הציעו לי

BaNaNa AdOoMa

New member
הציעו לי

לנהל את הפורום הזה.... מה דעתכם עכשיו.......? -אני באמת רוצה לדעת מה דעתכם, כי אני לא מעריצה שלהם, אז יש לי דעה ניטרלית, ואני יכולה לעשות משו עם הפורום הזה....מעוניינים? דניאל

shay or eli

New member
תסבירי את עצמך

"אני לא מעריצה שלהם" זה אומר שאת לא אוהבת אותם ולא שומעת אותם בכלל או שאת שומעת את המוסיקה שלהם ופשוט החדר שלך לא מלא בפוסטרים וכו´ שלהם?

lp2002

New member
בסך הכול יש לך פה 4 הודעות

וחוץ מזה מה את מבינה בלינקין פארק כתבת באחת ההודעות שלך שאת לא שומעת אותם

lp2002

New member
BaNaNa AdOoMa

אם כול כמה שאני חושב שאת לא נכנסת פה לויכוחים ואת בסדר את לא מעריצה של לינקין פארק ועדיף של פורום של לינקין פארק היה מעריץ של לינקין פארק אז תביני למה אני נגדך ואני לא רוצה להישמע אכזרי אבל אני מקווה שגם האחרים לא ירצו בך להיות מנהל הפורום הזה למה אני חושב שעדיף שהיה מנהל שאוהב את לינקין פארק:)

Nightwish-boy

New member
בעד, בעד, עלי והצליחי!

ובשלב ראשון תעיפי את צ´סטר מהפורום! אני מקווה שזאת באמת תהיה את ולא איזה מעריץ מתלהב. שלך דור

lp2002

New member
אתה בכלל לא אוהב את לינקין פארק

ואת הפורום אין לך דעה פה

lp2002

New member
Nightwish-boy צריכים להעיף אותך

אתה בכלל שונא את המעריצים של הלהקה ואת הלהקה ואתה בכלל בפורום בגלל נקמה

BaNaNa AdOoMa

New member
טוב.....

לאור כללללל התגובות שאני מתקבלת- 70% לא רוצים שאני אהיה המנהלת של הפורום, וזה בדר גמור מבחינתי!!! הציעו לי לנהל את הפורום, מכמה סיבות: - יש לי דעה ניטרלית - מישו/מישי צריך "לפקח" על הפורום ולסדר אותו - יש לי את כל התכונות הראויות למנהל/ת פורום, ולכן אני מתאימה לכך. אם אני לא אנהל פורום לינקין- אני אנהל פורום אחר!!! אני לא צריכה טובות...ממש לא!!
וד"א- רק בגלל שיש מיעוט (דורו´ש!!!) שרוצה שאני אנהל תפורום- יכול להיות שאני אשקול את ההצעה ברצינות...
דניא
[אשמח לשמוע עוד תגובות משאר חברי הפורום!!!] נ.ב- אני לא מכירה אפחד מפה ואין לי שום בעיה לפתוח פורום, כשאין מריבות כל הזמן, ואפחד לא שונא אחד את השני- למי שתהיה בעייה להבין את זה - אם אני אהיה המנהלת, כמובן- הוא פשוט יצטרך לחפש את החברים שלו במכולת/בפורום אחר! רציני!

LP Girl

New member
דניאל- אני חושבת...

שאת צריכה לנהל את הפורום כי את ניטרלית. אבל תסכימי איתי שאת לא יכולה לנהל את הפורם לבד. מישהו צריך לנהל איתך את הפורום- מישהו שיודע ומבין ( אבל לא איזה מעריץ מטורף שמוכן להתאבד...) בלינקין. אם תצליחי- שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך! חן

SuperXero

New member
אני בעד

אבל לא צריך ישר להעיף את צ´סטר, ובכלל, לא צריך סתם להעיף אנשים. רק אם הם מציפים\\מקללים\\עוברים על חוקי הפורום. וגם אז, לא להעיף, רק להרחיק לכמה ימים... שיהיה לכם יום טוב
SuperXero

Girly Girl

New member
דניאל.. אם את לא מעריצה שלהם

אז למה את פה? : הסבירי נא גירלי גירל

xero1

New member
כאילו דהההההההההההההההההההההההההההה

זה הפורום הכי מאאאאאגגגגגניייבבבבבב שיש כאילו בכלללל תפוז!!!!!111@@@$$ יו......... הם כאלה כוסונים! ראיתי את כל השתי קליפים שלהם באמ טי וי!!! ועכשיו אני כזאת מעריצה גדולה שלהם!!!! יווווו

SuperTom

New member
אולי אני יגיש מועמדות...

לנהל ת´פורום...?
ז"א עדיף מאשר שאיזה אחד/ת לא מעריץ של לינקין ינהל פה...זה יהיה ממש חרא... חחח...למרות שיש לי גם עוד אתר ופורום לנהל...חחח..לא נורא...:) אה..עוד משהו..נכון מגניבה האנימציה הזאת? חחח...אני עשיתי...

SuperXero

New member
הכי טוב לדעתי זה

לעשות שילוב, שיהיו שני מנהלים, אחד שכן מעריץ את הלהקה, ואחד שלא מעריץ את הלהקה; רק שומע אותם כי המוזיקה טובה... רעיון הכי טוב, לא?
SuperXero

למעלה