הצעה לסקר חדש

הצעה לסקר חדש../images/Emo26.gif

במי אתה תומך לראשות ההממשלה... 1}אריאל שרון 2}בינימין נתניהו 3}שמעון פרס 4}עוזי לנדאו 5}אהוד ברק 6}עמיר פרץ

יוטו

New member
תקולל היד שלי אם אצביע ביבי .

אצביע, או עוזי לנדאו , או פייגלין -ובמקרה שחלילה יבחר ביבי - אצביע מועמד השמאל או שלא אצביע בכלל ..

מה פייגלין נניח שנייה שפייגלין

הוא מעולה והכל אבל אתה באמת חושב שיש סיכוי שכל כך הרבה אנשים יצביעו לו הרי זה סתם ביזבוז של קולות הימין

יוטו

New member
אם זה יהיה או ביבי או שרון או

פייגלין - יצביעו לו , לדעתי - פייגלין ולנדאו צריכים להתאחד נגד ביבי ושרון המושחתים והשקרנים ..

OMER G17

New member
האמת שאף אחד לא מפתה אותי...

מזל שעוד אין לי זכות בחירה אז אני לא חייב להחליט..האמת שאם שרון לא היה מושחת אולי הייתי בעדו...ונתניהו יש לי גם הערכה אליו...כאילו לא לאישיות אלא למה שהוא יכול לעשות..וכמו שאומרים "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" ברגע שהוא יגיע להיות רו"מ הוא ייתמתן ויירגע...עכשיו בקשר למועמדי השמאל זה די עצוב....ברק כנראה שלא...פרס....כן אם זה היה הוא מול שרון או נתניהו אז כן....בכל מקרה ההצבעה היא מפלגתית אז הייתי מצביע כנראה לעבודה...או אולי אולי לשינוי....אבל מבין המתמודדים...אני חושב שאני בוחר בפרס..אבל בכלל לא בטוח

כולם מושחתים!!!

אולי חוץ מעוזי לנדאו אבל הוא בן אדם לא מציאותי... לכן עדיף לבחור שרון בכל מקרה כי הוא היחיד שאומר ועושה גם אם זה לא לטעמנו העיקר שאפשר לסמוך על מילה של האיש הזה

יוטו

New member
ממש .. " דין נצרים כדין ת"א " ממש

"עשה " את זה .. אם הוא יפנה את ת"א - אני מבטיח שאצביע לו .. אם עוזי לא יבחר - הסיבה הייחידה תהיה שהוא בן אדם טוב מידי ולא מושחת .. (כנ"ל לגבי פייגלין )

לגבי לנדאו אני מסכים

הוא לדעתי ראוי ביותר אבל לא יתנו לא זה מה שאני מנסה להסביר לך תחשוב שנייה בגדול אם המריבות ימשכו בימין ויהיה פילוג אנחנו עלולים להתעורר עם מעומד שמאל כראש ממשלה ועזוב כמה אתה שונא את שרון יכול להיות הרבה יותר גרוע באמת עלולים בסוף לחלק את ירושלים להחזיר את בקעת הירדן וכ" שרון אמנם החזיר אבל תכלס עזה זה כלום לעומת מה שעלולים להפסיד

יוטו

New member
מה שאתה לא קולט , זה שהשמאל

עדיף על שרון וביבי .. הרי השמאל לא היו מעיזים לחלק את הגוש וצפון השומרון ללא הסכם כול שהוא ... אפילו מיצנע עצמו אמר שאם ו.. הוא יחלק את נצרים - זה יהיה בהסכם בלבד .. לכן - אם זה או שרון או פרס - בצער רב אבחר פרס ..

Rotema3

New member
מה עם נציגים ממפלגות אחרות?

האיחוד הלאומי? שלא נעשה עוד טעויות כואבות!

השתגעת ברגע שהשמאל

יהיה בשלטון זה כבר לאעזה וצפון השומרון מקומות שאפילו ליברמן אמר באחד הראיונות שהוא מבין שלא יהיו לעד בשליטת ישראל. אם השמאל עולה אנחנו מדברים פה על רמת הגולן ירושלים גושי היישובים הגדולים בקעת הירדן מקומות באמת חשובים ביותר לקיום המדינה על מה מדבר השתגעתם

Rotema3

New member
אבל,

האיחוד הלאומי הם הרבה יותר ימנים מהליכוד. אני לא מדברת-מתקרבת לשמאל.

ברור אבל מה את חושבת

נגיד אני את ועוד יצביעו איחוד לאומי זה עדיין לא אומר שהם יקבלו מספיק קולות לשלוט זה רק יפלג את הכוח של הימין לכמה מפלגות.. ואז יקרה הגרוע מכל האנשים החולי נפש מהשמאל הקיצוני יעלו לשלטון ראינו מה שנה אחת של שלטון של ברק גרמה כל מה שקרה מאז אם תחשבי על זה זה באשמת אותה שנה מקוללת של ברק אז תחשבי מה עלול לקרות חס וחלילה אם שמאל אמיתי יעלה עכשיו לשלטון כמה שאת חושבת ששרון הוא שמאל את לא מתארת לעצמך מה זה שמאל אמיתי ומה הוא עלול לגרום למדינה הזאת אני לא מגזים אפילו להביא לסופה

יוטו

New member
זה כול הקטע .. " מדברים " ..

השמאל מדבר - והימין עושה ...

יוטו

New member
ברק היה ראש ממשלה מעולה !!

הוא לא חילק שום שטח.. (כן - גם את חוות גילעד המפורסמת לא - הכול היה הצגה ) ורק הראה את פרצופה האמיתי של הפלסטינאצים ..

חחחח מההההה

ברק יצא מלבנון ובעקבות זה הפלסטינים ראו שרק בכוח אפשר להזיז ישראלים והתחילה כל האינפאדה כל הצרות היום זה בגלל הברק =ברח הזה

יוטו

New member
בזה אני מסכים איתך .. אבל הוא לא

גירש אף יהודי מביתו .. כמובן שהמילה "מעולה " זה הטוב שברע ..

OMER G17

New member
היציאה מלבנון הייתה ברכה!

אנחנו צריכים אולי לשקם את כוח ההתרעה שלנו...ושיקמנו אותו מול הפלסטינים...אבל אין ספק שלא היה לנו מה לחפש בלבנון...כמו גם בעזה

וגם אני לא מבין מה אתה צריך

הסכם כאילו שהערבים יכבדו הסכמים תבין היהודים צריכים לדאוג לעצמם וככל שאני חושב על זה אני מבין יותר ויותר את שרון נשבע לך תחשוב על זה שנייה...

למעלה