הצילו- המשך המחקר האנתרופולוגי

Betterfly

New member
מבינה אותך המון מותק ../images/Emo13.gif

כולנו רוצים להיות בזוגיות. הרצון הזה כל כך חזק שרצים ועושים הרבה שטויות בקשר לכך. אני מציעה שעד שלא תבואי עם רעיון מובנה לגבי זוגיות וחוזק פנימי לא תתנסי בכל האכזבות האלו. נוכל לעבוד פה ביחד אם תרצי. אני גם הבנתי שריצה מטורפת לא תעזור לי. כרגע אני משתדלת להימנע מקשרים. דיברו איתי על שנה הימנעות ואמרתי שזה נורא קשה. את יודעת מה עושים במקום? כל יום בוחרים בהימנעות מחדש. לא מגדירים לך זמן מוגדר מראש. לאט לאט יעבור זמן וכל יום תבחני מחדש מה מתאים לך ולהחלמה שלך, בלי התחייבות לפרק זמן.

רעיון מובנה לגבי זוגיות וחוזק פנימי

איפה קונים כזה דבר?
אוקיי, אני באמת רוצה להמנע מריצה מטורפת וגם להמנע מלדבר עם המניאק כל השנה האחרונה, לא היה לנו נתק של יותר מחודש חברה שלי אתמול אמרה לי שאני לא אדבר איתו חודשיים לפחות אני לא מסוגלת

Betterfly

New member
קודם כל, אנחנו מסוגלים לדברים

שאפילו לא דמיינו! אני חשבתי שלעולם לא תגמר לי האהבה והרצון לחזור לאקס שלי, ולאט לאט אני מתחילה לשחרר. לאט ובבטחה. הכל בגלל ההבנה של איפה אני עומדת בקשר, מאיפה נובע הרצון שלי ולהיכן אוכל לנתב אותו בעתיד. ההבנה של זוגיות וקבלת חוזק פנימי היא משהו שקשה לדמיין עכשיו. היא תדרוש ממך המון העמקה ותהליך קצת ארוך של קבלת תובנות לגבי עצמך. אני כל כך ממליצה על קריאה, דיבור ותרפיה בטיפול פסיכולוגי. לא ייאמן שזה באמת מתחיל לעבוד. ותזכרי שאת מסוגלת בדרכים שאפילו לא דמיינת שייתכנו.

spooni

New member
אצה קלה בים ? ../images/Emo13.gif את גדולה ...

אני גם רוצה דימוי ..

spooni

New member
אני חושבת שסיגל בצרפתית זה ..

חרגול ..או צרצר בעצם .. מישהי יודעת צרפתית ?

בבקשה אל תקחנה את זה לשם

מיכל וזהו, ספוני... אני לא אמרתי שמיכל היא אצה קלה בים. ביקשתי לתאר את התחושה של הסתירה שיש בין מיכל מול הגברים ומיכל שאנחנו מכירות מכאן - עם הכתיבה החריפה והנוכחת שלה. לא התכוונתי להעליב. לא זו המטרה. התכוונתי לכל מילה שאמרתי, ואני מקווה שתבחינו ברצון שלי לשקף משהו , לא לפגוע.

זה בסדר:) הבנתי את הרעיון שניסית

להעבירואת צודקת זו הבעיה שלי עם גברים ועם העולם בכלל: אני לא מקרינה את הפנימיות שלי החוצה הכתיבה שלי, זו מי שאני באמת ובעפ"י אני לא נשמעת ככה, בכלל אני נשמעת חדנית הססנית וחלשה וביישנית עם חוסר ביטחון עצמי אני כל כך שונאת את זה שזה מה שאני משדרת לעולם
נניח בבית עם המשפחה שלי - אני הדמות הכי חזקה ודומיננטית שמשפיעה על כולם על האחים שלי מתכווכחת עם ההורים שלי עומדת על שלי, אני ממש כיבשה שחורה עושה מה שבא לי בחוץ אני פתאום נהיית חסרת עמוד שידרה

E D G Y

New member
מאוד מוכר לי...

אני מאוד דומיננטית בסיטואציות מסויימות ומול גברים אני רכיכה (בהרגשה שלי לפחות)...

spooni

New member
לא לקחתי לאף מקום ...רק התפעלתי

מכושר הכתיבה ...כאילו ..לי אף פעם לא היה צץ לכתוב משהו כזה. זה יפה ..זו היתה כוונתי
בגלל זה רציתי גם דימוי...כי אני חושבת שאת טובה בזה..בלקלוט אנשים.

../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gif

אוף לשניהם אמרתי שנמאס לי מהרמיזות המיניות שלהם ואני לא סובלת שמדברים אליי ככה ושניהם נעלבו
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא אוהבת להיות במצב כזה כי לא נעים לי, כאילו יצאתי זו שלא היתה בסדר איתם

זאת בדיוק הבעיה

אני תמיד חייבת להיות הנחמדה ולרצות את כולם
גם כשבפנים אני מרגישה שאני עוד שניה מתפוצצת אני פוחדת לריב עם אנשים כי אני פוחדת שהם לא יבינו אותי תמיד הם איכשהו מצליחים להוציא אותי ה"לא צודקת" כאילו אני היסטרית מידי או ילדותית מידי או לא הגיונית או חונקת מידי , תמיד הם מנצחים בריב בגלל זה אני םוחדת להעלות בכלל דברים שמפריעים לי

Betterfly

New member
את התאומה שהפרידו ממני בלידתי ../images/Emo13.gif

יש לי את אותה הבעיה. גם אני אוגרת כעסים מפני שבכל וויכוח איכשהו אני יוצאת או כלבה חבל על הזמן או חלשה/ לא צודקת/ לא כועסת בצדק. אבל- שמתי לב- שאם תעשי פוס עוד בתחילת הוויכוח- אוקיי, נראה לך שעומד לצוץ וויכוח. את לוקחת שתי שאיפות של אוויר ומארגנת את המחשבות בראש. לאט לאט את אומרת בצורה שנראית לך הכי מסודרת- מהתחלה ועד הסוף- את מה שרצית להגיד. תבקשי שלא יקטעו אותך, וזה הכי חשוב, עד שתסיימי את דברייך. אח"כ קחי את מה שאומרים לך ותשקלי את זה למול הרעיון שיש לך בראש לגבי הנושא- הגיבי בנקודות קצרות וענייניות. הכי טוב להגיע בסוף להסכמה או להסכים- שלא מסכימים- אבל שלא קרה כלום, ולסיים את השיחה ברוח טובה או במינימום נזקים לפחות
.

Betterfly

New member
נעלבו?

שהם לא יכולים לזיין לך את השכל? כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לדעתי את בכלל לא צריכה מישהו שמלכתחילה מדבר כך.

את לא מבינה איזה סצנות הבמאי

הזה עושה לי, הוא אומר שממש פגעתי בו מנסה לשחק לי על המצפון עם משפטים כמו :"טוב אני לא אטריד אותך יותר" אני אמרתי לו - זו לא אשמתי שהוא מתנהג כמו אחד שמחפש רק סקס, אז הוא אמר לי שלא חסר לו סקס אם הוא רוצה אמרתי לו שאני לא מחפשת חבר ולא סקס. ואמרתי שיכל להיות נחמד אם יהיה לי ידיד פה ליד הבית , שנוכל לעשות דברים יחד, וזה לא אשמתי שהוא התעקש לנסות למשוך את זה לכוונים אחרים אז הוא אמר שאני ממש מגעילה שאני אומרת לו במילים עדינות "לך חפש" בעע במילא לא בא לי עליו ולשני אמרתי גם שאני לא סובלת רמיזות מיניות ושזה לא היה לעניין שהוא אמר X ו Y אז הוא אמר: שכחי שאמרתי , משהו כזה. וסגר את המסנג'ר. איזה זונות הבנים האלה, יא אללה

למעלה