הצעה למפגש פורום

neuron

New member
הצעה למפגש פורום ../images/Emo72.gif../images/Emo78.gif../images/Emo48.gif

חברי פורום יקרים!!! תסמנו לעצמכם את היום הזה ביומן! ה 18 לאפריל, 2004, החל משעה 19:30, * י ו ם ה ש ו א ה * הקרוב, מסיבת תחפושות מטריפה ביד ושם!!! לתשומת ליבכם, תחפושת הקאפו(צ'ינו) וקצין האס-אס (בתחת בתחת) שמורות למנהלי הפורום. עבדכם הנאמן כבר עשה הסבה לפיג'מה עירקית וכוכב צהוב שנגזר מדגל שגרירות סין בתל-אביב לחליפת אסירים מדוגמת. כמובן שתחפושת האסירים פתוחה לרבים נוספים (לפחות לשש מיליון הראשונים הזוכים). לפי סיכום מראש, באי המסיבה יוכלו לרכוש חליפות עור ארוכות וסמלי יחידה נאציים במחירים מיוחדים בכל חנויות רשת "חוגר". עם די-ג'יי אדולף מובטח לכם שתרקדו עד שתעלו עשן! לרשות הבאים יוצבו שירותים וגם מקלחות(!) במקום חניה בשפע תוכשר בבית העלמין "הר-הרצל" הסמוך! ניתן גם להגיע ברכבת מיוחדת (לבאים מתל-אביב, זו הרכבת שנוסעת אל המזרח כמובן!) הכניסה לבנות\בני זוג חינם (אך היציאה לא מובטחת)!!! בואו בהמוניכם!!!

שטריל

New member
וואו-

צחוקים אתך,לך לך לישון , מחר בית-ספר. חינוך מיוחד לא שובתים,אז ההסעה שלך תגיע בזמן. לך שלא תרדם על הכסא הגלגלים שלו חורקים. (את זה אני זוכר מהפעם האחרונה שעשיתי אותך עליו)

neuron

New member
סיגריות??? השתגעת???

את לא יודעת שסיגריות עושות סרטן???! ...תגידי, את רוצה שתהיה לך קרחת?!!!

מה,

אתה לא חושב שקרחת זה סקס אפיל מטורף? חוצמזה, שמתי לב שבזמן האחרון קרחת זה נהיה דבר מאוד אופנתי, ואם סרטן מתלווה לזה- אז בכלל קרחאנה!!

neuron

New member
סקס עם פיל???

סקס עם פיל?! למה שאני ארצה לעשות סקס עם פיל??? את השתגעת לגמרי?! לכל הרוחות! יש להם חדק!!!

ולמה שלא תרצה?!

מה, אתה השתגעת?! סקס עם פיל זה אולי הסקס הכי סוער שיהיה לך בחייך- מומלץ מומלץ מומלץ!!! החדק רק מוסיף! אתה יודע איזה מצחיק זה לראות פיל דוחף לעצמו בוטן לתוך הפה?! אחחח והאוזניים האלה.... גררר ללקק את האצבעות...!! וסרטן מפיל?! לא בא בחשבון. אולי מחלה סופנית אחרת (קיימת? חוץ מאיידס), אבל סרטן?! ושאלה מעניינת באותו נושא: סקס עם סרטן- עושה סרטן?!

neuron

New member
סקס עם סרטן בודאי שעושה סרטן

...אלו משריצים בכמויות!!!

rototo

New member
הכל ב999 שקל כולל מעי גס!

והלב בנפרד כמובן,אני יכול לשים לו מחוגים,לסדר שהוא יפעם ושירק קצת דם כל פעם בחצות(250 שקל)

מעוניינת! כולל דמי משלוח?

כך אני אוכל להגיד לאנשים שיש לי לב של ילדה קטנה. ואז אני אומר להם שהוא תלוי על הקיר מעל למיטה שלי.

Treker

New member
זה גם יחסוך לך טמפונים

ופדים לפני השינה - המיטה תהיה אדומה בכל מקרה כל חצות

Treker

New member
מז'תומרת?

המיטה גם ככה מלאה דם נכון
יופי
כשאת תדממי לא יבדילו בין הדם שלך לשל השעון לב. לא תהיי חייבת לשים טמפון/פד לפני השינה 1X4 = חיסכון

למעלה