הצעה בעניין פתיחת רשימת המעודכנים במסרים

mary lou

New member
ועוד פתרון אפשרי...

[שאולי הוצע כבר ולא שמתי לב?] הרי כל מי שנרשם במסרים הוא בעל כינוי בתפוז וכל מי שבעל כינוי בתפוז נרשם לתפוז עם כתובת מייל כלשהי אז למה לא פשוט לצרף את כתובת הזו ל"רשימת המנויים" (כלומר, שלא תהיה הפרדה בין מנויים במייל או במסר, כולם יהיו ברשימה אחת והמייל שלהם יוצג. חלקם פשוט יקבלו את העדכון במייל וחלקם במסר אבל לבלוגר זה לא באמת צריך לשנות) בנוגע לפרטיות, כדאי פשוט שתפוז ידאגו להודעה שתופיע כשעושים מנוי, ובה יוסבר שכתובת המייל שלך חשופה בפני הבלוגר. למי שלא רוצה שהכתובת שלו תחשף יש מיליון פתרונות אפשריים ושיסתדר בעצמו עם מה שנוח לו (RSS, כתובת מייל שלא מכילה סימני זיהוי וכו').

ע ל ו מ ה

New member
אם כבר, יש לחשוף ניק ולא אימייל

האימייל הוא שלנו, הוא פרטי, והוא לעיתים חושף את שמנו האמיתי. הניק הוא הזהות שלנו בתפוז, ואיתו לתפוז יש זכות לעשות יותר מאשר עם האימייל שלנו. כשאנחנו נרשמים לתפוז, מבטיחים לנו שהאימייל שלנו לא יחשף. אז לחשוף את האימייל שלנו זה לגמרי לא תקין. אם יחשפו לנו את רשימת הניקים של מי שנרשם לבלוג, נדע איזה בלוגר קורא אותנו. נדע את זה גם אם יגיב לנו וגם אם ישים אותנו ברשימת הבלוגים שלו. זה תקין. לא הבנתי מה הבעיה עם זה. מי שממש לא מעוניין להיחשף, גם לא בתור ניק, יכול לבחור להתעדכן ב-RSS. אבל כשתפוז, למרות ההבטחה, חושפים את האימייל שלי, זה חמור, והרבה יותר פוגע בפרטיות. בעיקר עם כתוצאה מהחשיפה בלוגר שאני מנויה לו יעשה הצלבה ויוכל לעשות לי אאוטינג. ואם כבר בחשיפת כתובת אימייל עסקינן, אציין גם את אופן ההרשמה לקומונות, שם ממש ממש עושים אאוטינג - מי שפותח קומונה סגורה זוכה לדעת כתובת האימייל ביחד עם הניק של כל מי שרוצה להירשם אליו. הידעתם?

mary lou

New member
אהמ...

לא להלחץ, זו רק עוד אופציה (שלדעתי יכולה דווקא להיות נוחה, רשימה אחת במקום שתיים (או אחת חלקית)). מה גם שציינתי שתפוז צריכים להזהיר את הנרשמים מראש.

דנטל

New member
חשבתי שלגבי הקומונות הסגורות כולם יודעים

לגבי הרשמה לבלוגים יש לי הרגשה שהמון לא יודעים.

Your sweet87

New member
צריך לתת למנוי במסרים בחירה האם לחשוף את

המייל שלו לפני הבלוגר או לא.

Bezalel P

New member
תשובות

א. בקומונת הסגורות כתוב במפורש שכתובת הדואל תחשף בפני מנהל הקומונה. ב. אני מאמין שאנחנו נעלה הודעה דומה גם למנויי הבלוגים.

למעלה