אני ודרקולה מאהבים. ואני אשמח אם תקרא לו "הרוזן". זה נותן לו יותר כבוד. *ובאותו נושא: מ.ב.נ.א.א.ח.ל.א.ת (מידע בלתי נחוץ אבל אני חייבת להגיד את זה): ערפדים זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת, ושהכי מחרמנים אותי*
בכל מקרה... אני מסכים שהרוזן יבוא, יביא איזה נשיכה ויהפוך אותי לערפד, אם זה מה שדרוש כדי שתהיי שלי. איפה הימים שבחורה הייתה מסתפקת בגזוז ומרמלדה. היום הכל בענק, תהיה ערפד, סקס עם פיל....
אמרו לך את זה פעם? את שוכחת עקרונות כלכליים חשובים! תציעי לו את מה שאת יכולה לתת. אני בשביל אחות שלו מציע את ההצעה ההבאה: שכח מהשתי שקל. היא תתן 50 בטטות ו20 תפוחי אדמה. אבל אתה צריך, בנוסף לאברים לתת את אחד מהנ"ל: 1. סיגריה 2. ריאה מפוחמת מסיגריות (שיהיה משהו לעשן)
יש לי... ובגלל שאני אוהב אותך אני אתן לך בחינם... אבל... תבואי ערומה... זה יחסוך לי שלב כשאני אאנוס אותך... אופס... אמרתי יותר מידי? *הדג חש צורך בהגנה עצמית, הוא בדרך כלל לא מספר בדיחות על סקס ואלימות, הוא מעדיף אלימות בלבד... על תינוקות!"
ולהתפשט אחר כך? בכל זאת קריר בחוץ. ואם תיתקל בכמה קשיים אני מסכימה לעזור לך, אלא אם כן אתה רוצה להביא חבר שלך שיקל עליך בעבודה. *למה רק מספר? אחות שלו גם מבצעת. למה נראה לך אין לי אחים קטנים?*