הצעה חמה
לפורום חם מכול ה

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

bimbo.

New member
סליחה, אני כבר לגמרי מבולבלת../images/Emo10.gif

אני כבר לא יודעת מי שירשר למי, מדוע ולמה. אני חושבת שכל עניין השרשורים יצא מכלל פרופורציות והפך להיות מסורבל בלי כל יחס לתפקידם. שוטטתי מעט בפורומים, ולא ראיתי בשום מקום בעית שירשורים. אם צריך כל הזמן לחפש היכן לשרשר, זה מייגע למדי. הביאו זאת בחשבון.

dani 123

New member
בימבו יקרה

לא מבין מדוע בכלל קימת בעית שרשורים. הרי אנשים מתייחסים להודעה קודמת ומשתרשרים אליה. אז מה עם יש כמה שרשורים פעילים בו זמנית. תפוז מאפשר 15 שרשורים פעילים בעמוד אחד. תוך ניסיון בפורומים אחרים ביום יש חמישה ששה שרשורים פעילים. גם המגבלה של 15 הודעות בשרשור היא לא סבירה ולא מוכתבת על ידי המערכת.

בימבו יקרה ../images/Emo24.gif

את לא צריכה לחפש הרבה לאן להשתרשר, כשאת רוצה להגיב ספציפית להודעה כלשהי את מגיבה וההודעה תופיע מתחת להודעה שהגבת לה. יש לך זמן להגיב להודעה מסויימת במשך 3 ימים. יש הגיון בריא מאחורי השיטה של תפוז - ברציונל גם אם לא תהיי יום יומיים ברשת- את יכולה לקרוא ולהגיב להודעה והיא קפוץ לראש השורה - ואז יתכן שעוד אנשים יגיבו לך וגם לנושא - והדו-שיח ממשיך להתפתח במשך ועד 3 ימים...

pazi66

New member
נכון מאד,סוף סוף חזרנו להיות פורום

נורמלי.....ואני שמח על כך

מנורה

New member
סוף טוב הכל טוב השירשורים הסתדרו

הכל מובן וברור ואנחנו שוב ב
נהנים אחד מהשני. שבת שלום

pazi66

New member
מה זה נהנים, אני כל הזמן עם חיוך

אושר על פני...מאוזן לאוזן (ואצלי זה לא מרחק גדול) כבר אישתי נבהלה וביקשה שאמחוק את החיוך הטיפשי מהפנים

נֵנָה

New member
נכון מנורה והנה מצאתי אותך ../images/Emo6.gif

אפילו שהיית בשרשור למטה
אממי'לה, גם אותך ראיתי
מנשמע ? נכנסתי לביקור קצרצר אבל כולם כנראה עוד ישנים ואוספים כוחות לקראת בילויי הלילה

pazi66

New member
../images/Emo11.gifננה,עיני נץ יש לך גברתי../images/Emo98.gif

למעלה