הצעה למאמר (דורש עזרה מכולם)

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
הצעה למאמר (דורש עזרה מכולם)

מכיון שאני חדש בשטח (RD&D) ומרגיש מחסור במידע למתחילים, אני מבקש מכל מי שיכול לתרום להכין מאמר (או סידרת מאמרים) על הכנת ציוד ללארפים (שריונות, כלי נשק, תחפושות...). עוד מאמר שאני מבקש שתכינו הוא פירוט הדרך שאדם צריך לעבור עד להפיכתו חבר בקהילת משחקי ה- RD&D שביכולתו אפשרות (או חובה) לשחק בכל אחד מהמשחקים המשוחקים במשך השנה. (רישום לסאגה, רישום לדבר הבא, רישום לקבוצות בסאגה ובדבר הבא, ועוד...) אני איני יודע את כל התהליך ולכן אני מבקש מכם, השחקנים, הכין מאמר כזה שיעזור לרוצים להצטרף. בתודה

TIS

New member
זה לא רק הציוד.

מלבד זאת, אני מעדיף להכין את הציוד בעצמי. אני רואה את זה כחוויה, וכדרך לחסוך את כספי המועט (אני קיבוצניק בהפרטה).

Sern

New member
אבל יש

כל כך הרבה חומר על זה ברשת... למה לשאול אנשים כאן ולחכות יומיים לתשובה? יש הוראות להכין כל מה שאתה רוצה, אבל באמת הכל. פשוט תחפש קצת בכמה מנועי חיפוש, ותמצא. אני מבטיח לך. ארם.

TIS

New member
אם יורשה לי להוסיף משהו

חומר בעברית!! חוץ מזה, כדאי שיהיה מקום אחד שמרכז את החומר המרכזי והחשוב.

לקח לי זמן להבין, אך - יוזמה ברוכה!

רק תן לי לוודא - אתה מתכוון לרכז מאמר כזה בעצמך, כן? כל הכבוד! כולם יכולים רק להרוויח מכך, ובעיקר אתה. כשתסים את המאמר - אפרסם אותו גם םכאן. אשמח לעזור, דבר איתי. 884821-054 852359-056

TIS

New member
לא הבנת נכון

אני איני מתכוון לרכז מאמר כזה בעצמי. לא מפאת אנוכיות או חוסר זמן, אלא מפאת חוסר ידע. אם היה לי את הידע הדרוש, הייתי כותב מאמר כזה ומפרסם אותו. אך מכיון שאין ברשותי את הידע, ויש לי רצון עז להשיגו, אני מבקש מהותיקים יותר להכין מאמרים כאלה, בשביל שיעזרו לי ולחדשים אחרים בחבלי הקליטה שלהם בעולם ה- RD&D.

dudyk

New member
אשמח לעזור

אשמח לעזור כמיטב יכולתי. דודי -קפטיין טוראל

dudyk

New member
סיוע דרוש

אוכל להתחיל בכתיבת מדריך להכנת חרבות , מגינים וכלי נשק אחרים. אבל אזדקק לסיוע טכני מהמומחים בתחום וכן לאדם אם כשורי ציור מתאימים , אני ממש גרוע בכך. יש מתנדבים ?

רצון זה כבר משהו.

ראה, (אני פונה אליך, ודרכך לכולם) רצון עז זה משהו. כבר עשית את השלב הראשון, ותקשרת את הרצון הזה, כשכתבת הודעה בפורום, ובכך, אתה על סף המעשים. אז בוא ביחד נראה איך אפשר להמשיך, כדי שזה לא יעצר כאן. שאלה: האם כשעשית עבודות בהסטוריה בבית הספר ידעת דבר או חצי דבר על נושא העבודה לפני שכתבת אותה? (...אני מניח שהתשובה היא לא. אני עשיתי עבודה על צבאות יהודה המכבי והעמותים שלו עם הכובש היווני, ועד שלא כתבתי את העבודה ידעתי בערך כמה שאתה יודע על Rים). אני מניח שאתה יודע לכתוב, ולערוך מסמכים ב-Word
יש המון רצון טוב בשטח, וזה מתחיל ברצון הטוב והעז שלך להשיג את הידע, וזה ממשיך לרצון של בעלי הידע הקצרים בזמן לחלוק אותו הלאה ולקדם את הקהילה. כבר התחלת לקבל פניות לחלוק איתך מידע (להלן ההודעה הקודמת להודעה זו). כל שנותר לך - הוא להתחיל ללמוד... :) דבר איתי. הטלפונים שלי נמצעים במעלה העץ. אעשה הכל ע"מ שתשיג את כל המידע בו אתה מעוניין, ואוסיף לעשות, אם תחלוק הלאה את המידע שחלקו איתך! זה נכון שצריך מאמר כזה, ואני גאה בך על פתיחת העץ הזה. הקהילה שלנו מלאה רצון טוב ועצות ודיבורים על מה שצריך, והתוצאה היא שיש המון עצות מרחפות באויר, ואין מידע מרוכז בנושא. אני פותח לך דלת לצעוד צעד קדימה. דבר מעשים, הקשב תוצאות

Damian

New member
I´m game

אני לא יודע מה בדיוק אני יכול לעזור בנושא. יש ציירים מוכשרים ממני אבל אני יכול לנסות. אולי יצא משהו טוב. אני נמצא המון מול האינטרנט בגלל העבודה, אז אם צריך עזרה באיתור גרפיקה או אינפורמציה, אפשר לפנות אלי.

Damian

New member
אם יש התקדמות../images/Emo56.gif

בנושא, מעבר להעלאת רעיונות אתה מוזמן לצרף גם אותי (תמורת סכום סימלי, כמובן)

Damian

New member
ספריה...

מכיוון שאני מכור לפנטסיה ומד"ב, אני כבר מדמיין את הספריה למ"ת ומ"ת חיים ובה בין השאר מאמרים עבי כרס על הדרך להקמת Rים, תפאורות, יצירת אביזרים, כלי נשק, קסדות שריונות וכו´... להיות בארץ שמתחילה להתעלות לקראת רמות בינלאומיות (אני יודע, עוד ארוכה הדרך לניו זילנד) זה מרגש אולי יותר מלהיות במקום שם הכל מוכן. יצרת תשתית בשפה העברית בהחלט מטרה נעלה. הייתי שמח לדבר איתך רדגסט, על כך בהזדמנות.

Sern

New member
עם בעברית אתה חפץ

אז אכן אין כלום (לפי מיטב ידעתי) ברשת. אני אשמח לכתוב את מה שאני יודע, שמתרכז בעיקר בתפירת תחפושות ובהכנת שריונות. מי שזה לא יהיה שמרכז את הפרוייקט הזה, שיפנה אלי (או שייתן לי דרך להתקשרות) ונדבר. ארם (ICQ: 786149, email: [email protected])

dudyk

New member
צעד ראשון

ובכן להתחלה , אני אתחיל לרכז רשימה של R מתוכננים , תאור קצר , דרישות למשתתפים , איפיון המשתתפים , סוג הנשק , תשלום , המארגנים , סוג המשחק , סוג הנשק , רשימת אתרים , טלפונים , כתובות דואל ושאר ירקות. אשתמש בקשרי לנסות ולהשיג כמה שיותר אנפורמציה. אבקש מכל מי שקורא הודעה זו ומתכנן משחק לידע אותי בטלפון 058-321669 או בדואל [email protected] . אפשר גם להשאיר ידיעה בפורום. כל מי שחושב כי יש בידו ידע המסוגל לתרום לספריה יתקבל בברכה.

barrow wight

New member
אתה יודע מה אני יודע לעשות, יאללה.

כל זה בהנחה שאצליח להתפנות מהמאמצים הדיפלומטיים הכבירים שאני עושה על מנת לשפר את מצבו של איידן (רמז, רמז). אתה חושב שטיר יראה בעין יפה מדריך לבניית שריונות שאחבר (רמז עבה, רמז עבה).

למעלה