הצעה לסקר חדש

Rotema3

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifאתה טועה טעות מרה.

סוף לממשלת שרון.

יוטו

New member
שרון ברח לטובתו האישית בלבד ..

אם לפני הבחירות הוא היה אומר שהוא יברח מגוש קטיף ומצפון השומרון - היו בוחרים במיצנע - והוא היה היום ראש הממשלה .. שרון אמר השבוע בערוץ 10 שיהיו בריחות נוספות .... אז הינה - הוא אמר - וייקיים אם יבחר חלילה ..

אבל לפחות הוא אומר לא כמו ביבי

שעושה הצגות מול התקשורת ויעשה דברים נוראים.. אתה יודע מה הבעייה של העם היהודי ואני מתכוון חוץ מהבעייה של השמאל הקיצוני שלוקה באזשהי מחלת נפש ואני לא אומר את זה בצחוק... הבעייה של היהודים שיש להם זיכרון קצר מאד ממש גובל באלצהיימר שכחתם מה ביבי אמר לפני הפעם הראשונה שלו בממשלה ומה למעשה הוא עשה

יוטו

New member
שוב - אני זוכר את " דין נצרים כדין

ת"א " .. הוא לא אמר שהוא יברח מהגוש לפני הבחירות .. שרון לא שונה מביבי אפילו לא טיפה ...

בוא נניח שאתה צודק

בוא נהיה ראליים ביבי לא מסוגל לעמוד בשום מילה בזה לדעתי כל מחנות הימין מסכימים חוץ מדוד לוי הפורפרה הזה חחחח{שהיה גם במפלגת העבודה עוד פעם זיכרון קצר של אנשים} לנדאו אין לך מושג כמה אני מעריך את הבן אדם הזה אבל ריאלית הוא לא יכול להיות ראש ממשלה מה לעשות הוא לא נולד עם זה... ברק ופרס ןפרץ רק המחשבה עליהם בתור ראשי ממשלה גורמות לי להקיא... לכן כמה שזה נשמע לך מוזר ותבין לכולם כואב עקירה של יהודים מהבית תאמין לי אבל זה הכי פחות גרוע שהיה ניתן לעשות

Rotema3

New member
אבל מה החכמה להצביע למישהו

שמשקר ומגדיר את עצמו ימני -הליכוד, {''רק כדי לשמור על אחדותה. פחח כן בטח} שבעצם הוא יותר גרוע מכל שמאלני?

כדי לשמור על הימין

בשלטון לפעמים צריכים לעשות דברים כאלה... אבל אני לא כל כך בטוח מה זה ימין אמיתי כי היום אין אנשים כמו בגין זכרון צדיק לברכה אנשים הגונים באמת לכן עלינו לעשות הכל על מנת למנוע עליית השמאל והמצב יהיה הרבה יותר גרוע אם השמאל עולה..

יוטו

New member
תאמין לי שאם לנדאו יבחר בליכוד

הוא ינצח בהפרש גדול את פרס .. כול מועמד ימני ככול שיהיה ינצח את הלוזר פרס ..

the mnm factor

New member
מי דיבר אליך בכלל?

דיברתי אל "יוטו"- שהראה את הרמה הנמוכה שלו בהשוואות מגוחכות. לא דיברתי אלייך- תסתכל טוב. ומצחיק ששרון הוא בוגד ומושחת רק כשהוא נגד הימין.... למה הימין לא ראה את זה כשהוא היה בעדו? כי הימין צבוע.

יוטו

New member
ומצחיק ששרון היה "פושע מילחמה "

בזמן לבנון .. אל תדברו עלינו שאתם בעצמכם עושים אותו הדבר ..

Rotema3

New member
ומצחיק פתאום שהחיילים קדושים עבורכם

אתם הכי גרועים מכולם. בלעכ.

the mnm factor

New member
מתי מישהו אמר שהחיילים קדושים?

יש חיילים טובים שעושים את מה שאומרים להם... כמו שצריך. ויש חיילים שמתעללים באנשים שלא עשו להם כלום, בועטים בגופותיהם של ערבים, משפילים ערבים במחסומים, מעשנים חגיגת בשמירה ומצטלמים בעירום במוזיאון חיל האוויר. אתה מבין? אצל אנשים שפוים לא הכל שחור ולבן... יש חיילים טובים ויש לו.

the mnm factor

New member
שרון תמיד היה ותמיד יהיה פושע מלחמה

העניין הוא, שאני אומר את זה גם כשהוא עושה את מה שלדעתי צודק... וגם כשלדעתי הוא טועה. אתה נזכר להגיד שהוא פושע רק שהוא נגדך וזוהי צביעות לשמע. מבחינתי אריק שרון הוא פושע מושחת... ותמיד היה. מבחינתך הוא כזה רק כשהוא נגדך.

רולדההה

New member
טומי לפיד. ../images/Emo98.gif

האיש הנכון בזמן הנכון, והפוליטיקאי עם הכי פחות חרא על הידיים.

Rotema3

New member
והכי הרבה חרא בראש.

חרא של בן אדם. בטח של מנהיג. אפס מאופס, ורשע.

כולם מנחוסים..

אבל בכל זאת לנדאו...בנוגע לביבי עדיין מתלבטת עם כל הנזק שהוא עשה למגזר הבנוני ומטה בנושא הכלכלי לא נראה לי שהוא יכול להיות ראש ממשלה טוב..למרות שאני לא זוכרת שהוא היה כל כך גרוע בתור ראש ממשלה..

למעלה