הצעה חדשה

הצעה חדשה

והנה ההצעה: א) תתחילו להחתים על נייר שבראש שלו כתובה הכותרת: להביא את פול מקרטני לארץ את כל האנשים שאתם מכירים. ב) רשימות חברים ב-e mail- תשלחו לכל הרשימה e mail, ובו תבקשו מהם שני דברים: לשלוח e mail שלהם שמאשר שהם בעד אליכם חזרה, והדבר השני הוא להפיץ בעזרת רשימת החברים לחברים אחרים, וככה הלאה.

Another Girl

New member
איך זה מתקדם?...

ולמי בדיוק שולחים את החתימות?... אמרתי שאם זו בעיה, אפשר לשלוח את זה אליי.יש לי סורק והכל(לא יודעת מה זה קשור
)

דברים חשובים!

1) כל מי שהתחיל להחתים- תוסיפו הודעה לשרשור הזה ובה תציינו כמה החתמתם. 2) תשלחו גם e mails 3) another girl... יש בעייה קטנה... רוב חברי הפורום לא יודעים איפה את גרה... 4) אבל לא צריך לדעת. 5) כל מי שיודע פרטים על פול, כגון כתובת, e mail, או כל דרך להעביר לו את זה, שיאמר בפורום, וכך נוכל להתארגן מבחינת השליחה. בהצלחה!

Another Girl

New member
אף אחד לא צריך לדעת...

למי שיש סורק יכול להעביר את זה אליי באי מייל.. במידה ולא ותהיה בעייה אתן את הכתובת שלי באופן פרטני,אבל רק לקראת הסוף,כשנחליט שיש מספיק ואפשא לעבור לשלב הבא. ובינתיים-מקרטני צודק- כל מי שאסף/אוסף נא להגיד וכמה הוא הספיק עד עכשיו... עוד רעיון: אפשר להכין טופס אחיד שיישלח לכל חברי הפורום ועליו מי שירצה יחתים,ככה שזה יהיה אחיד...

הנה נוסחה ראשונית לטופס

לכל מי שיש תיקונים או הערות- הגיבו. אם לא- תשתמשו בטופס הזה כדי להתחיל להחתים.

וואו!!!!!!!!!!

הרגע נכנסתי לפורום הייד פארק. המממממ... אני חושב שהיוזמה שלנו קצת מיותרת כי לפי מה שראיתי שם זה כבר מאד מאורגן...

Another Girl

New member
אפשר לאחד יוזמות...

ובהייד פארק מדברים על זה המון זמן,אבל אני אישית לא ראיתי שום דבר זז(עדיין..)בגלל זה חשבתי לנסות להריץ את זה כאן...מישהו ייצוגי(
) מוכן לשתף אותנו במה שקורה?

Another Girl

New member
התכוונתי..

שמישהו מהייד פארק שמתעסק עם זה אישית יבוא להסביר גם לנו מה קורה.

אלרוס

New member
הצעה שלי

הרבה פעמים הדבר הטוב ביותר לעשות הוא להכין אתר שיפורסם כמה שיותר שבו אנשים חותמים ואז אפשר פשוט לשלוח לינק, יותם, דרך אגב, קבל את חתימתי. יש כאן משהו שיודע בנית אתרים ברמה גבוהה?

Another Girl

New member
מסכימה...

עכשיו,כמובן,צריך למצוא מישהו כזה... הידע שלי בבניית אתרים הוא בסיסי ביותר... ככה שכדאי למצוא מישהו שהוא תותח בתחום

שתי תגובות!

די! אני לא היותם הזה! ו... אם תיכנס להייד פארק תגלה שאנחנו די מיותרים כי הם כבר חשבו על זה... וקיללו אותי שם... אמרו שאנחנו מעתיקנים... כמה מבייש...

יטבת22

New member
אוח..

בואו ניקח דברים בפרופורציות. לא קיללו אותך בהייד פארק, למרות שהיו יכולים להיות יותר נחמדים. הסיבה שהתייחסו ככה היא שעוד יש שם כמה אנשים שמסיבה לא ברורה מחזיקים טינה לפורום הזה. הם יתגברו על זה. הרעיון של בניית אתר נפל בהייד פארק בעיקר כי המנהל התייאש ואף אחד אחר לא התנדב. אבל אולי פה יהיה יותר קל למצוא אדם שיודע לבנות אתרים (בפורומים שכנים אולי?). בכל מקרה לא צריך להתייאש.

אלרוס

New member
ני וחבר שלי החלטנו לקחת את הדבר הזה

בידיים שלנו, אנחנו מכינים אתר כללי על הביטלס אבל חלק ממנו תהיה העצומה.

tin ker bell

New member
למצוא מישהו נחמד שיודע לבנות אתרים

היא הבעיה הכי פחות גדולה כאן,אפשר תמיד למצוא מישהו בפורום שכן שיודע... אני אנסה לראות...

למעלה