הצעה למאמר (דורש עזרה מכולם)

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
אני אשמח לרכז את הפרויקט.

מה גם שאני מעלה הרעיון, ולכן אני רואה את עצמי כאדם שעליו לשאת בנטל (כן, אני יודע שהניסוח לא טוב) אנא שלחו לי את כל הידע \ חומר שלכם במסרים של תפוז, לאי מייל המפורט למטה, באיי סי קיו (המפורט למטה) או בטלפון (נחשו... המפורט למטה). אני אערוך את הכל ואפרסם בבוא היום מדריכים אלו ואחרים. e-mail - [email protected] ICQ - #132702243 phone at home - 04-6558412 בברכה

Damian

New member
עם כל הכבוד...

סחטיין על רוח ההתמדבות אבל אם אתה כה לא מנוסה בתחום, על בסיס איזה ידע אתה חושב שתוכל לערוך את החומר שתקבל. העלת רעיון מצוין, שיכול להועיל לכלל קהילת השחקנים וכמובן שמן הראוי שתתרום את חלקך אבל לדעתי ריכוז הפרויקט קל וחומר עריכתו, צריכים להתבצע בידי מישהו שמכיר את החומר היטב על מנת שיהיה אפשר להנות ממנו לפני "יום מן הימים". (לא שאני מתיימר להיות מספיק מנוסה לריכוז פרוייקט שכזה בעצמי). ובכל זאת, סחטין על פרץ האנרגיה הפתאומי, ביחוד לאחר הודעותיך הקודמות. בהצלחה.

TIS

New member
מדוע לא?

על מנת לערוך חומר אינני צריך להבין בנושא, אלא להיות בעל היכולת לחבר מספר נושאים ביחד. איני מתכוון לשנות את הכתוב, אלא רק לצרף את פיסות המידע לקטע אחד ארוך. את המידע שלי בתחום אשאב מהקטעים שיגיעו אלי. כך גם אוכל לשפוט האם הקטע כתוב בצורה מובנת או לא.

the off player

New member
יש כמה בעיות

הביקורת שלך על האיכות המקצועית של החומר לא קיימת- היות והידע המקצועי שלך בתחום לא קיים. לא בנשק, לא בבטיחות, לא בתפירה, כתיבה יוצרת(?), עריכה, עיצוב וכו´. הרעיון שלך מצויין, ואפילו נדרש כתגובה לתנופת המת"ח בארצנו הקדושה, אך בחן את הרווח מול המחיר: כן, יהיה מדריך, לא, הוא לא יהיה מקצועי. לפני התגובות על הוצאת הרוח מהמפרשים וחיזוק עצמי והרמת הדגל וכו וכו שהולכות לרוץ כאן מאיזשהו מנהל פורום- קצת פרקטיקה! יש מספיק מקום להוציא קיטור של מי שרוצה לעשות ולעזור. תן לגדולים לטפל בנפלים- ואם אין גדולים, שיתפוצצו!

TIS

New member
אוקיי

אז שמישהו שכן מבין בתחום יבוא וירכז את הפרויקט!

דחוף!!!עזוב הכל - דבר איתי - ומייד!

עירא, ראה. היה לך רעיון, והיתה לך יוזמה. אני עושה כל שביכולתי על מנת לספק לאדם את המרחב ללכת אחרי היוזמות שלו, ואתה - אף היית ג-ד-ו-ל, והלכת על זה, ועל כך - מלוא ההוקרה והכבוד. אולם, עזוב לרגע את תחום משחקי התפקידים החיים. אם בכזו קלות אתה מניח לאנשים אחרים לדכא אותך ולהוריד אותך מהרצונות והחזונות שלך, אתה מראש מחבל בסיכויים שלך לממש אותם. המאמר הזה הוא כרטיס האקספרס שלך למעמקי צמרת קהילת שחקני התפקידים. אתה לא רוצה לנצל אותו? דבר איתי. אושר 056-852359 054-884821

מה...?? DOUGH@!!$#@$#!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביקורת, איכות מקצועית, על מה אתה מדבר? יש לך כל כך הרבה כותבים מקצועיים שאתה מרשה לעצמך לברור? יש לנו מישהו עם רעיון, עם חזון ועם המוכנות ללכת אחריו - ......................................וזה בעניי ק-ד-ו-ש
הוא צעד צעד קדימה, נדרך לפעולה, התחיל לקבל פניות מאנשים אחרים, שהצטרפו לרעיון, ואנשים התחילו לעמוד מאחוריו ולעזור לו, ומה - א ת ה - עושה??? באיזו איזו דרך דורסנית ומדכאת-פעולה אתה פועל? יש לך תחליף לאדם הזה? יש לך עודף יוזמה? יש לך עודף עזרה? על מה אתה מדבר! אם חשובה לך איכותו של המדריך - הרתם ותרום בו את חלקך! חזק את ידיו, תן לו עצות, חלוק איתו ידע מקצועי, קדם אותו, אל תדכא את מי שנדרך לפעולה! מאיזה נזק אתה חושש? אוקי, אז נניח בהקצנה שהוא יעשה חרא של עבודה. אז הגרסה הראשונה לא תהייה התנ"ך של משחקי תפקידים. אז מה? אבל הגרסה הזאת תשרת לפחות את היוצרים, ותקדם אותם. התוצרת הזו תשמש דוגמא, ליוזמה, ליצירה ולהליכה אחר חזון! אפשר לחשוב שכל חומר שאי-פעם ריכזת היה השיקספיר בתחומו! הפפפפ..., שליץ יקירי, לאדם הזה היתה היוזמה, והנכונות ללכת אחריה - וזה נדיר, ויקר בעיני יותר מכל העמותה, האחווה, הסאגה, הדבר הבא, עכו, קק"ל, כל אחד לחוד וכולם גם יחד. אנשים כאלה אני מחפש, כי במהותם תלוייה ההצלחה של כל אחד מהפרויקטים שהזכרתי. בנוסף על כך, לאדם הזה יש מה שאין לאף אחד מאיתנו - נקודת המבט של שחקן מתחיל, שחשובה בעיני יותר מכל המקצועיות שתוכל לתרום. רק שחקן מתחיל יכול לשפוט באמת איזה מאמר עזר לו יותר, איזה מידע שירת אותו, ואיזה כתבה קידמה אותו. ובכך - הוא מ-ו-ש-ל-ם-! ומעבר לכך, אתה יודע כמה אומץ צריך על מנת לומר שהוא מוכן לרכז נושא שכזה, שאין לו נסיון בו בכלל? ............................מה אתה קוטל? איפה ההערכה? המאמר הזה הוא כרטיס הכניסה של הבחור הזה - כרטיס אקספרס לעומק הקהילה. ביצירתו הוא יכיר את הטובים, את אלה שרוצים להיות טובים, את השחקנים, את החדשים, את כוווווולם. ומה אתה עושה? במקום לדכא אנשים כאלה - יש לטפח אותם, להדריך אותם, ולתעל את היצירתיות שלהם לכיוונים מועילים. TIS, שכח מכל מה שהוא אמר לך. גם שליץ(off-player) וגם נדב(Demian). אני כאן לשרותך לכל דרכך.

TIS

New member
אני ממשיך עם המאמרים

ותגידו מה שבא לכם (גם אתה נדב). מעטים הם האנשים כמו אושר (הכרתי עוד אחד בקורס מד"צים...) שמסוגלים להחדיר מוטיבציה כזו באנשים ולעורר את הרצון ששכח קמעה בגלל אנשים בעלי גישה שלילית (אהם אהם).

ד ג י

New member
תערבבו

צריך לשקול את כל הנקודות שהעלו כאן ואני חושב שיהיה חכם שגם עירא או כל שחקן מתחיל אחר וגם אחד מהשחקנים המנוסים יערכו את החומר (אפשר גם לעשות שחקן שיש לו מושג קודם במשחקי תפקידים אבל לא בלארפים) וככה המאמר יהיה יותר מקצועי ויותר פשוט לשחקן המתחיל דגי

אל דאגה!

כפי שנראה מכמות התגובת פה - עירא אינו לבד. דבר שמצא חן בעיני בעירא, והוביל אותי לבחור לקדם דווקא אותו - זה שהוא פתוח לעצות, מסוגל לקבל ביקורת בפנים מבלי להיעלב, הוא גמיש ואינו עקשן. אנחנו נעבוד יחד, ואני מתכוון לכולנו. גרסה אחר גרסה, הערה אחר הערה, כתבה אחר כתבה, והמאמר הזה יגיע חוק. הרבה יותר רחוק מסתם מאמר

Damian

New member
לא גאה מדי...

הייתי רוצה להאמין שאני לא גאה מדי בשביל "לרדת מהעץ". כפי שהסברתי לאושר, ההתנגדות שלי היא לא שתרכז את המאמרים, אלא שתערוך אותם. לערוך פירושו לשנות, לחתוך דברים מסויימים ולהוסיף אחרים. כפי שהיית מצפה שמישהו שעורך חומר על ספורט יביו בספורט, או שעורך חומר צבאי יבין בצבא, כך ניתן לצפות שמי שיערוך חומר הקשור במת"ח יבין במת"ח. אני לא חושב שזו שליליות. אבל כמו שאמר אושר, אתה מוכן לעשות את המאמץ ועל כך תבורך. אולי התוצאה לא תהיה התנ"ך של המת"ח, אבל זו בהחלט תהיה התחלה. אל לך לקחת את השאיפה שלי ושל שליץ להתקדמות בתחום, כמתקפה אישית נגדך. נהפוך הוא. לכולנו מטרה משותפת ורק על הדרך אנו לפעמים חלוקים. אני בטוח שגם אני וגם הוא נשמח לעזור לך, ככל שיתאפשר ומאחלים לך בהצלחה בדרכך החדשה בקהילה.יישר כח ואל תיקח כל ביקורת באופן אישי. אם תביט שוב לאורך העץ תראה שבטרם "קטלתי" את רצונך לערוך, ברכתי את היוזמה. מתקפה אישית גוררת תגובה אישית וכולנו רוצים פורום נקי. גם אתה עירא וגם אתה אושר תיטיבו עם כולם אם תזכרו זאת.

dudyk

New member
חזק ואמץ

TIS היקר . חזק ואמץ . אל תתן לביקורת להחליש את ידך. התחלתה ביוזמה מבורכת ואני מקווה כי תמשיך בה למרות המקטרגים. אני מאמין כי לא כוונה רעה שוכנת מאחורי הביקורת והתגובות. אכן דרושה לכך עזרה מרובה ומלכה רבה לפניך. עזרתי מוצעת כתמיד וברגע זה ממש התחלתי לכתוב עבורך מדריך לסוגי המשחקים. רצוי כי כל האחרים המעונינים לתרום ישקיעו את מרצם בכתיבת המדריך במקום כתיבת בקורות ערוכות בפורום. קחו לתשומת לבכם. עד לעריכה הסופית דרך ארוכה ואם TIS יקבל ממכם עזרה אמיתית ודאי כי נקבל כולנו מדריך מושקע וטוב.

Damian1

New member
Eh tu Brutus?...../images/Emo10.gif

נשבר לי. מה השטויות האלה? ממש פורום דמוקרטי יש לנו כאן אם כאשר אנשים נותנים ביקורת כנה ולדעתי אף לגיטימית, הם נתקלים במסכת הערות וביקורות מבישה שכזו. אני ואוף פלייר הבענו את דעתנו! תפסיקו להציג את זה כאילו ביצענו מעשה מגונה. תודה רבה. ממש נותן חשק להשתתף בפורום הזה. ואתה דודיק... אני חושב ואתה יותר ממוזמן לתקן אותי אם אני טועה שאני עובד ותורם מספיק! גם בלי קשר לביקורות שאני רושם אם וכאשר אני רואה לנכון. אותו כנ"ל לגביך אושר. אם הפורום אינו יכול לתת במה למגוון דעות, גם כשהן פחות פופולאריות, אין לו זכות קיום!
מקווה מאוד שאני לא אצטרך להתייחס לנושא הזה שוב!!!

הזכות לדיבור

הזכות לדיבור אינה קניינם של אלה שעושים ותורמים לבדם, אלא עומדת לרשות הכלל. מה הקשר בין כמות התרומה שלך לבין הכבוד שיש לחלוק לדעתך? אתה באמת רוצה שאני יתחיל למדוד את הכבוד שרוחשים לדעותי ב´האחווה´ ביחס לתרומתי?

למעלה