הציפיות שלכן אממ.. מוזרות

Nova5

New member
היי, מושבניקית, התגעגתי אליך

עכשיו באמת הכל התברר. במיוחד אהבתי: ל א ע ו ש י ם א ל ב ו ם ב ר ג ע ! אפילו שיש לו לא מעט שירים כתובים למה במיוחד? כי מעכשיו יש לי מימדים חדשים למושגים מוכרים: לא מעט = בערך 1000 . למשל: יש לי לא מעט מבחנים. קריא: יש לי 1000 מבחנים. או : אני מצפה ללא מעט אורחים - בערך 1000, מה אעשה?! וגם רגע...מאוד אהבתי. מבחינת ג'קו (מאז שהוא רצה לעשות לא "play" אלא "record") הרגע נמשך כמעט שבעה חודשים... אחחח, למה, למה רגעים מסוימים לא נמשכים כמו עבודה על הדיסק שלו...ממש כמו ב"פאוסט" : "עצור, רגע, אתה כל כך נפלא!!" (סליחה על התרגום החופשי). לא חושבת שזה הרגע שג'קו היה עוצר. אבל בסה"כ תודה על מסר אופטימי

moshavnikit

New member
../images/Emo6.gif מוסיפה

דווקא ההדגשה שלך ל- "לא מעט" הביאה אותי למסקנה נוספת. יותר קל לכתוב 13 שירים מאשר לחפש 13 שירים בין 1000 שירים, לא?
אני גם התגעגעתי
האמת שהתרחקתי כי הרגשתי שהפורום הולך לכיוונים פנאטים מדי בשבילי
מצטערת

moshavnikit

New member
הכוונה היא

יותר קל לכתוב 13 שירים חדשים מאשר לחפש 13 שירים בין 1000 ישנים

talytal

New member
דווקא אותי מעניין מה הכוונה

ב"פנאטים".
באמת מעניין אותי. אפשר דוגמא?

moshavnikit

New member
הסבר

בהתחלה היה לי מאוד כיף, האוירה היתה בוגרת, הזדהתי מאוד עם כל הבנות פה אבל עם הזמן הרגשתי שהסגידה לג'קו היא יותר מדי מוגזמת. ההזדהות נעלמה, לא מצאתי את עצמי בין הדעות, לא היה לי כ"כ מה לכתוב כי לא רציתי להעביר ביקורת. אני לא רוצה לתת דוגמאות כי אז זה יהיה העברת ביקורת, נמנעתי אז מלעשות את זה אז אני לא אעשה את זה עכשיו.

talytal

New member
אוקיי, אז אני אגיד לך מה דעתי

אין ספק שיש כאן הרבה אהבה לג'קו, אבל אני לפחות הייתי רוצה להאמין שיש גם מקום לשמוע ביקורת ולקבל דעות שונות. ברור לי שלא קל להיות בעל הדעה יוצאת הדופן, אבל חבל לא להעלות נושאים שמטרידים אותך. בסופו של דבר, הפורום הזה קיים לשם יצירת דיון והחלפת דעות, ויהיה די משעמם אם ראיית העולם של כולנו תהיה זהה לחלוטין. בקיצור - אני אשמח אם תישארי ותכתבי את דעתך, תהיה מה שתהיה. מהיכרותי עם הכתיבה שלך בפורומים אחרים, אני מאוד מעריכה אותך וחושבת שאת יכולה רק לתרום כאן.

Nova5

New member
תלוי בשירים

לא הייתי מוותרת על השירים ישנים בקלות כזאת אם, נניח , נכנס לספריה, נמצא שם שירים ברמה אחרת מ"יונתן שפירא " ואפילו "אני יודעת " קודם כל צריך לפחות לקרוא, לשמוע - ואז להחליט מה יותר קל.

למעלה