הצעה בעניין פתיחת רשימת המעודכנים במסרים

Your sweet87

New member
הצעה בעניין פתיחת רשימת המעודכנים במסרים

לאחרונה נפתחה אופציה בבלוגים שלנו להיות מעודכנים בבלוג דרך המסרים אבל אף אחד לא יכול לדעת מי נמצא ברשימת התפוצה דרך המסרים כי היא בכלל לא פתוחה. אני ממליצה לפתוח את רשימת המעודכנים בבלוג דרך המסרים כמו שנעשה עם המיילים, מה אתם חושבים? ד"א, אם תהיה שוב תקלה עם ההודעות על העדכונים ו/או תגובות שנשלחו לבלוגים או מבלוגים, המנהלים יוכלו להודיע באופן אישי את רשימת התפוצה שלו על עדכונים חדשים בבלוג שלו.

Your sweet87

New member
הם לא יבכו, אל תדאג

הם לא יקבלו הודעות אישיות למסרים שלהם מהנהלת הבלוגים שאליהם הם רשומים בתקופה שאין את התקלה הנבזית הזאת.

לא נראה לי שזה יקרה

כמו שאמרו פה כבר אלף פעם, רשימה כזאת פוגעת בפרטיות הגולשים שהחליטו להתעדכן בצורה הזו. מי שנרשם לעידכונים לפוסטים מבקש בדיוק את זה, עידכונים לפוסטים, זו לא אמורה להיות רשימת תפוצה דרכה יודיעו דברים או מה שזה לא יהיה.

Your sweet87

New member
אם ככה, יש לי שתי שא' עבורך:

1. רשימת התפוצה במיילים פוגעת בפרטיות הגולשים? 2. מה יקרה, לדעתך, אם התקלה הזאת תחזור בשנית והגולשים שנרשמו במסרים לא יקבלו הודעות על עדכונים בבלוגים? ככה כל אחד מאיתנו יפסיד מס' רב של גולשים בבלוג כי הגולשים יחשבו שהבלוג לא עודכן ואז הם לא יבקרו אצלנו.

0r0r

New member
../images/Emo27.gif

1. כן. לא ברור לי למה הרשימה הזו קיימת לבלוגר בכלל (או לחילופין למה הוא לא מקבל הודעה שהכתובת שלו חשופה לבלוגר כשהוא נרשם). מצד שני, כתובת אי-מייל לא מסגירה ב100% את הזהות המוכרת של הקורא כמשתמש בתפוז. 2. הפתרון הטוב ביותר הוא שתפוז ידאגו שהבעיה הזו לא תחזור. בכל מקרה, תקלות הן לא סיבה לאפשר פגיעה בפרטיות.

Your sweet87

New member
תשובה

1. הבלוגר שנרשם לקבלת עדכון צריך להיות מודע לכך שהכתובת שלו חשופה למנהל הבלוג. גם המסרים לא מסגירה ב- 100% את הזהות של הקורא שמשתמש בתפוז, ולכן זה לא פוגע בפרטיות שלו. 2. אף אחד לא יכול להבטיח לך שהתקלה הזאת לא תחזור.

בטח שמסגירה

את לא יכולה לדעת על פי כתובת מייל מי הוא המשתמש שנרשם, שמו המדוייק בתפוז זו פגיעה מיותרת בפרטיות. ותקלות תמיד יהיו, נכון, אבל לא בגלל זה יפגעו בפרטיות.

0r0r

New member
את כתובת המייל של העכבר אתה מכיר?

(היא די מסגירה
)

דנטל

New member
היתרון של עכבר הוא

שהוא מודע בפירוש לכך שברגע שהוא נרשם לקבלת עדכונים במייל - הבלוגר ידע שזה הוא, פשוט בגלל שגם עכבר הוא בלוגר ובטוח יש לו רשימת תפוצה. אני לא ממש בטוחה שהרבה נרשמים אחרים מודעים לכך. לא הייתי רוצה שיבטלו לי את תצוגת הנרשמים שלי, אבל כן יש בא בחלק מהמקרים פגיעה בפרטיות.

ע ל ו מ ה

New member
אכן ../images/Emo45.gif

1. רשימת מקבלי העדכונים הזו היא ארכאית, וסביר להניח שתעלם ביום מן הימים. בכל אופן אני מסכימה עם ההנחה שלהוסיף לה, לא יוסיפו. נכון שכתובת האימייל לא מסגירה במאה אחוז, אבל אני במפורש נמנעתי מלהירשם דרך המייל במקרה מסוים של מישהי שידעתי שתצליב מידע - האימייל שלי (שמכיל את שמי), התגובות שלי בבלוג שלה (שמעידות על קוראת קבועה) והפרטים בכרטיס האישי שלי. לבלוגרית המסוימת הזו אני מאזינה רק ב-RSS. 2. גם אם תקרה כזו תקלה, תפוז יכולים לתת לנו את השירות ולשלוח עבורנו את ההודעות גם אם בדיעבד. רשימת הרשומות שפורסמו בזמן התקלה ניתנת לשחזור, ורשימת הרשומים לבלוג שמורה בתפוז. בוודאי שאין צורך לחשוף פרטיות רק ליתר בטחון נגד תקלה שכזו.

0r0r

New member
טכנית, אין לתפוז בעיה לעשות את זה

וגם אם לא יעשו, עדיין אני לא רואה צורך בפגיעה בפרטיות לטובת מצב כזה (כן, אני עדיין חושב שזה כן פוגע).

Tali1912

New member
אני מאוד מבסוטה מעדכונים ישירות למייל

וככה גם אני נרשמת לעדכונים זה עדיף על מסרים

חהמן

New member
חה!

לנו יש הצעה! מצד אחד, אנחנו מבינים את כל אלו שאומרים "פירוט של מי שנרשם לעידכונים במסר זה פגיעה בפרטיות" כי זה נכון, תיבת מייל היא לא חושפת, היות ואפשר לפתוח היום תיבת מייל עם כל שם שרוצים פחות או יותר, (לדוגמה, אנחנו יכולים לפתוח עכשיו את התיבה [email protected] זה עדיין לא אומר שאנחנו מנהלים את הבלוגיה. חה!) ובמסרים יהיה רשום בדיוק מי הבלוגר שמקבל את המסר. מצד שני אנחנו גם מבינים אנשים שאומרים שהם רוצים לדעת מי נרשם אליהם. גם אנחנו רוצים לדעת. אז חשבנו על הצעת פשרה. מה דעתכם שפשוט תהיה תצוגה של "כמה אנשים נרשמו לעדכונים במסר" לא שמית, רק מספרית, כדי שלפחות היצר הסטטיסטי שללנו יקבל קצת מנוחה. חה! אנשי חה!

למעלה