הצעה למפגש פורום

Treker

New member
על טעם ועל ריח

בעיקר הריח, אוי הריח
יש מה להתווכח

עזוב אותך הריח! הטעם... ../images/Emo5.gif

אוי ואבוי הרגע זה מחקתי מעצמי כל אפשרות לאכול בחודשיים הקרובים.....

אני חושבת שאתה לא מעודכן

אני ודרקולה מאהבים. ואני אשמח אם תקרא לו "הרוזן". זה נותן לו יותר כבוד. *ובאותו נושא: מ.ב.נ.א.א.ח.ל.א.ת (מידע בלתי נחוץ אבל אני חייבת להגיד את זה): ערפדים זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת, ושהכי מחרמנים אותי*

MajorWinters

New member
חשבתי שאת שלי../images/Emo19.gif

בכל מקרה... אני מסכים שהרוזן יבוא, יביא איזה נשיכה ויהפוך אותי לערפד, אם זה מה שדרוש כדי שתהיי שלי. איפה הימים שבחורה הייתה מסתפקת בגזוז ומרמלדה. היום הכל בענק, תהיה ערפד, סקס עם פיל....

MajorWinters

New member
כבר הסכמתי להיות ערפד../images/Emo19.gif

ומרמלדה גם בכיף... אה... ואפילו חטיף קוקוס ורוד. את יודעת מה? אני אביא לך כל ממתק שהוא לא במיינסטרים

rototo

New member
1099 הכל ומשלוח חינם!

במקרה שתגנבי את זה אני מודיע שמופעלת מגיה שחורה על הכבד,במקרה של גניבה הוא קןפץ על הגנב ו...

MajorWinters

New member
אתה לא מפחיד פה אף אחד../images/Emo19.gif

בוקס אחד והכבד הזה מת... אתה לא יודע שהוא אלכוהוליסט?

rototo

New member
אחותי שתתה רק בקבוק ודקה אחד ביום!

אבל הכבד הג מסתובב סביב הצוואר ותוך כדי הוא אוכל את העיניים!(יאמי!)

MajorWinters

New member
את לא בסדר את../images/Emo19.gif

אמרו לך את זה פעם? את שוכחת עקרונות כלכליים חשובים! תציעי לו את מה שאת יכולה לתת. אני בשביל אחות שלו מציע את ההצעה ההבאה: שכח מהשתי שקל. היא תתן 50 בטטות ו20 תפוחי אדמה. אבל אתה צריך, בנוסף לאברים לתת את אחד מהנ"ל: 1. סיגריה 2. ריאה מפוחמת מסיגריות (שיהיה משהו לעשן)

האמת, צודק. תודה רבה לך!

אבל אני לא אבקש ממנו כלום, הוא הרי נותן לי כל כך הרבה איברים, ואפילו שעון מקורי- לא אוכל לקחת ממנו סיגריה. אבל כמות קטנה של חומר אני אקבל בשמחה.

MajorWinters

New member
חומר....../images/Emo19.gif

יש לי... ובגלל שאני אוהב אותך אני אתן לך בחינם... אבל... תבואי ערומה... זה יחסוך לי שלב כשאני אאנוס אותך... אופס... אמרתי יותר מידי? *הדג חש צורך בהגנה עצמית, הוא בדרך כלל לא מספר בדיחות על סקס ואלימות, הוא מעדיף אלימות בלבד... על תינוקות!"

אני יכולה לבוא עם בגדים

ולהתפשט אחר כך? בכל זאת קריר בחוץ. ואם תיתקל בכמה קשיים אני מסכימה לעזור לך, אלא אם כן אתה רוצה להביא חבר שלך שיקל עליך בעבודה. *למה רק מספר? אחות שלו גם מבצעת. למה נראה לך אין לי אחים קטנים?*

למעלה