הצעה למנהלת הנחמדה שלנו...

Astridּ

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

סתם קוראת פה. חוץ מזה- באמת ההנהלה אחראית על סדר הפורום בעיקר. חוץ מזה- קרינה לא יכולה למנות אף אחד למנהל, רק הנהלת הפורומים. ואני חושבת שקודם הייתם צריכים לפנות אל האנשים האלה במסר ואז לקרינה במסר; ורק אז להפנות את זה לפורום חבר'ה, אתם תורמים המון המון לפורום אבל זה לא אומר שצריך לקפוץ ישר להנהלה
- בייבי סטפס
 

קשמר

New member
המנהלת הקטינה עסוקה=]

יש לה חבר מרוקאי והם מחזיקים ידיים =] ההודעה הזאת כנראה תמחק על ידיה בקרוב..
 

דם דם

New member
אפשר להגיב לכם

על זה לרגע, אז כמו שכבר אמרתי לא נראה לי שממש אני יתאים למנהל, אולי להיות שותף עם רועי בהנהלה זה כן, אבל האמת שלא צריך פה מיליון מנהלים, אני חושב שאני ורועי(וכרגע אני מדבר בשמי) עושים עבודה טובה, ולא ממש נראה לי שזה ישנה אם נשאר מנהלים או סתם חברי פורום, לי בכול אופן זה לא ישנה הרבה אז כרגע טוב לי המצב הזה פה ככה...אולי בעתיד יהיה צורך בשנינו כמנהלים או בו...או משהו...אבל כרגע לא נראה לי.
 

itamar argaman

New member
בוא נדבר דוגרי

כבן אדם שניהל כבר שלושה פורומים בתפוז, לא כל אחד שהוא נחמד, הוא מחייה את הפורום, הוא כותב כל הזמן דברים, זה לא אומר שצריך למנות אותו למומחה. לדעתי, דעתי האישית, זה שהוא עושה משחקים ולוקח דפים מאתרים ומראה כל מני תמונות ופרטים באנגלית שאני בספק שמישהו קורא, לא מראה על ידע מיוחד. באים אלי אנשים אומרים לי הוא מגיב הוא פעיל, וואלה שיהיה לו בכיף, אב אני חושב שמגיע למישהו שיש לו ידע אמיתי. למשל - the diveil inside שכבר כמעט לא כותב כאן, היה בעל ידע עצום, ואני חושב שהגיע לו. אבל מה זה משנה, זה אך ורק החלטתה של המנהלת.
 

itamar argaman

New member
אהה זה בכלל לעוד מנהל?

אה.. אם לא ידוע לכם רועי שלנו צריך ללכת למשרדי תפוז, ולהראות את יכולתיו.. מנהל? רועי בכלל לא יודע מה זה להיות מנהל, אני מכיר הרבה אנשים שאחרי חודש נמאס להם..
 

דם דם

New member
אוו עוינות

איתמר ידידי,רועי יש לו ידע לגבי סרטים, הוא לא סתם מביא הודעות על סרטים שיוצאים אלא הוא מכיר המון סרטים ישנים סיצאו לכן חשבתי שלא יזיק אם היו ממנים אותו לעוזר או משהו כזה. לגבי the diveil inside אני לא מכיר אותו ואם הוא לא כותב כאן אז זה באמצת חבל שהפורום איבד איש כזה בעל כישורים כמו שאתה טוען. בכול אופן שורה תחתונה,לעוזר בהחלט אפשר למנות את רועי, כי הוא נמצא כאן בזמנים שטינקרבל לא כאן, ולא יזיק עוד שומר כאן או "אדום" (כהגדרת רועי) בפורום. חוצמזה לא נראה לי שהיה הורג אותך אם היית טיפה מפרגן לו.
 

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif קודם כל

אני שמחה שרועי ואלעד פעילים בפורום שלנו
אבל לא כל חבר פורום פעיל, צריך להיות מנהל! ובאשר לאדום
שלנו.....הוא בצבא, לכן הוא פחות איתנו =[ וחוץ מזה רועי לא מתאים במבחינת הגיל, לפי דרישות תפוז. אבל זה לא גורם לנו לאהוב אותו פחות
וכל הכבוד רועי- תמשיך כך!
 
למעלה