האמת היא בעצמה דיברה על ערפדים אנרגטיים
השכנה שלי, היא כול הזמן משמיצה אנשים מסביב ועל חלק מהם אומרת שהם ערפדים אנרגטיים, אז פתחתי את האינטרנט והתחלתי לקרוא מי זה ערפד אנרגטי וגיליתי שזאת היא. היא נותנת לי מתנות קטנות בלי סוף, מחלקת מחמאות מזוייפות ואחר כך מדברת איתי בטלפון שעות,לא נותנת להכניס מילה ואני מרגישה חייבת להקשיב, הרי היא כ"כ נחמדה עלי. אבל אחרי כול שיחה כזאת אני מרגישה עצבנית, מרוקנת מאנרגיה, חושבת עליה בלי סוף וחושבת איך אני אגיד לה להפסיק את הטרור הטלפוני הזה, אבל לא אומרת כלום, הרי היא "סה"כ אישה מסכנה" יש לה עוד כמה ידידות והיא מדברת איתם והם אף פעם לא אמרו לי שהיא אישה מעצבנת(אני אמרתי לידידות שלה שקשה לסבול אותה) אתה צודק אני לא אדם אסרטיבי, אני נימוסית מידי ועדינה והיא מנצלת את זה. השכנה אומרת לי שאני כמו חברה שלה(למרות שאני בגיל של הבת שלה), שאני תמיד מקשיבה לה ותמיד היא מרקישה כול כך טוב אחרי כול שיחה איתי.(אני מרגישה לגמרי ההפך) יש לי חשש מצפוני, הינה עכשיו לא עניתי לה יפה שילשום("תתקשרי אחר כך אני עסוקה"-וניתקתי) והיא לא התקשרה אתמול יום שלם וגם היום עדיין לא התקשרה, אז אני חושבת, אולי אני לא בסדר, היא אישה בודדה, היא צריכה אוזן קשבת. אני יודעת שהיא לא באמת כזאת מסכנה יש לה בן שגר לא רחוק, אבל הוא שם לה גבולות מאוד ברורות ולא מדבר איתה יותר מדקה. הבת שלה נסע עם משפחתה לחו"ל.שולחת לה משם הרבה כסף כול חודש, יש לה חבר שלוקח אותה למסעדות ולריקודים כול שישי. אבל למה לעזאזל היא נדבקה עלי?! לא רוצה לראות אותה ולא רוצה לשמוע, והיא כאילו לא מבינה.