הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו!

כוכבית מצויה

Well-known member
גרפולוגיה זה נושא מאד מעניין ומוכח מחקרית.

כבחור צעיר למדתי קצת גרפולוגיה מהרשת.
מאז שכחתי הרבה בנושא. אבל נשאר לי רק
הרגש החיובי לנושא זה.

אם תרצי להתקבל לעבודה יבקשו ממך לכתוב
כמה שורות בכתב יד ויעבירו את זה לגרפולוג
לבדוק על אופייך.

אגב נושא נוסף שעוזר בבדיקת מועמדים זה
שפת הגוף שלהם ועושים זאת בראיון מצולם
שמנותח אחר כך על ידי מומחים לשפת גוף.
כל זה לא קשור כהוא זה לעובדה שלא מעניין אותי מה יגיד גרפולוג על כתה היד הספציפי הזה.

certified.woke

Well-known member
גרפולוגיה זה נושא מאד מעניין ומוכח מחקרית.

כבחור צעיר למדתי קצת גרפולוגיה מהרשת.
מאז שכחתי הרבה בנושא. אבל נשאר לי רק
הרגש החיובי לנושא זה.

אם תרצי להתקבל לעבודה יבקשו ממך לכתוב
כמה שורות בכתב יד ויעבירו את זה לגרפולוג
לבדוק על אופייך.

אגב נושא נוסף שעוזר בבדיקת מועמדים זה
שפת הגוף שלהם ועושים זאת בראיון מצולם
שמנותח אחר כך על ידי מומחים לשפת גוף.
נרפולוגיה אינה מדע.
Graphology is the analysis of handwriting in an attempt to determine the writer's personality traits. Its methods and conclusions are not supported by scientific evidence,[1][2] and as such it is considered to be a pseudoscience.[3][4][5][6]
גרפולוגיה יכולה רק לאמת או להפריך אותנטיות של חתימה על ידי השוואת החתימה לדוגמאות כתב-יד של החותם, אך לא מעבר לכך...

jackie111

Well-known member
נרפולוגיה אינה מדע.
Graphology is the analysis of handwriting in an attempt to determine the writer's personality traits. Its methods and conclusions are not supported by scientific evidence,[1][2] and as such it is considered to be a pseudoscience.[3][4][5][6]
גרפולוגיה יכולה רק לאמת או להפריך אותנטיות של חתימה על ידי השוואת החתימה לדוגמאות כתב-יד של החותם, אך לא מעבר לכך...
מי שמתעניין בגרפולוגיה ומקבל כתב יד יכול להסיק מסקנות לגבי אופיו של האדם.
אם לדוגמה :
אפשר להבחין בכתב היד בין גבר לאשה.
הכתב מבולגן עולה ויורד.
אם הכתב לא ברור.
אותיות גדולות או קטנות.
אם האדם לוחץ עם העט או כותב בלי ללחוץ.

יש עוד הרבה קריטריונים שאפשר מהם לנתח את אופיו של
הכותב בסבירות גבוה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
רפואה אינה תחום של המצאת פטנטים שמחר יכולים לצאת לדרך.

גם אם מצאת צמח מרפא לא מוכר, או שעלה בידך לרקוח תרופת פלא חדשה, שום דבר מאלה לא ייכנס לשוק לפני בדיקה מקיפה ואישור ה-FDA.
הזכרת לי את הסרט הנהדר מ-1995, "התרופה", על שני ילדים, הקטן יותר חולה במחלה חשוכת המרפא איידס (בעשור הנוכחי ימצאו התרופה. התרופה תהיה כדור. היא תילקח אוראלית), והם יודעים שמחצית התרופות בעולם מקורן בצמחים, אז לילד הגדול יותר יש רעיון, והם הולכים ליער הסמוך ומנסים לרקוח עבור הקטן יותר תרופה לאיידס מהצמחים השונים שביער.

מבלי לעשות לך יותר מידי ספוילרים לסרט, אני מניח שזאת תהיה הנחה טבעית והגיונית שדבר שכזה לא יעבוד, ושהם לא באמת הולכים לרפא אותו מאיידס עם תרופה שנרקחה על-ידי שני ילדים קטנים מהצמחים שביער הסמוך, נכון? נאיבי לחשוב ככה. אבל נחמד מצידו של הילד הגדול יותר לנסות.

"הילד הקטן יותר", "הילד הגדול יותר", ממרחק השנים שכחתי את השמות שלהם, מה שרק אומר שהגיע הזמן לראות את הסרט שוב :)

אולי-אולי לילד הגדול יותר קראו ג'ק ולילד הקטן יותר קראו סיד? נדמה לי? אבל אני באמת פשוט סתם מנחש פה. מוטב שפשוט אראה את הסרט שוב :)

מומלץ גם לך לראות אותו. מומלץ לכולם :)

cXliQvK1xSi9lSqP7qaBUyED1Az.jpg
מעניין מה יגיד גרפולוג על הכתב של הגאון הזה...
כמצוין על-ידי דיברגנט בתגובה שמתחת לתגובתך, העתקת ממנו, ואני כבר עניתי על דבריו אלו במקום אחר. ברשותך, ואם הנושא מעניין גם אותך, פשוט אעשה העתק-הדבק של תגובתי לדיברגנט בזמנו:

__צילום מסך_11-2-2025_22173_www.tapuz.co.il.jpeg

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

רוב הזמן נח

Well-known member
שתדעו מאיפה הרעיון לשים גיפ בחתימה :LOL:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני שמח שהמצוקה שלי בזמנו הצחיקה אותך. לא תפסתי ממך הטיפוס הסדיסטי.

דבר שני, הקשבתי לכל הדבר כולו, ואלו היו 2 דקות ו-20 שניות מאוד ארוכות.

ידעתי שמוזיקה של פעם הרבה יותר גרועה ממוזיקה של המאה ה-21, אבל נראה לי שזה היה גרוע גם בלי קשר, מה שמשאיר אותנו עם אחת משתי אפשרויות: או שזה במקרה פשוט שיר גרוע שלהם, או שהם עצמם גרועים, ועל-כן הביטלס היא להקה מוערכת יתר על המידה, אבל הם מתקופתך, אז טבעי שתאהב אותם ותקשיב להם.

אני באופן אישי ועל אותו משקל אוהב את ג'סטין וטיילור, אבל כאמור ובלי קשר, מוזיקה של היום טובה יותר ממוזיקה של פעם.

תקשיב לג'סטין וטיילור. תגלה מוזיקה טובה באמת :)

ג'סטין:

1200px-Justin_Bieber_at_Easter_Egg_roll_-_crop.jpg

טיילור:

skynews-taylor-swift-eras-tour-movie_6269175-600x600.jpg

אם נחזור לרגע אל הביטלס, אז בנוגע לכל הקטע הזה של הלהקות, להקות זה באופן כללי מודל שפחות תופס היום, ולכן פחות תמצא היום להקות טובות, אלא יותר צמדים טובים, כמו Twenty One Pilots או Bars and Melody, אם כי אני באופן אישי מעדיף בין היתר את ג'ייק וקורמאק ואת לנדון ולאריק, הפחות מוכרים, אם כי מה שהכי נפוץ היום זה בעיקר אמנים יחידים, כדוגמתם של ג'סטין וטיילור פה למעלה.

:Twenty one pilots

nj21vk44.png

:Bars and Melody

2019-Tour-Press-Photo-e1552496358888.jpg

ג'ייק וקורמאק:

maxresdefault.jpg

לנדון ולאריק:

407987075_769142028563243_7238071146577182766_n.jpg

מגמה מעניינת. ייתכן שהדבר נובע מרוחה האינדיבידואלי של התקופה ושל התרבות המערבית בת ימינו.

אבל אם נתעקש על להקות מודרניות, אז וואן דירקשיין היו ממש טובים.

וואן דירקשיין:

81RpptIh-VS-e1730357104322-1200x772.jpg

אבל הם אף-פעם לא ממש הסתדרו והלהקה התפרקה אחרי לא הרבה שנים, מה שכמובן רק מוכיח את כל הנקודה שלי.

למעלה