הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו! הצילו!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בהתחלה לא הבנתי שהוא כותב בעברית.

כבר נתקלתי ברופאים עם כתב ברור יותר.
:D
(אבל לא נראה לי שזה נכון. את פשוט עובדת עם רופא אז כנראה התחלת להתרגל לכתב היד המיוחד של רופאים)
אילו רק היכרת ולו במעט את בעל השרשור הזה... היית נוכח, שהוא מכריז על עצמו שהוא הגאון הגדול ביותר שנולד מאז בריאת העולם והאדם הראשון ומאז שהוכרזה המילה "גאון". לכן, כידוע, אחד המאפיינים שתואמים לגאונים הוא היכולת לחסוך בזמן ובמאמצים מיותרים. מכאן בא חיבור האותיות שחוסך זמן בכתיבה. אבל כשם שתלמיד צריך ללמוד ולהכיר את האותיות השונות של כתב רש"י, כך יהא עליך להתאמץ כדי לפענח את השפיצים והממים הסופיות של הגאון.

ואגב חיסכון בזמן ובמאמץ מיותר: דע כי האיש גם הכריז על עצמו זה מכבר שהוא מלך.
אוקי הנחתי שאתה לחלוטין מגזים, אבל עכשיו אני מבין מאיפה אתה מגיע לזה.
ככה זה במדינות קטנות-האליטות כולם חברים זה של זה ומכירים זה את זה. רק בשביל לסבר את האוזן, אמא שלי מחזיקה על הטלפון שלה את המספרים של דני, יונית, נועה, מרגי ועוד ועוד. דמויות כה בכירות וחשובות בארצנו שאני אפילו לא צריך לציין את שמות המשפחה שלהם בשביל שתדעו במי מדובר.
הולי שיט לאמא שלך יש את המספרים של דני רובס ונועה קולר?
אם אמא שלי הייתה בחיים היא הייתה מתקשרת לחבר שלה דונלד לספר לו על זה.
אני יכול לכתוב גם בלי חיבורים, אבל זה פשוט לא יהיה כתב היד האמיתי-האמיתי שלי יותר.
בהחלט תכתוב בכתב יד שכיף לך איתו. הכתב יד שלי לא קריא יותר.
אגב, גם אני עדיין שם את הדגשים באותיות ב, פ וכ. לא הרבה אנשים עושים את זה לדעתי.
קצת, אבל הצ' הסופית האמיתית שלי נראית אחרת לגמרי ;)
אני מניח שהיא נראית כמו מ' סופית

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
:D
(אבל לא נראה לי שזה נכון. את פשוט עובדת עם רופא אז כנראה התחלת להתרגל לכתב היד המיוחד של רופאים)
תודה טוני. אכן יש אנשים עם כתב יד הרבה יותר גרוע ולא קריא משלי. אנשים פה מה זה הגזימו 🤷‍♂️
אוקי הנחתי שאתה לחלוטין מגזים, אבל עכשיו אני מבין מאיפה אתה מגיע לזה.
תקשיב, לדעתי ביטחון עצמי זה דבר מבורך. אני מאוד שמח שיש לי 🤷‍♂️
הולי שיט לאמא שלך יש את המספרים של דני רובס ונועה קולר?
אם אמא שלי הייתה בחיים היא הייתה מתקשרת לחבר שלה דונלד לספר לו על זה.
בדיחה חמודה 🙂
בהחלט תכתוב בכתב יד שכיף לך איתו.
😀
הכתב יד שלי לא קריא יותר.
😅
אגב, גם אני עדיין שם את הדגשים באותיות ב, פ וכ. לא הרבה אנשים עושים את זה לדעתי.
באופן כללי התקשיתי לוותר על הניקוד. אמרו לנו להפסיק לנקד בכיתה ג'. נטיתי שלא להסכים וחשבתי שהניקוד נחוץ, ולא הפסקתי לנקד כנדרש עד כיתה ה'. אבל עדיין ועד היום אני עדיין מנקד, אבל כאמור, רק ניקוד מאוד ספציפי ורק באותיות מאוד ספציפיות. אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה שאני בן-אדם מנקד.
אני מניח שהיא נראית כמו מ' סופית
😂
אני חושב שזה הדבר השפוי היחידי שאפשר לעשות בשלב הזה
🤣

למעלה