הצעה ליסוד "התאחדות המאגים הישראלים", תקנון:

gwizard

New member
ההפך הוא הנכון !!!

אני אישית התחלתי להתעניין במאגיה רק אחרי שהתחלתי לקרוא ספרי פנטזיה ולשחק D&D. ואני מכיר רבים אחרים שיכולים לומר את אותו הדבר, כך שאל תפסול את המשחקים בקלות.

MetalSinagouge

New member
בOccultForums יש מלא שהתחילו ככה

אבל אז מבינים שמאגיה זה לא בדיוק מה שמראים בD&D וההבנה הזו חשובה. חוץ מזה שכבר יש מסדר בשם הIOT, שהוא לדעתי המסדר הכי 'חופשי' שיש (בעצם הוא וTemple Ov Psychic Youth), עכשיו במדינה של 7 מילון, כמה באמת מתעסקים במאגיה וצריכים את זה וכו'..

RainBird

New member
מה שמעלה אצלי את השאלה- מה הוא כבוד ומה הוא כבוד מאגי? אני אפתח את זה בשירשור חדש.

../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

לא לא, אבל ברצינות, למה שמישהו בכלל ירצה דבר שכזה?

Molchansky

New member
כל כך מיותר

עוד בירוקרטיה, ועוד גוף עם חוקים, למה זה טוב? אני מעדיף להוציא את היהדות מחוץ לחוק לאסור את כל משדלי התפילין ברחוב על מסיונריות ולהתחיל מדינה אתאיסטית כמו שצריך.

InvisibleBeast

New member
זאת כבר הצעה מעולה!

בואו נכלא את כל החרידים שרואים ברחוב בתוך גטו שירעבו וזהו...

gwizard

New member
זה כבר קיים

וקוראים לזה בני-ברק. רק שהם לא כל כך רעבים (חליפות בגיר בשווי אלפי שקלים כבר אמרנו ?) בגלל כל הקצבאות שאני ומשלמי מיסים אחרים מספקים להם. צדק חברתי ? לא בישראל.

PurpleFilth

New member
נו באמת...

ואני תמיד חשבתי שבני ברק היא אחת הערים העניות בארץ...

gwizard

New member
גם אני

עד שבטעות (שאני לא אחזור עליה) נסעתי ברחוב רבי עקיבא. חנויות יוקרה ומיליוני אנשים ברחוב שקופצים מתחת לגלגלים של הרכב (הם כנראה חושבים שהאלוהים יציל אותם). הבתים מבחוץ נראים מוזנחים ומכוערים, אבל בפנים....ארונות מהגוני עם ספרי קדושה מהודרים. פשוט עבדתי בזמנו כטכנאי מחשבים וביקרתי אצל אנשים בבתים, אז כך אני יודע. כך שענייה בני ברק לא. גם לא עשירה, אלא ממוצעת כזו.

PurpleFilth

New member
זה שביקרת שם

כדי לתקן להם את המחשבים, אומר בעיקר שיש להם מחשב ברשותם, וזה אומר 2 דברים: 1. הם לא כאלה חרדים 2. הם יכולים להרשות לעצמם מחשב, אז מן הסתם הם לא כאלה עניים. גם אני ראיתי דוסים עשירים, אחרי הכל, אני עובדת בבית מלון חמישה כוכבים בהשגחת רבנות ירושלים. ושוב, אם הם יכולים להרשות לעצמם לשבת בלובי של מלון חמישה כוכבים, מן הסתם הם לא מהפלח העני של החברה, החרדית או בכלל. נקודה נוספת למחשבה: בסופ"ש האחרון התפרסה במוסף של "הארץ" כתבה על רב שגובה סכומי כסף אסטרונומים על פדיון (ואגב, גם עושה רייקי מהצד). אז אל תחשוב שכל הכסף של שיש לכל חרדי בארץ מגיע מהכיס הפרטי שלך =]

ebony

New member
../images/Emo6.gif

כן בטח למה לא אבל רק אחרי שתקום האגודה לכהנות גאיה שחורות השיער...... והמבינים יבינו.... למה לאחד דת שגם ככה מורכבת מהמון המון זרמים לתוך משהו אחד
(הכוונה לפגאניזם ורובינו כאן מוגדרים ככה לדעתי לפחות) ולמה להכניס רבנים לתוך העסק????????????? מה עשינו רע? גם ככה הם לא מאמינים בדרך החיים שלנו ושוללים אותה ללא סוף הורגי מכשפות שכמותם תתבגר, תבין מה זה מאגיה ואחרי זה אולי תוכל להבין למה זה לעולם לא יעבוד. חבל להוציא כל כך הרבה שטויות לאוויר העולם בלי להתחשב באנרגיה שזה שולח ליקום. אבונית

סיריוס1

New member
כאשר כן תהיה קבוצה של אנשי מאגיה...

..מאורגנים תחת ארגון מקצועי אחד ומתואמים ביניהם, הם יהיו עשירים וחזקים מאוד ואילו כל אלו שצוחקים על אפשרות זאת ישארו מאחור חסרי כוחות ביחס אליהם... תאום הגדרות וחברות בקהילה הם העתיד ולא ביזור חסר הגדרות ותוכן שמשאיר כל אחד בנקודת החולשה שלו... התאחדות = כח. ולגבי בגרות ולהבין מה זה מאגיה, קודם תצברי קצת חכמה ואז תביני מה אני מפזר כאן... המאגיה מאז ומעולם היתה מערכת של אנשים בודדים ברמות בינוניות ומטה לעומת מספר קבוצות ומסדרים שיצרו ועיצבו את המציאות בעולם. מאגיה זה לא רק אנשים בודדים שהוזים בדימיונם הפרטי, מאגיה זה אמצעי ליצירת דת חדשה או תנועה פוליטית חדשה שתשמור על כוחם של המאגיסטים. זה אפשרי, זה בוצע בעבר, זה מבוצע בהווה, וזה יבוצע בעתיד. מסדר נוסף יקום מהפורום הזה...

InvisibleBeast

New member
מעניין

זה כולל רק מאגיה טקסית או גם מאגיה קבלית? מאגיה ישירה? סתם חשיבה חיובית? או שאולי זה כולל כל דבר מאגי שכל אחד עושה? איפה הגבול כאן בין מישהו שעוסק המאגיה לבין מישהו שלא? איך תאחד ביחד קבוצות שונות לחלוטין של אנשים עם אמונות ותפיסות חיים שונות, דרכי עבודה שונות, דעות שונות... זה לא עניין פשוט כלכך. איך לדעתך ה"מאגים" יתייחסו לזה שאתה מגביל אותם להשפיע בצורה שנוגדת את הדת שלהם ואת מערכת האמונות שלהם? תכריח אותם להצטרך ולהגביל את עצמם בחוקיות שלך? יש המון דברים בעייתיים בהצעות שלך, והשאלה הכי גדולה היא - בשביל מה צריך את כל זה ומי צריך את כל זה? יש איזושהי בעיה שדורשת פתרון כזה?

goldy

New member
זה פשוט מאוד

1) המשותף בין כולם: משפיעים על המציאות מיבלי להישתמש בכוח הזרוע. כמו ליכתוב בפורום ללא שימוש במחשב. 2) היתאגדות היא כוח: עצם העובדה שכולם ביחד באותו חדר כבר גורמת לשיתוף פעולה, דבר המחזק משמעותית את כוחו של היחיד. האנשים האלה מכירים אחד את השני וגם רוצים לשתף פעולה וגם נימצאים באותו החדר... היחיד מרגיש סופרמן! כמובן שיש מטרה משותפת לשמה היתכנסו. 3) 'סתם' חשיבה חיובית? אני מגדיר אותה אם כל הבסיסים. כל מי שעוסק ברוחניות למד להיתגבר על האכזבה שקשה ליראות תוצאות ללא שימוש בכוח גופני. 4) אף-אחד לא מגביל אף-אחד אחר: מדובר בשיפור שיטות.

moonflim

New member
או ש

כול מיש התארגן יעלה אל המוקד אין למאגים ,כהנים ומכשפים כול רצון , צורך או אפשרות להתארגן אנחנו לא רואים את הצמנו כקבוצה אחת לא לדבר על האפשרות ליצור אגדרות מוסכמות על כולם ומי שולא רוצה לאשתתף בארגון מה אז ?

אממ דעה שלי בנושא

אנשים פה אל תבטלו אותו כל כך מהר... יש לו נקודה אם אתם ביחד אתם יש לכם כוח להשפיע, ללמוד, ללמד וכ"ו הרעיון עצמו יפה מאוד ולמי שאמר שאנשים עם דעות שונות לא יוכלו להתאחד בגלל הדעות למה? ביחד אפשר לדבר להשפיע על השני או ללמוד משהו חדש וגם שיטה מסויימת לא צריכה להשפיע על השניה בצורה לא טובה בקיצור אל תמהרו לפסול תחשבו על זה יותר

למעלה