הצילו עזרה!
עונה 7

הצילו עזרה! ../images/Emo58.gif עונה 7

ראיתי אכשיו את הפרק Hollywood A.D ובזמן הפרק חשתי שהערכתי לסדרה יורדת, הצילו! כל הזמן שהפרק הזה הלך חשתי למה לכל הרוחות אני צופה בזה?!? האם זה פרק עד כדי כף מוזר והזוי שזה גם קרה לכם? למרות שהיו קטעים מצחיקים נראה לי פרק די מעפן שהרס הרבה. בכוונה עשו אותו ככה? תמליצו לי על פרק כלשהו (אפילו מעונות קודמות) שאני יראה ואני יחזור להערכתי לסדרה...

the scout

New member
זה אמור להיות קצת מוזר

דיויד יקירנו כתב את זה אז זה מלא בחוש ההומור הקצת מוזר שלו. אני אישית אהבתי את הפרק כי הוא די מצחיק והסוף חמוד. ואם אתה רוצה לראות פרק שיחזיר לך את האמון בתיקים , לך על ממנטו מורי. איו אפס.

כן שמתי לב שההומר שם מזור ../images/Emo58.gif

היה גם קטעים מצחיקים אבל עדיין קצת מוזר Skin Man זה היה מצחיק דווקא גם השיחה המשולשת הזאת בטלפון וגם שצלצל הפלאפון והם לא ידעו של מי זה. אבל לא יודע מעין תחושה מוזרה כזאת הביא לי הפרק, מקווה שזה יעבר.

1Shir

New member
האמת שלי זה לא קרה...

אולי תנסה להסביר יותר מדוע זה קרה לך? זה אמור להיות פרק מצחיק ופארודי שככה צריך להסתכל עליו.. וגם אתה בעצמך אמרת שהיו שם קטעים קורעים מצחוק.. מה לגבי פרקים כמו BAD BLOOD (עונה 5) ו-X COPS שגם הם פרקים מיוחדים ומצחיקים?..

את הפרקים האלו אהבתי מאד

אולי ההרגשה הזאת בגלל זה שאני תחת לחץ השבוע ומנסה לדחוף את תיקים בכוח ללו"ז שלי...

FeLL67

New member
אתה אכן לוקח

ולא שזה בדיוק מבחירה חח, בכל מקרה - מסכימה עם שיר

Gilliana

New member
לא מוזר והזוי

לפחות אני לא מגדירה אותו כך - פרק מטופש לעומת זאת, כן - בהחלט. אחת הנפילות הגדולות של הסדרה לדעתי. לא אהבתי אותו בצפיה ראשונה ואני לא אוהבת אותו עד היום. אבל... לא צריך להגזים, הפרק הזה לא פגם בהערכתי לסדרה, אני מתייחסת אליו פשוט כאל פלופ - תקלה קשה, שלמזלנו לא חזרה על עצמה יותר.

eve6

New member
דווקא מאד נהניתי ממנו

(בעיקר מהקטעים הסמי-שיפיים). וכן, הוא לא רציני על פניו עד כדי דביליות. אני מניחה שרק את דיויד עצמו אפשר לשאול עד כמה רציני הוא היה בכתיבה של הפרק הזה. ועם זאת, לדעתי THE UNNATURAL הרבה יותר טוב, למרות התיעוב שאני חשה לכל דבר שקשור בספורט (במיוחד כמו בייסבול או פוטבול שאני לגמרי קלולס לגביהם).

1Shir

New member
לקח לי זמן להבין את ההשוואה

לא ממש הבנתי מה קשור THE UNNATURAL ... עד שנזכרתי שלשניהם אחראי דייויד דוכובני אני מאוד אוהבת את הפרק THE UNNATURAL , פרק מיוחד ויפה, עם זאת לדעתי הוליווד AD אפילו טוב יותר... מה קרה לכם, אתם לא מעריכים פרקים מצחיקים? זה דווקא טוב שיש כאלה בין כל ים הרצינות והכאב, וגם שמעתי את דייויד אומר לא פעם שזה מה שהוא התכוון לעשות עם הפרק הזה, להקל קצת על הרצינות, וזה מעולה בעיני

eve6

New member
אז זהו ש...

אני לגמרי בעד הומור בד"כ, אלא שבעיני הפרק הזה קצת פחות טוב, בכללי. ההומור עדיין מצויין, אלא שזה פשוט לא מספיק לעשות אותו פרק מצטיין...

Gilliana

New member
אהההה, בודאי!

אין בכלל מה להשוות - The Unnatural לדעתי פרק מעולה!

Julia307

New member
מסכימה מאוד!!

פרק איום ונורא. אבל אם אני לא טועה דייוויד דוכובני ביים אותו אולי כמתנה לאשתו וואטאבר. פרק מעפן לא ברור למה נכנס. לצפייה מתקנת: טרילוגיית הפרקים duain barry, ascention, one breath מעונה שניה. בנוסף pusher או quaqmire או war of the coprohages מעונה שלישית , never again או small potatoes מעונה רביעית. לדעתי הוליווד אידי פרק מהגרועים בתולדות הסידרה :/

eve6

New member
אני דווקא לא הייתי מרחיקה עד כדי כך

זה בעיניי פרק כייפי לאללה, אלא שהוא פשוט קצת מתפזר מדי לכל מני כיוונים לא קשורים. כנראה לדיויד הפתרונים.

למעלה