הציעו לי

lp2002

New member
SuperXero

תראה אחי על איזה פורום אנחנו מדברים בסך הכול על פורום של להקה של לינקין פארק לא על פורום ערבים יהודים מזה אמור לעשות שהיה שתי מנהלים? אני עדיין חושב שצריך להיות "מנהל אחד" ושהיה מעריץ של לינקין פארק כי רק מעריץ אני חושב שהיה מחוייב לפורום הזה ממש:)

SuperXero

New member
תראה,

אם לא מוצאים פיתרון נורמלי, עדיף שני מהנלים וזהו, לדעתי, SuperTom לא יכול להיות מנהל אחרי שקילל פה ותראה, אם יהיה מנהל אחד שהוא מעריץ אחד של הלהק עצמה, זה יראה כמו פורום של להקת בנים כמו אנסינק לא של להקת נו-מטאל [בואו לא נחזור לויכוח על הסיגנון שלהם..].. צריך שמנהל יאהב את המוזיקה של הלהקה, לא את הלהקה עצמה, ככה לפחות אני חושב. שיהיה לכם סופשבוע מצויין
SuperXero

lp2002

New member
וSuperXero

תישמע אולי הוא קילל אבל אני עדיין ממליץ עליו לנהל את הפורום:)

BaNaNa AdOoMa

New member
נכון!!!!!!!!

אתה צודק בהחלט!!! אם מישו/מישי מעוניין....יש פה אחת שלא מעריצה את הלהקה.... -מודעת דרושים- "דרוש/ה מישו/מישי שמבין בלהקה לינקין פארק ו/או מעריץ אותו, ומוכן להשתתף בניהול הפורום עם עוד מישי......" מישו מעוניין?
דניא

xero1

New member
אולי אני -א-ג-י-ש-

ולא י-ג-י-ש, זה גוף ראשון עתיד, א´ בהתחלה ולא י´. יופי גאון...:
xero
(וזה לא קשור ללהקה הזאת!!)

lp2002

New member
עזבו שטיות אין לי כוח לריב על זה

שיבחר מנהל לפורום לא איכפת לי כבר אני בדעה שלי:)

SuperXero

New member
מודע בהחלט..../images/Emo3.gif

חשבתי שכדאי שתדבר בשפה תקינה..

BaNaNa AdOoMa

New member
ואוווו......

טוף- תשמעו כולם- הנהלת הפורומים של תפוז כבר רציניים, והם רוצים לקבוע איתי פגישה...
אם מישו ירצה/רוצה להיות שותף/ה שלי בהנהלת הפורום (אם אני בכלל אבחר למרות שזה נראה רציני) אני מאוווווווווווד אשמח!!! דניא

xero1

New member
אתה לא חייב לקבוע איתם פגישה

אתה יכול גם לדבר איתם בטלפון. הפגישה הזאת זאת כדי להגיד לך כמה מילים על תפוז-אנשים (התדמית החדשה) וכל זה.

BaNaNa AdOoMa

New member
הסבר- בבקשה

כי............ את רוצה לדעת למה??? כי........... פורומים נוצרו כדי לתת לאנשים את זכות הדיבור שלהם, והבעת הדעות- כשהם בעד ונגד, עם יתרונות וחסרונות.... אז תקומי ותריחי את הקפה- כי ככה זה גם בחיים
כן כן אני יודעת שכבר כתבתי את זה אבל זה גם מתאים לפה, וגם בגלל שאני רוצה שזה יכנס לראשים של כווווווווווולם פה!!!!!!!!! הבנתם, ברוכים? דניא
חוצמיזה- גירלי גירל- אני יכולה להיות באיזה פורום שאני רוצה, ומתי שאני רוצה ולכתוב מה שאני רוצה.....כמו לכל אחד אחר!!! ואני לא חייבת הסברים לאפחד - וזה רק בגלל שאני כל כךךך נחמדה....וצנועה

למעלה