הצעה חדשה

כמה הצעות לשיפור

כדי שהאתר לא ייראה דחוס עם כל הקישורים, להוסיף מסגרת בצד. להוסיף אולי מאמרים שנכתבו בכל מיני אתרים. קישורים לאתרים אחרים של הביטלס... וכתיבת הודעה רשמית לגבי הבאת פול מקרטני ארצה, ולא הודעה שלא נכתבה במקור בשביל האתר. אלה ההצעות שלי, אתה יכול לקבל, אתה יכול גם לא.

סיכום מעללי פורום הייד פארק

מכיוון שאני לא רואה ש"ידידי" מפורום הייד פארק מגיעים בהמוניהם לבשר לנו על ההתקדמות עם הבאת פול מקרטני ארצה, קראתי את כל ההודעות, והנה ההתקדמות שהושגה עד עכשיו: 1. הוקם אתר שבו דף ראשי, ששכחתי את שמו ואני אוסיף אותו כתגובה אחר כך, אולם הקישורים בו לא עובדים. 2. נכתב מכתב לפול מקרטני, אבל הוא לא נשלח. 3. הוצע לאסוף חתימות, אך לא התחילו לאסוף אותן. בקיצור, לפי מה שהבנתי, פורום הייד פארק עדיין לא נקט צעדים אמיתיים להביא את פול מקרטני, ולכן: קדימה! לעבודה! תתחילו לאסוף חתימות ולשלוח e mails!

z r i z i

New member
שלום מהייד פארק...

דבר ראשון, בתיה, תדעי שהצעות כמו לאסוף חתימות תחת הכותרת "הצעה חדשה" קצת מרגיזות, אבל לא באתי לפה להתווכח.. עכשיו למה שקרה אצלנו בנושא - הרעיון הראשוני היה להקים אתר עם עצומה וירטואלית בתוספת מכתב. לאחר כמה זמן הבנו שחתימות וירטואליות לא יעשו את זה לאף אחד והחלטנו לעבור לחתימות אמיתיות, כל אחד אוסף באזור מגוריו ושולח לנציג אחד מהפורום. העניין הזה עמד באויר זמן לא קצר עד שהתחילו מחשבות של "לאן בכלל לשלוח ת'חתימות?" ו"האם זה יעזור בכלל??". שאלות אלה נשארו פתוחות והפרוייקט נשאר עומד. לאחרונה אחד מחברי הפורום (ג'וני) הציע ליצור קשר עם אנשים בארץ שאחראים להבאתם של אומנים מחו"ל, כדוגמאת דני רובס. ג'וני יצר קשר עם דני רובס אך זה אמר לו שכבר הרבה זמן נעשים נסיונות להביא את פול לארץ אך ללא הועיל ועם בתירוץ המפורסם של המצב הבטחוני. בינתיים זה נגמר פה, מי שירצה עוד עשכונים מוזמן לקרוא את הסוף של האשכול בנושא זה בפורום שלנו. שלום ולהתראות..

z r i z i

New member
וחברים מהייד פארק מוזמנים לתקן

אותי אם הייתי לא מדוייק איפשהו

Another Girl

New member
זריזי...

קודם כל,מצטערת אם פגעתי במישהו מהפורום בהייד פארק,וחבל שאותו מישהו או כמה אנשים לא יכלו להתעלות מעל השטויות האלו.לא חשוב. אני מצידי אמרתי את מה שיש לי להגיד,ולכן אני לא מגיבה יותר בפורום. אם אתם רוצים להמשיך לדון/לריב/להתלונן על הנושא, אנא רק בהייד פארק או במסרים אישיים. הפורום הזה לא צריך לסבול מהוויכוחים חסרי הטעם האלה. כמובן שאם מישהו מאחד הפורומים ירצה לקדם באיזושהי צורה את הנושא על גבי הפורום,הוא יתקבל בברכה ואפילו יקבל את עזרתי בכל הנדרש. אבל אני לא מתכוונת ליזום בנושא בזמן הקרוב.

שאלה

רציתי לכתוב להנהלת הפורומים, אבל החלטתי בסוף להתייעץ עם הפורום לפני כן (משום מה). והנה השאלה: האם כדאי שמישהו יכתוב להנהלת הפורומים מכתב, ובו אחרי הרבה הסברים על טוב המטרה ושאר ירקות, לבקש מהם לפרסם הודעה בכל הפורומים למען החתימות? או לפעול בעצמם איכשהו? אולי לתפוז יש קשרים... תגידו אם אתם בעד או לא.

למעלה