הצילו, ערפד אנרגטי

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

PurpleFilth

New member
דווקא חשבתי על המלח

בתור הגנה, לא טיהור. כמו מעגל מלח. בכל מקרה, טיהור והרחקה יכולים לעזור, לא? בתור פונקציה של עריפת ראשה של ההידרה והלחמת הצוואר.

RainBird

New member
זה הכל ביחד. אם היא ערפדה אנרגטית, המלח והטורמלין יעזרו אם היא סתם אישה מציקה, התעלמות והתנתקות יעזרו אם היא שניהם, שניהם יעזרו

כמה שאלות כדי לסבר האוזן

היכן נתקלת במושג ערפד אנרגטי ואיך קישרת אותו לגברת הנ"ל? כשאת אומרת "ערפד אנרגטי בשבילי" האם היא איננה כך בשביל אחרים? האם את אדם אסרטיבי מספיק? איך את מציגה את היחס בינך לבינה ,ואיך השכנה רואה את היחס הזה בינכם? האם יש לך חשש מצפוני לנתק איתה קשר מתוך רחמים כלפיה?

הל

New member
האמת היא בעצמה דיברה על ערפדים אנרגטיים

השכנה שלי, היא כול הזמן משמיצה אנשים מסביב ועל חלק מהם אומרת שהם ערפדים אנרגטיים, אז פתחתי את האינטרנט והתחלתי לקרוא מי זה ערפד אנרגטי וגיליתי שזאת היא. היא נותנת לי מתנות קטנות בלי סוף, מחלקת מחמאות מזוייפות ואחר כך מדברת איתי בטלפון שעות,לא נותנת להכניס מילה ואני מרגישה חייבת להקשיב, הרי היא כ"כ נחמדה עלי. אבל אחרי כול שיחה כזאת אני מרגישה עצבנית, מרוקנת מאנרגיה, חושבת עליה בלי סוף וחושבת איך אני אגיד לה להפסיק את הטרור הטלפוני הזה, אבל לא אומרת כלום, הרי היא "סה"כ אישה מסכנה" יש לה עוד כמה ידידות והיא מדברת איתם והם אף פעם לא אמרו לי שהיא אישה מעצבנת(אני אמרתי לידידות שלה שקשה לסבול אותה) אתה צודק אני לא אדם אסרטיבי, אני נימוסית מידי ועדינה והיא מנצלת את זה. השכנה אומרת לי שאני כמו חברה שלה(למרות שאני בגיל של הבת שלה), שאני תמיד מקשיבה לה ותמיד היא מרקישה כול כך טוב אחרי כול שיחה איתי.(אני מרגישה לגמרי ההפך) יש לי חשש מצפוני, הינה עכשיו לא עניתי לה יפה שילשום("תתקשרי אחר כך אני עסוקה"-וניתקתי) והיא לא התקשרה אתמול יום שלם וגם היום עדיין לא התקשרה, אז אני חושבת, אולי אני לא בסדר, היא אישה בודדה, היא צריכה אוזן קשבת. אני יודעת שהיא לא באמת כזאת מסכנה יש לה בן שגר לא רחוק, אבל הוא שם לה גבולות מאוד ברורות ולא מדבר איתה יותר מדקה. הבת שלה נסע עם משפחתה לחו"ל.שולחת לה משם הרבה כסף כול חודש, יש לה חבר שלוקח אותה למסעדות ולריקודים כול שישי. אבל למה לעזאזל היא נדבקה עלי?! לא רוצה לראות אותה ולא רוצה לשמוע, והיא כאילו לא מבינה.

LilyanSky

New member
איך בדיוק היא אמורה להבין?

אם את כל הזמן נחמדה אליה? למה שהיא תחוס על האנרגיות שלך אם היא לא יודעת שהיא מוצצת אותן? בהתנהגות המנומסת שלך את מעודדת אותה. אין לך מה לכעוס עליה. היא לא אשמה בכלום. הבעיה היא שאת מצד אחד רוצה להיות טובה ובסדר ומצד שני שאחרים ינחשו שהם מעמיסים עלייך ויתחשבו בך. זה כמו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. תלמדי להציב גבולות. לכי תעשי קורס אסרטיביות. אסרטיביות, לא אגרסיביות. אין צורך להעליב אותה ולקרוא לה בשמות גנאי. גם אין צורך לכעוס עליה.

הל

New member
אבל איך לדעתך להגיד באסרטיבות

ולא באגרסיביות שהיא תסתלק לי מהחיים? להגידף שמעי, אני לא מעוניינת בקשר איתך,את לא בגילי ולא מעניין לי איתך"? ככה? אבל עדיין היא תעלב נכון?

Bartal j

New member
אז מה אם היא תעלב

את לא יכולה למנוע מאנשים להעלב או לוותר על דברים על מנת שלא יעלבו אם קשה לך עם אסטרטיביות אז לדעתי קצת התחמקות אלגנטית תועיל כאן לי לא נראה לי שהיא בחורה טיפשה לפי מה שתיארת , היא תבין את הרמז ואם היא לא תבין אז תצטרכי לגרום לה להבין כי את הרי לא רוצה להמשיך ככה יש מצב נתון שבו את לא יכולה עם האישה הזאת הזאת, ויש כמה פתרונות תבחרי את הקל לך ביותר ומה שנכון בשבילך כשאני מרגישה מרוקנת מאנרגיות מנוחה טובה, האזנה למוזיקת מדיטציה ואמבט מפנק תורמים רבות לשיפור אלו פינוקים קטנים שעושים הבדל גדול
אני מגדירה מצפון כקול שאומר לך לא לעשות משהו אחרי שכבר עשית אותו אז תחשבי על זה ורצוי להיות נחמדה ואדיבה אבל לא יותר מידי אחרת ינצלו את זה תאמיני לי

LilyanSky

New member
אני ממש ממליצה לך

ללכת לקורס או סדנה באסרטיביות. או סדנה בתקשורת מקרבת. תשאלי את עצמך אם את באמת רוצה לנתק איתה את הקשר לגמרי או מספיק לך רק שהיא תתקשר ותדבר פחות? אני לא יכולה ללמד אותך להיות אסרטיבית כמו שאני לא יכולה ללמד אותך לעעשות כשפים. זה עניין של לימוד ותרגול. בינתיים אני יכולה להציע לך שבכל פעם שהיא מתקשרת או פוגשת אותך ופותחת בשיחה, תגידי לה "אני לא יכולה לדבר עכשיו. שיהיה לך בוקר/ ערב טוב" בלי כעס. בטון נעים ורגוע. זכותך להיות עסוקה בדברים אחרים.

הל

New member
מה שאני רוצה

זה שהיא לא תתקשר עלי בכלל, אבל אם אני אפגוש אותה בחוץ,רוצה להגיד לה יפה שלום ולהמשיך לדרכי, בלי דיבורים, אבל גם בלי כעסים, כי אם היא תעשה לי עכשיו פרצוף נעלב, ולא תגיד לי "שלום" יהיה לי לא נעים. אבל כנראה אין לי בררה, אני רוצה להפסיק את הטרדה הזאת, פשוט לא יכולה יותר, די.

למעלה