הצילצול-קלטת

scooby4

New member
ששששש../images/Emo70.gif

ואתה צודק, המנהלת...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif טוב...טוב...תירגעו!!!

סה"כ מה אמרתי??? וואו?????????????????????? או קיי sorry*1000

oshi17

New member
זה נורא אני לא יודעת מה לעשות...

חזרתי עכשיו מהסרט ועזבתי באמצע כי נורא פחדתי ועכשיו אני לא מסוגלת ללכת לישון. ואמאל'ה מה יקרה בסוף שבוע??? שמישה,ו שראה את הסרט ועבר שבוע יגיב.בבקשה.

Gum Cigarettes

New member
אני ראיתי את הסרט.

עבר שבוע ביום שישי. הכל בסדר. רק אל תעמדי ליד הטלוויזיה שהיא כבויה
שלא תצא לך משם סמארה...

Tapuda

New member
יש לי שאלה

הרבה אמרו לי שאחרי שהם ראו את הסרט קודם כל הם לא הבינו את הסוף ודבר שני שהסרט היה חרא אז כאילו אני די מבולבלת כי אתם אומרים שזה סרט יפה אבל מתתם מפחד וחברות שלי אומרות לי שהוא סתם סרט. אז כאילו מה הקטע של זה?

oshi17

New member
טוב,אז האמת היא שאין לי מושג../images/Emo4.gif

אני ראתי את הסרט ב11 בלילה ופשוט קמתי והלכתי באמצע...
כי אמרו לי שזה הולך להיות ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ פ ח י ד אז פשוט לא רציתי לקבל דום לב באמצע הסרט אז קמתי והלכתי והאמת שאני עד עכשיו מפחדת ממה שהולך להיות לי בעוד 6 ימים (אני רק ביום ה1). אאאז אני לא יודעת אם בסוף זה סרט טוב. עליי אישית זה הצליח לעבוד.. אבל בכל מקרה אל תלכי לראות את זה בקולנוע, עדיף לך לחכות לווידאו או לDVD. זו דעתי בכל אופן...

WallFlower

New member
האמת...

הסרט מפחיד אבל זה פשוט חובה לראות לכל אוהב סרטי אימה...וחבל שיצאת באמצע כי אני נחשבת לפחדנית ונשארתי במשך כולו...אמנם התכרבלתי ומחצתי כתף של חברה אבל היה ממש שווה להשאר... ולא זה ממש לא סרט חרא!

oshi17

New member
נראה לי שאת צודקת ואני קצת מתחילה ל

להתחרט שעזבתי את הסרט באמצע..

Gum Cigarettes

New member
תראי,

אם הן לא הבינו את הסרט, אז הן בטח היו יותר עסוקות בלצרוח מאשר בסרט עצמו (אני וחבר שלי ישבנו בשורה הראשונה ומאחורינו כל האולם היה מלא פקצות צורחות). תתרכזי, תהי בשקט, את תביני הכל. ואם לא, אז תשאלי ואנשים פה יסבירו לך, מאה אחוז. פשוט תלכי לראות אותו שוב. זה לא כזה "נזק לכל החיים" כמו שעושים מזה.

oshi17

New member
לא יודעת אולי....

בעצם... נראה לי שאני אלך לראות והפעם לבד, בלי הידיד המלחיץ שלי, שבמשך כל הזמן שישבנו שם, אמר לי שזה הולך להיות מפחיד מאוד. בכל אופן תודה!

WizMaster

New member
אני יודע שהשרשור כבר לא עדכני אבל..

ראיתי אותו ב-DVD! סרט חמוד, אם מישהו לא הבין פרטים כמו למה הפרצופים בתמונות מטושטשים או למה בציורים הפנים מושחרות שיגיד... בכל מקרה, ראיתי ב-DVD אצל חבר, היינו לבד בבית. סיימנו לראות ת'סרט, חבר שלי הלך להשתין ואני התחלתי להתעסק עם כל מיני אפשרויות בתפריט, בנתיים חבר שלי חזר והתחלנו לצפות בכל מיני פרטים בתפריט, עד שבטעות לחצתי על משהו בשלט(אין לי מושג מה...), מסך הטלוויזיה פתאום "התקלקל" ונהיה מושלג, לפתע הוא השחיר ואחרי כמה שניות נחשו מה ראינו? ניחשתם? כן נכון, ראינו את "הטבעת" המפורסמת, מה שהסתבר לאחר כמה שניות שאנחנו בעצם צופים בקלטת האסורה, תבינו! אשכרה חשבתי לעצמי אם להמשיך לצפות בזה או לא! החלטתי להמשיך ולצפות, הקלטת נגמרה, והמסך השחיר שוב, חבר שלי ואני התחלנו לצחוק על הקלטת הטיפשית....פתאום! מן הרמקול הימני....צלצול טלפון. אתם יכולים לנחש איך נבהלנו...

למעלה