הצילו זה לא עובר לי...!!

את צריכה עזרה ומהר../images/Emo24.gif

תשלחי מסר עם הפרטים שלך, אני בטוחה שנצליח להיפגש ואיכשהו לעזור, או אם את רוצה אפילו לדבר בטלפון. המצב שאת מתארת נשמע ממש מסוכן - לעצמך ולילדים. תנסי להשיג עזרה כדי שתוכלי קצת לנשום ובעיקר כדי שתוכלי לטפל בעצמך בעזרה רפואית. ובינתיים אנחנו כאן!
 

SWEET111

New member
תודה לכולכן .אני צריכה לעשות סדר ..

אם כל הבלאגן הזה. בתאוריות אני מעולה. ליישם את זה =זהו אין לי כח. יש לי כל כך הרבה מדורות לכבות שאין לי כח אפילו להתחיל את הסיפור אין לי כח פשוט לא תאמינו שישנם עוד מצבים כאלו. אולי רק בטלנובלות שם זה קורה. אני אדאג לעצמי ולילדים .לאט לאט. תודה לכולם על העידוד שלכם זה באמת עוזר לי.
 
לנו יש כוח ../images/Emo24.gif

אנחנו יכולות לעזור לך. וירטואלית וגם בפועל. את חייבת לקבל עזרה. לא לאט לאט. מהר. T noki העלתה מספר נקודות חשובות. את אומרת שהרופא שלך מקסים - גשי אליו שוב. שישלח אותך למקום קצת יותר ספציפי לקבל טיפול. אם הוא סימפטי כמו שאת אומרת הוא יכול לקבוע לך תור אצל רופא. אני יודעת שלפעמים במצבים האלה מאד קשה לעשות את הצעד הראשון. את צריכה מישהו אחר שיזיז את העניינים ואולי הוא יכול לעשות את זה בשבילך. תמשיכי לעדכן אותנו מה קורה איתך, טוב?
 

T noki

New member
אני רוצה לעזור לך כמה שיותר מהר!

בבקשה תשלחי מסר, אני מוכנה גם בטלפון למרות שאני לא מהאיזור שלך. אפשר לצאת מזה, את רק צריכה עזרה כדי לקום, קצת אנרגיה כדי לחזור לעצמך, ולפעמים צריך לקבל את העזרה הזו, בשבילך, בשביל הילדים.
 

27חומד

New member
../images/Emo24.gifגם ממני

וגם כמובן מוכנה לעזור, אני חושבת שזה שמצאת את הפורום והתחלת לכתוב ולספר ובעצם לדבר על הבעיה זה כבר התחלה טובה, אנחנו פה וירטואלית וכשצריך גם פנים מול פנים. רק תגידי
 

dorlim

New member
עצות אין לי אבל יכולה להוסיף את

ה
שלי
 

1שייכת

New member
פני דחוף לרופא ושתפי את הקרובים לך.

גם אני סבלתי מדיכאון אחרי לידה. טופלתי בתרופות. הן עזרו מאוד. אבל חובה - חובה! - לקבל עזרה. אל תהססי להגיד לכל העולם - אני בדיכאון, אני זקוקה לעזרה. תתפלאי איך אנשים מגיבים מעומק הלב לכנות ולישירות. במקביל את כמובן מוכרחה לפנות לרופא משפחה שיפנה אותך לפסיכיאטר (או לפנות ישירות לפסיכיאטר) כדי לקבל תרופות. סביר שהפסיכיאטר יפנה אותך גם לטיפול בשיחות. אני לא מתמצאת בעניין התשלום, אבל כתבו לך פה שקופת חולים מממנת. הייתי שם. אפשר לצאת מזה. אבל את פעמוני האזעקה את צריכה להפעיל. ויעזרו לך - אני מבטיחה לך. רופאים, משפחה, חברות. עשית את הצעד הראשון - ביקשת עזרה מהפורום. תמשיכי לזעוק לעזרה, כי את חייבת אותה, זה לא מותרות בשבילך. אל תהיי לבד! שתפי כמה שיותר!
 
למעלה