הציפיות שלכן אממ.. מוזרות

moshavnikit

New member
הציפיות שלכן אממ.. מוזרות ../images/Emo4.gif

בהתחלה חשבתי לכתוב ציפיות מוגזמות, אבל זה לא מוגזם.. זה יותר מוזר אני לא מבינה אתכן, אני רואה את כל האוירת דיכאון ו.. השתיקה שלו מעיקה עליכן? למה פסימיות? מה קרה? פספסתי משהו? זה באמת כ"כ נורא שלא שומעים עליו אלא רק יודעים שהוא עובד על אלבום? בנות, ל א ע ו ש י ם א ל ב ו ם ב ר ג ע ! אפילו שיש לו לא מעט שירים כתובים אני לא מבינה את החוסר סובלנות. הוא מתמקד בעשיית אלבום, אז טבעי שהוא לא יופיע ולא צריך כל הזמן לשמוע עליו. אמרו שבאפריל הוא יחזור, אל תסמכו על זה כי תאריך משוער בד"כ נדחה אתן פשוט צריכות לחכות בסבלנות, אני בטוחה שהוא לא יאכזב.

talytal

New member
תראי, זה רק טבעי...

שנרצה לדעת ולשמוע כמה שיותר. והציפיות שלנו מבוססות באיזשהו מקום על מה שאנחנו רגילות אליו. כשהיה את החודש וקצת של ההופעות ידענו שזה לא יימשך ככה לנצח, אבל לעבור ממצב של הופעה כל שבוע למצב של כלום, בבת אחת, זה לא פשוט. ג'קו הוא לא זמר מן המניין, הוא נמצא על דרך שעוד לא ברור לאן היא מובילה ואיפה היא עוברת. בשלב הזה אנחנו אפילו לא בטוחות ב-100% שהוא חתום בחברת תקליטים. אז להגיד שאפשר להירגע ולדעת שהוא עובד על אלבום ושהכל בסדר זה יפה, אבל לפעמים עולים ספקות וחששות. גם זה בסדר. באופן כללי אני חושבת שחוץ מהשרשור של אתמול אנחנו מצליחות לשמור על אופטימיות די יפה. מבחינתי לפחות לא מדובר על חוסר סבלנות. מצדי שיעבוד על האלבום גם עוד שנה, העיקר שיוציא את האלבום הכי שלם וטוב שהוא יכול להוציא. מה שגרם לי להתבאס קצת אתמול, יותר מהכל, זו תחושת חוסר הידיעה וחוסר הוודאות. אבל האמת, שהדברים האלה באים וחולפים, והיום, לדוגמא, אני כבר ממש לא מבואסת. להיפך.

kapit5

New member
היי מושבניקית מה שלומך?

הרבה זמן לא ביקרת אותנו.יופי שקפצת לבקר. במצבי רוח יש עליות ויש ירידות.זה טיבעי ורגיל. אתמול היינו קצת ב-down-לא נורא- עבר.

thr7

New member
אנחנו פשוט מפחדות להזדקן עדשהוא

יפציע שוב.חחחח

kapit5

New member
היי גם לך

נישבעת לך שזה מה שעבר לי היום בראש. חוץ מזה הכל בסדר.הכנות אחרונות לפני פורים. באופק יש 2 מסיבות פורים וזה כבר מעודד.

thr7

New member
לי יש שתיים יום אחרי יום

נראה לי שאהיה באפיסת כוחות. ועם ראש מזה דפוק יומיים.

thr7

New member
זוכרת מה היבטחת לי ?

מקווה שזה לא יהיה בבית אבות .כשגקו זמר מפורסם וידוע , יעשה טוב לקשישים.:)

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועוד איך אני זוכרת

אני גם מקווה שלא נעשה את דרכנו עד אליו וחזרה עם הליכונים ומקלות הליכה. יש לי מסיבה ביום שישי והשניה בשבת.גם אני מקווה לא ליפול מהרגליים.

kapit5

New member
../images/Emo8.gifג'קו-גלה התחשבות במעריצות

הבוגרות.בכל זאת הזמן לא פועל לטובתנו.
מילא בסילבר עוד איך שהוא השלחנו למועדון. בגיל 60-70 -זה יהיה טיפה קשה יותר

kapit5

New member
תיצחקי תיצחקי ילדה

בחיים אני לא אשכח את הפאדיחה של סילבר. זה הדבר הכי הזוי שעשיתי. אבל מה לא עושים כדי לראות אותו.

מה רע בלהרגיש צעירות לא?../images/Emo13.gif

ואגב כולנו באותה סירה..אח שלי אומר לי כל הזמן תפסיקי עם זה..מה את בת 12?? וכמה שאני ינסה להסביר..לא יעזור,אז אני פשוט מתעלמת.. בסוף אני יודעת שזה ישתנה גם אצלו(לדבר זה כל אחד יכול חח
)

דורית41

New member
שמן למדורה.....

אהלן בנות.אכן יש כאן אווירת נכאים כלשהיא....ולא צריך לשפוט זאת וזה לא מוזר.! מאוד טבעי שכשמאמינים שמישהו מאוד מוכשר,רוצים מאוד שהוא יצליח,(ובמקרה שלנו מאוד מאוד מאוד רוצים) גם אם ברור לכל אדם ריאלי ,שהקלטת דיסק היא לא עניין של יום-יומיים,עדיין זה נכון שיש תחושה של השהייה. אם נצרף את העובדות הברורות-אין הופעות,אין תגובה מג'קו,אין תגובה מהמנהלת האישית שלו,... ושלא תבינו לא נכון-אני לגמרי אופטימית לגבי העתיד וכפי שאמר אתמול לירון לב, אני משוכנעת (!!!)שג'קו לא אמר עדיין את המילה האחרונה שלו.!!! אתן יודעות מה הסיטואציה הנוכחית של הפורום מזכירה לי קצת?(ולא לצחוק עלי,אבל זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את השרשור של אתמול).... את ל"ג בעומר....שיש מדורה גדולה,וגיצים וכו' והמון חבר'ה .... אבל לאט לאט אחרי כמה שעות חייבים להחיות את האש......אז אני פונה דווקא לורד אם היא קוראת כאן , (כי לדעתי אכן ג'קו רוצה אבל לא יכול)-כל מה שצריך הוא קצת שמן למדורה או כמה "קרשים"........ כדי שלא יהיה לנו קר....

kapit5

New member
../images/Emo45.gifמיצטרפת לקריאה שלך דורית

חוץ מזה מה ניצ'מה?

דורית41

New member
כפיתה

חוץ מזה נשמע בסיידר. עניינים שבשגרה בסה"כ. את ההכנות לפורים לא סיימנו, כי כמובן שהבן היקר שלי, שינה את דעתו בדקה ה90 ועכשיו הוא כן רוצה להתחפש.גיל ההתבגרות גורם כדוע להפכפכות יתר בדעות.... מה שכן-לפחות עכשיו מחירי התחפושות הוזלו מאוד... מה ניצ'מה אצלך?

למעלה