הצילצול-קלטת

Gum Cigarettes

New member
הצילצול-קלטת

מישהו מצא מקום *להוריד* את הקלטת ש"הורגת" את האנשים בסרט הצילצול? ואם כן, איפה?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מה זאת אומרת את "הקלטת"?

חמודה שלי, זה רק סרט, ופה המציאות!!!!!! נ.ב- עכשיו אני מורידה את הסרט, שאותו אפשר להוריד מקאזזזה! את הקלטת אי אפשר להוריד, והיא לא מציאותית!!

Gum Cigarettes

New member
לאאאאאאאאאא!!!

באמת?! את רצינית שאין קלטת שהורגת אנשים?! ואני תכננתי לתת אותה לאנשים שאני שונאת...
התכוונתי, לקטע מהסרט שמראים בה את הקלטת המלאה. לא ידעתי שאסור, התנצולתי למנהלי הפורום, אני אדע להבא.

Idan91

New member
אני מצטערת, אבל.. ../images/Emo187.gif

פרטים כגון אלה לא חוקי למסור, ואין לדון בהם בפורומים של תפוז. אני יודעת שלא ידעת, אבל רק בשביל הידע של כולם - להבא, הודעות כאלה ימחקו, פשוט כי אסור.

scooby4

New member
אממ...

דווקא זה מאוד חוקי, יש אתר כזה שמראה את כל הקלטת. תחפשי בגוגל או משהו... בטח תמצאי.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אמממ....למה אסור.?..

? בכל אופן, ראיתי עכשיו הצלצול בפעם השנייה (בפעם הראשןנה ראיתי בקולנוע, ועכשיו במחשב!) יש לי מין כזה פחד, כי יאנו אני לא יודעת ממי הורדתי את הסרט, (אולי מסאמרה...חחח...סתם) ואני מפחדת כי בקולנוע זה יאנו.... איך להסברי?? מלא אנשים ראו ושום דבר לא קרה, ופה.....(עזבו,אתם לא מבינים...) כנראה כל השבוע אני אחיה בסרט!!!!!

WallFlower

New member
ראיתי את זה היום עם חברה ...

מצאנו מלא דברים בקלטת שקשורים לשאמארה ולמוות שלה ולסוסים והכל שלא שמנו לב אליהם מקודם! זה היה ממש כיף! אני
הצלצול
אני חושבת שאני אוסיף את זה לחתימה...חחחח...באמת! אני הולכת לעשות את זה!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif את אוהבת את הסרט.???

את בטח מחורפנת!!!! מה הסוסים קשורים לקלטת????? לא הבנתי בקלטת כמעט כלום!!!

buffgirl

New member
זה מהסרטים שצריך ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שצריך לראות אותם מיני מיני מיני מינימום פעמיים ועדיף שלוש וארבע כדי להבין את הכל. אבל למי יש את האומץ???

WallFlower

New member
פעם שנייה זה פחות מפחיד...

ורואים סוסים מתים בסרט אז כן יש סוסים בסרט...

buffgirl

New member
לא נכון! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני לא יכולתי לראות את זה פעם שניה. אני הפסקתי די בהתחלה. פחדתי מהילדה הבת זונה הזאת!

Idan91

New member
שני דברים: ../images/Emo187.gif

א. זה שיש אתר, לא הופך את זה לחוקי. ב. בתפוז, לפי תקנון הפורומים, אין לתת אינפורמציה בנוגע לדברים כגון אלה.

Me 4eVer

New member
כגון-

מקום להוריד את הקלטת ש"הורגת" את האנשים בסרט הצילצול...
ובכלל, דברים לא חוקיים.

scooby4

New member
אתם לא מבינים כלום אתם!

1. אין להוריד את הקלטת, אפשר לראות אותו חוקים און ליין! 2. הדבר שלא חוקי פה, זה שאת אומרת להוריד את הקלטת כאילו אפשר להוריד אותה, ושאת מזכירה כל הזמן שהורדת את הסרט הורדת את הסרט והורדת את הסרט
למי איכפת בכלל אם הורדת את הסרט?! תגידי שראית אותו, יסתפקו בזה, אנחנו לא תחנת משטרה פה, ולא פורום תוכנות, סרטים, משחקים לא חוקיים ו - xxx - אז תפסיקי להגיד את זה
שלום ולהתראות

Idan91

New member
מותר להגיד ../images/Emo187.gif

שהורדת, אבל אסור לתת מידע איפה להוריד. ברור?

למעלה