הצעה למנהלת הנחמדה שלנו...

liavsayegh

New member
הצעה למנהלת הנחמדה שלנו...

מה דעתך למנות את רועי123456? כמובן רק אם הוא רוצה, מי שתומך שיגיד. לפי מה שאני רואה הוא ממש חי בפורום (במובן הטוב כמובן) והוא ממש מחייה אותו, והפורום לא היה כמו שהוא בלעדיו...
מישהו בעד?

Aeon

New member
אם כבר אז כבר!

אני בעד למנות את דם דם אם כבר!

sefa

New member
../images/Emo13.gifאני יחד איתך

גם אני העד למנות את דם דם

דם דם

New member
אותי?

תודה רבה באמת על הרעיון, אבל אם צריך להצביע אני בוחר ברועי. אני יודע שהוא מכיר הרבה יותר סרטים ממני והוא מתמצא בהמון סרטים יותר ממה שאני מכיר,הוא מכיר גם סרטים שמעולם לא יצא לי לראות(כול מיני הפקות קטנות) בכול מקרה לדעתי עדיף שרועיימונה למנהל, ורועי אם אתה מסכים תרשה לי להיות הראשון שיאחל לך מזל טוב על המינוי...חח

liavsayegh

New member
חחחח בבקשה ../images/Emo140.gif

ולפני שבכלל נשאל את המנהלת, אתה בכלל רוצה? (ואל תיהיה צנוע...)

דם דם

New member
שטינקרבל תחליט

היא הרי המנהלת, אם היא רוצה אז שתמנה, אבל ברצינות תודה על המחמאות אני בכול זאת חושב שרועי מתאים למנהל להיות, ואם כבר אני אז עדיף יחד איתו כי ככה זה יתרום לכול הפורום כאן. וגם לשנינו.

itamar argaman

New member
אתה בכלל חדש פה...

יש כאן אנשים שמאז שהפורום הזה קיים הם כאן, והרבה אנשים שהם הרבה זמן לפני אנשים כאן.. בן אדם משתתף זה אומר שהוא יכול להיות מנהל? וזה לא טינקרבל ממנה, היא רק נותנת המלצה, ומי שימונה הולך למשרדי תפוז ברמת גן ושם ממנים אותו למנהל.

../images/Emo66.gifהם באמת עושים

עבודה מצויינת בפתיחת שירשורים אבל אישית אני חושבת שתפקידו של מנהל הוא לארגן את הפורום והפורום הזה לא עד כדי כך מבולגן אז בשביל מה עוד מנהל?

liavsayegh

New member
אבל

אם הם יכולים לתרום יותר (לא שהם לא תורמים מספיק...) כשהם יהיו מנהלים או אפילו סגני מנהלת (חחח) זה לא יפריע...לא?

למעלה