ראיתי את Fight Club שזה פרק 7X20, פרק חמוד ואני רוצה להצהיר את זה שאהבתי לסדרה חזרה! יכול להיות מה שתיארתי בהודעה הראשונה בנושא היה באמת היה כי לא אהבתי את הפרק הקודם או שדחסתי אותו בכוח. אגב לדעתי רוב הפרקים החל מפרק 7X13, First Person Shooter די הזויים ומצחיקים...
פחות אהבתי. חוץ מה"שלום עליכם" של מאלדר לא ממש צחקתי בפרק. אולי זה כי אני לא סובלת את השחקנית הג'ינג'ית המתולתלת ששיחקה שם אני לא יודעת. דווקא את הוליווד אהבתי הרבה יותר
טיה לאוני עלתה לי על העצבים, לגארי שנדלינג יש נוכחות מסך של צנצנת (ולבחור בו לגלם את מאלדר בסרט זה לדעתי פשע נגד האנושות). לדעתי הפרק הזה ממש הוריד את מאלדר וסקאלי לזנות והפך אותם לקריקטורה, די מעליב בסה"כ.
הופיע שם בתור תשובה על כך שדוכובני התארח אצלו... בעיני זה פארודי... זה מצחיק... הרי הם צחקו בפרק על זה שהוא מגלם את מאלדר... מאלדר התעצבן... אז איך את יכולה להגיד שזה פשע, אם הם בעצמם צחקו על זה?
הוריד לזנות? קריקטורה? מעליב? זה אמור להיות פרק שקצת יוצא מהמסגרת, שמסתכל על הסדרה מבחוץ וצוחק על כל מיני דברים (כמו ההופעה של דוכובני אצל גארי שנדלינג, כמו העובדה שטיה ליאוני היא אשתו של דייויד..) ולדעתי ככזה הוא מעולה. אולי תסבירי יותר למה התכוונת??
למרות שאני חושבת שאין יותר מדי מה להסביר: בעיני זה הומור מסוג נמוך מכדי להיות יאה לסדרה אינטילגנטית ועל רמה כמו תיקים. יותר מזה אין לי מה להגיד - אותי זה לא הצחיק, רק עצבן, אבל כל אחד וטעמו הוא כמובן.
בשבילי זה לא היה נמוך מדי.. כנראה שיש לנו סף שונה.. אני דווקא אהבתי שעם כל הכובד של הסדרה, יש גם דברים כאלה.. זה מאזן קצת וזה חשוב בעיני.. קצת לצחוק על הדברים מבחוץ..