הצעה חמה
לפורום חם מכול ה

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
הצעה חמה ../images/Emo42.gif לפורום חם מכול ה../images/Emo23.gif

שלום רב לכול חברי הפורום " 60 +"
מביקור חוזר
בפורום שלכם ברצוני להציע לכם הצעה חסרת תקדים
בשירשור חדש זה שפתחתי באישור סדרניתכם רבת החן
כפי ששמתי
הרבה הודעות רבות עניין נאבדות בנבכי שירשוריכם
דוגמא לכך הוא הסיפור הנפלא של יעל ושלי ששמחתי להיזכר בו ולהכיר אדם כמוהה ודוגמא נוספת היא ההודעה הטרייה של יעל. הודעות כדוגמת ההודעות לעיל ראויות להיפתח בשירשור חדש
מהודעות אלו לרוב יצמח דיון פורה ומעניין, דבר שייגרום להצטרפות אנשים חדשים מבלי שתשימו
. כי למשל אני כחבר חדש המעוניין מאוד להצטרף אליכם, נכנס לעמוד הראשון של הפורום שלכם ורואה עמוד עם 8 הודעות בוקר טוב, 2 הודעות שבת שלום, הודעה אחת של חברת פורום חדשה. למה אגיב
לבוקר טוב של אתמול או של היום
איפה כול ההודעות המעניינות
לא אחשוב אפילו על לעבור על השירשורים הללו בחיפושים אחר... ההיפך, אתם צריכים להוציא החוצה את ההודעות המעניינות ואת הבקרים להכניס בפנים. כי זה מה שמחפשים, זה מה שמושך וזה מה שמשליט דינאמיות בפורום. בנוסף לכך, אם אתם רואים הודעה מעניינת שמגיעה לה התייחסות רבה ואתם רוצים שייכנסו אנשים ויגיבו, נצלו את הפורום " מומלצים בתפוז"
פירסום קישור אל ההודעות המעניינות בפורום יגרור פירסומן בדף הבית של תפוז ( לא כולן בוודאי), דבר שיביא אליכם עוד אנשים
חשוב לי להסב את תשומת
כם שאני דור או אפילו שניים אחריכם ואני לא בא במטרה " להרוס" לכם את הקהילה הנפלאה שלכם או לשבש את הדברים אליהם הורגלתם ואולי אף הדברים בגללם אתם כאן
אני רק מציע ומשתף אתכם... הבחירה היא שלכם
על מספר הדקות שהקדשתם לקריאת הודעתי.

yaely2

New member
מנהל
הגדיים נעשו תיישים../images/Emo28.gif../images/Emo34.gif../images/Emo28.gif

שלום חברים טובים שלי פלוס ויקי החדש
מאחר וויקי לא הציג את עצמו אעשה זאת אני במקומו. בחור בן 17 בערך, ואני אומרת באחריות מלאה שהוא "אחלה גבר" גם נאה וגם חכם. מנהל פורום שיש בו 1000 גולשים ועושה זאת בכישרון רב. ניחשתם? לא???
זה הבחור עליו סיפרתי לכם שנסע איתי באוטובוס 826 מנצרת לתל אביב. אם אינכם זוכרים את הסיפור תוכלו לקראו שוב בקישור שבתוך הודעתו של ויקי. רוצה להודות לך ויקי, חבר יקר, על האיכפתיות שלך מהפורום שלנו ועל שהואלת להציע לנו מה שהצעת. אנו לאט לאט נפלס לעצמנו דרך ונבחר מתוך ההיצע שלך ומשל אחרים מה שמתאים לנו. ושוב

vk3

New member
ליתר דיוק בן 18 החודש ../images/Emo9.gif

על המחמאות

pazi66

New member
מזל טוב בחור../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אני משוכנע שאתה בחור אחלה וכל עתידך לפניך הרבה מדבריך נכונים מאד, אך לצערי אתה רחוק מלהבין את התנהגותם של בני השישים פלוס רבים מהם שמחים שקמים בבוקר ומסוגלים לגשת למחשב ולברך את החברים בבוקר טוב ויום נפלא מאד חשוב להם הפירגון, צריכים את המילה הטובה, את הרגש, להרגיש שצריכים אותם, שחושבים עליהם שהם לא לבד הגיל הזה צריך חיזוקים, רוך דיבורים על הבעיות המשותפות, ילדים, נכדים,נינים. אומנם יש פה מספר חברים שמנסים נואשות להאחז בחיוניות החיים ולא להרים ידים,אך הרוב הדומם דבק בחיים שלוים ןשקטים עם כמה שפחות זעזועים אפשרים. רובינו זקוקים להרבה נוסטלגיה, רומנטיקה, מעשים שיזכירו את ימינו הטובים כשהינו צעירים ויפים כן, לפעמים הופכים לילדים שצריכים להתיר רסן,להיות שובבים,לספר בדיחות מפולפלות על גבול הגסות,לשמוע שירים נןסטלגים,סנטימנטליים ורומנטים אין זה חכם להגביל בני שישים פלוס,לדרוש מהם לנהוג לפי תקנון ולשמור על חוקים, היה להם את זה כל החיים.....תן להם להנות, להשתולל לעשות כעולה על רוחם זאת דעתי ותקנו אותי אם אני טועה שמחתי להכיר אותך vk3 מקווה שהשפה מובנת ואין הרבה שגיאות, הראיה היא לא מה שהיתה פעם השעה מאוחרת ואין לי סבלנות לעשות בדיקה חוזרת

vk3

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo8.gif

בוא ואפתיע אותך חברי שאני דווקא קרוב מאוד בכדי להבין את בני השישים פלוס, אף קרוב יותר מכול בן גילי שאני מכיר. וזאת מחמת שאני מכיר הרבה מאוד אנשים מבוגרים ואני " מסתובב" בחברה זו כבר שנים רבות, גם מפני שזה מעניין ואני משכיל רבות מהם וגם מכיוון שאולי אני מצליח לעניינם. נוצרת " זיגוטה". ההיפך, אין ברצוני איך שהוא להגביל חברה זו. אדרבא ואדרבא
ברצוני לתת לכם יותר חופש
הודעות הבוקר טוב והברכות למיניהן הן מלבבות וזה באמת מרנין את ה
, לכן בנוסף הצעתי להקל על עצמכם עוד יותר וגם ליעל את הקהילה שלכם

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif ממש לא מבינה מה קרה

שלום חברים, שלום ויקי,
אמי השתדלתי ולא הצלחתי להבין מדוע כעסת. הבחור הציע הצעה שיש לה אפילו ריח של ביקורת עלי (כך אני הבנתי את זה). יש לו הצעות לשיפור. הצעה שלא נראית לבן אדם, (בדרך כלל) צריך לשים בצד, או אפילו לזרוק אותה. אני אוהבת לשמור על המילה שלנו, תמיד אמרנו שהפורום הזה לא מוגבל בגיל. אם הבחור הזה מחליט לבוא ולראות איך הפורום שלנו מנוהל, אני לא יכולה למחוק את הודעתו ולא לסתום לו את הפה, אלא רק לברך אותו ולעשות בדיוק מה שאנחנו רוצים. ואני עדיין לא הבנתי על מה כעסת אמי
אני אישית מזמינה את ויקי לבוא לראות להעיר ולהאיר.וגם
ליום הולדתך שחל החודש, הרבה הרבה

bimbo.

New member
לויקי, פזי, יעלי......../images/Emo140.gif

כולכם צודקים. מכל אחד ניתן ללמוד ולאמץ רעיונות. ויקי רוצה לייעל, פזי מסביר את התחושות של בני 60+, ויעלי מפשרת בין כולם.
לויקי ושפע ברכות להצלחה ולחיים מאושרים. הנה, עוד יום הולדת בחודש יוני

yaely12

New member
../images/Emo51.gifעוד בנושא "חוזה של צד אחד"

שלום כולם,
שלום גם ויקי אתמול טרחתי ועמלתי להשיב למנורה על ההודעה, הייתי בטוחה שזה עבר. מאתמול אני מחפשת והיום הרמתי ידיים. נאדא. מאחר והנושא שהעליתי קיבל תפנית של מבוגרים וצעירים, או פער דורות אני רוצה להסביר למה התכוונתי. שתי חברות, אחת לכל ארוע גדול או קטן שולחת איגרת ברכה יפה ומהודרת, כמובן גם יקרה. החברה לעומתה אומרת שנה טובה בעל פה. יום אחד התפוצץ הסיפור ואז הטיחה אחת ברעותה. כמה השקעתי, כל חג, כל שפעת, כל נזלת שלחתי לך איגרת ואת????????? כלום. והחברה השיבה לה אני מאוד מעריכה את זה אבל לי זה לא מתאים, עדיף לי דבר אחר, חברות קרובה יותר, האיגרות האלה לא עושות לי כלום. התכוונתי לתת את הדוגמה כדי להסביר שבעית "חוזה צד אחד" שייכת לכולנו לכל גיל ולכל מערכת יחסים,ולא רק פער דורות אלא עוד ועוד. מקווה שהסברתי, ומקווה לתגובות מתה עליכם יעלי

מנורה

New member
יעלי יקירתי כשכתבתי פער דורות

זה לא רק גיל מסכימה איתך זה ראיית עולם וכדי שהחוזה לא יחיה חד צדדי צריך לדבר צריך לתקשר צריך לשתף במה שרוצים ובמה שאנימרגיש על מנת שהשני יבין ויוכל להתיחס. תשימי לך שכשמכינים חוזה מדקדקים בכל מילה ומילה כדי שיהיה ברור לכל הצדדים. נושא מאד מענין וראוי לשרשור מיוחד.(דעתי האישית)

yaely12

New member
מנורה מסכימה לכל מילה שלך../images/Emo67.gif

שלום כולם,
אני רואה בשרשור הזה את השרשור עליו את מדברת, פשוט התפזרנו, זה טבעי. מה שני אומרת (מדברת בשם עצמי) זה שבין שני אנשים חייבת להיות הידברות. אתמול בכיתה התווכחנו (וויכוח לימודי), אני אמרתי שהבעיות הכי גדולות צצות כשיש אי הבנה וכל אדם מפרש לעצמו את המצב. החברה חשבה שהיא מתקנת עולם בשליחת איגרות ברכה, והחברה השניה ראתה בזה משהו שכמעט אין לו חשיבות. צריך לחפש איך השני רואה את זהלא לעשות חוזה של צד אחד. אוהבת מכל הלב יעלי

vk3

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

מסיפור זה נובע שכול צד צריך להתחשב ברעהו... ולשמוע לו

ויק, אכן הצעה חמה ../images/Emo45.gif

והלוואי שתיושם בפורום, כפי שהדברים היום לפורום תקנון דרקוני ובלתי הגיוני בעליל - שהנסיון לישם אותו "ייבש" את הפורום כמעט לחלוטין. על אף גילך הצעיר - הצעתך מוכיחה שאתה מבין לא קטן בניהול פורום אינטרנטי, כל הכבוד!
אחר צהרים טובים לכולם,
ולאמי חופשה נעימה

כאן היתה צריכה להכתב התגובה של יעלי

שלום לחונה לרגע, ולכל החברים
מאת: yaely2ו 03/06/04 | 17:10 שלום חונה לרגע ושלום לכל חבריי פה מי שלא קרא את כל ההודעות. לפתוח את כל ההודעות ולקרוא. אז ככה.. ויקי הוא עצמו מנהל פורום והוא (כנראה) הגיב להודעה שנמצאת בראש השרשור. את השינוי עשה הפורום לפני שוויקי בא, הוא רק חידד, הבהיר וכתב בבהירות יתר, על כך אני מודה לו לא משנה אם המצב רעוע או ניצב היום אעשה כל המיטב, להוציא את המירב
אני מקווה שכעת זה מוכן!

וזו התגובה שלי ליעלי

אם את מגיבה לי בשירשור הזה ולא מתחת להודעה שלי לויק לא הבנת כלום מההודעה של ויק ושום דבר לא השתנה!!!! העובדה שנתת לשירשור לקפוץ בהתאם לתגובה זה אפס קצהו של מה שויק כתב...ההודעה שלך תלושה לגמרי מהתגובה שלי להודעתו של ויק! מי בכלל יכול לדעת מה אני כתבתי ועל מה את עונה! את יכולה להסביר לי למה בחרת לענות לי בשרשור הזה ולא למטה??? את חושבת שהחבר'ה פה לא יודעים לטייל עם העכבר ולמצוא את ההודעות הרלוובנטיות או להבחין בכוכבית צהובה המודיעה על הודעה טריה- גם אם השירשור קיים כבר יומיים? לכתוב שויק לא הבין מה שקורה פה זה יהיה לעג לרש, הבחור יודע טוב טוב מה שהוא כותב והוא בדיוק עלה על הנקודות החלשות.

dani 123

New member
חונה את מוכיחה את ההסתיגויות שלי

מצורת השרשורים המוכתבת. כפי שאמרתי בעבר הצורה הנוכחית אולי יעילה לנכנס לקרוא את ההודעות האחרונות אך מונעות לפתח דו שיח הגיוני. דרך אגב לתפוז יש אופציה לקרוא את ההודעות של השעה האחרונה גם ללא צורך השרשור קלנדרי. ככל שהשיטה תשונה מוקדם יותר כך יטב.

yaely2

New member
מנהל
שלום חונה לרגע ../images/Emo24.gif

שלום, הנושא של שינוי שיטת השרשור התחיל בהודעה שלי. ויקי החליט לפתוח שרשור נוסף באותו נושא, אך כל זה התחיל מההודעה שלי. ראיתי בתגובתי אליך נושא ששרשורו התחיל מההודעה שלי שאכן נפתחה 1.6.04.

ובכן- לדעתי טעית בשיקול וזו לא בושה

אני בחרתי להגיב להודעה של ויק, והשתרשתי מתחתיו, לו בחרתי להגיב להודעתך- הייתי משתרשרת מתחת להודעה שלך - זה מה שיוצר רצף הגיוני בדו-שיח. יעלי, אני חושבת שלא נעשתה טעות ניהולית בלתי-הפיכה ומשיחזור החופש לכתוב ולהשתרשר כנהוג בכל הפורומים בתפוז- אני מאמינה שרבים מהגולשים שלאחרונה נעדרו מהפורום יחזרו לכתוב כאן לשימחתם ולהנאתם של כולם. ערב טוב

emmy5

New member
חונה לרגע ,מושרת לראות אותך אתנו

את הית חסרה לי מאוד

למעלה