחפש זיון חחח כאילו , נורא בא לי להיות איתו בקשר כי הוא גר ליד הבית שלי ויהיה נחמד שיש לי מישהו פה לידי שאוכל לצאת איתו ולראות איתו סרטים וכאלה אבל שוב, אני לא בטוחה שהוא הטיפוס שלי וזה שהוא מחפש זיון < או לפחות נראה כאילו הוא כזה , למרות שהוא הכחיש> זה מה זה לא מתאים לי עכשיו.

*תיקון:נחתכה לי ההודעה-תקראי את זו:

רשמתי שאני בבלאגן , זה נכון: כי יש לי נטייה לחשוב על כל דבר מלא אני נותנת הרבה צ'אנסים פוחדת לחתוך חד וחלק תמיד חושבת מצד אחד ומצד שני ומצד שלישי ומצד רביעי... מתלבטת מאוד בדברים האלה יותר מידי חושבת, בגלל זה אני חלשה בקשרים זוגיים... וההודעה יצאה בבלאגן , כי לא היה לי כוח לנסח אותה באותו רגע. ההוא שהייתי איתו בים דיבר איתי אתמול ושאל שוב מתי אני באה לים אמרתי שאני עסוקה ולא יודעת תכלס, לא היה לי נעים להגיד לו , אבל לא מתאים לי לסוע עד לשם בשבילו חוצמזה שאני לא בטוחה שהוא הטיפוס שלי בכלל ולגביי ה"במאי" הוא התקשר אליי אתמול ושאל מתי אני אצלו
כאילו , הוא אמר את זה חמוד - שבא לו להתכרבל איתי אבל חברות שלי אמרו לי שהוא בטח מחפש זיון לא יודעת , אז הייתי די קרירה אליו אתמול הוא שאל אותי מתי נפגשים ואמרתי שלא יודעת היום הוא שלח לי SMS ואמר שהוא נפגע מהיחס שלי דיברתי איתו ואמרתי לו שזו לא בעיה שלי שהוא משדר שהוא מחפש זיון חחח כאילו , נורא בא לי להיות איתו בקשר כי הוא גר ליד הבית שלי ויהיה נחמד שיש לי מישהו פה לידי שאוכל לצאת איתו ולראות איתו סרטים וכאלה אבל שוב, אני לא בטוחה שהוא הטיפוס שלי וזה שהוא מחפש זיון < או לפחות נראה כאילו הוא כזה , למרות שהוא הכחיש> זה מה זה לא מתאים לי עכשיו. לגביי הפאסיביות והתקיעות , לא יודעת , זה באמת משהו שהייתי רוצה להפסיק להיות , אדישה כזו לתוצאות של הדברים כאילו לא אכפת

spooni

New member
אם כך אני בכאוס .... תודה ../images/Emo13.gif

רק לא של דברים טובים לצערי.

למעלה