אם זה כל כך מצחיק, למה שלא תצפי
D dark warrior New member 18/6/06 #34 בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. אני דורין ועדי הסתדרנו טוב מאוד שהתחלנו לעקוב בחו"ל.
T The Chosen Dark New member 18/6/06 #36 זה תירוץ מעולה../images/Emo9.gif נ.ב-מה דעתך על הכינוי החדש זה כינוי שיצרתי בשביל פורום הארי פוטר.. מאחר שמלא יוזרים שלי הכילו 'dark' וש-The Chosen One היה תפוס, חשבתי לעצמי לעשות את זה The Chosen Dark. שווה, לא ;[
זה תירוץ מעולה../images/Emo9.gif נ.ב-מה דעתך על הכינוי החדש זה כינוי שיצרתי בשביל פורום הארי פוטר.. מאחר שמלא יוזרים שלי הכילו 'dark' וש-The Chosen One היה תפוס, חשבתי לעצמי לעשות את זה The Chosen Dark. שווה, לא ;[
I i love my self very New member 13/6/06 #10 ../images/Emo107.gifאבל אבל אבל אבל אבל../images/Emo175.gif למה אתה לא מתחבר למסן?????
I i love my self very New member 17/6/06 #30 ../images/Emo107.gifאהאהאהאההא../images/Emo7.gif../images/Emo175.gif ראיתי עכשיוווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ********************
../images/Emo107.gifאהאהאהאההא../images/Emo7.gif../images/Emo175.gif ראיתי עכשיוווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ********************
I i love my self very New member 17/6/06 #31 *****************../images/Emo107.gif../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif