הצעה לפינה חדשה - מה דעתכן?

אפרסקה

New member
הצעה לפינה חדשה - מה דעתכן? ../images/Emo127.gif

נכנסתי ל- ynet לפני כמה דקות, יש שם פורום הריון ולידה שהייתי מעיינת בו והיום פתחו פורום של ניסיון להרות. אחת הבנות כתבה שם שהיא מכירה פורומים אחרים וכולם שם נורא לחוצות ולוקחות הכל קשה, והיא מקווה שהפורום הזה לא יהיה כך אלא יהיה בו כיף והומור.
התחלתי לחשוב איך הפורום שלנו. האם היא מתכוונת אלינו
? האם אנחנו הפורום הלחוץ מידי, הלא כיפי? אין לי מושג. נזכרתי גם במה שכתבה כאן אתמול אורחת לרגע, על שאנחנו צריכות להירגע. וקיבלה מחלקנו תגובות תוקפניות (כי לא הייתה יותר מידי מנומסת). אני מנסה לחשוב מה מהות הפורום כאן. נכון, אולי אנחנו בלחץ. אולי אנחנו אמורות להיות יותר רגועות. אבל מצד שני, אנחנו תומכות ואוהבות, מעניקות כתף, עוזרות ונעזרות. וגם יש פה מפעם לפעם ניצוץ של הומור. אבל אולי באמת אנחנו צריכות להשתדל יותר להירגע? אני יודעת שאני צריכה. בכל מקרה, אני יודעת שהפורום הזה מעניק לי את מה שלא יכולתי לקבל במקום אחר: הבנה, סבלנות אין קץ, ועל כך אני מודה לכולכן
. אז מה דעתכן לייסד פינה חיובית קבועה, משהו בסגנון "פינה התודות היומית"
, בא כל אחת תספר (אם בא לה, זה לא צריך להיות קבוע) על משהו טוב שקרה לה היום, זה יכול להיות בהקשר של הניסיונות או בכלל. על דברים טובים שיוצאים לה מהתקופה הזו (אותה אחת אמרה שהיא התקרבה מאוד לבעלה) ודברים בסגנון הזה. מה דעתכן? אשמח לפידבקים.

m i c h a l y

New member
אפרסקוש../images/Emo6.gif

קודם כל אפתח ואמר שפינה כזו תמיד יכולה להיות רעיון טוב. אין ספק שמציאת נקודות חיוביות בחיים היא תמיד רעיון טוב! שנית, אני מדפדפת כאן בעין הכי אובייקטיבית שאני מצליחה לייצר, ובכל השרשורים השונים אני לא מוצאת אפילו שרשור אחד שהוא כולו איכס איכס איכס. אני חושבת שכמו שאת (ואני) מרגישה - התפתחות הפורום היא בהתאם לצרכים שלנו - החברות בו, ויש כאן מענה גם לרגעים הקשים יותר, וגם לקשים פחות. כל הודעת שני פסים מתקבלת כאן בתרועה רבה, ופירגון עמוס. אני באמת ובתמים חושבת שמידת הפסימיות של הפורום היא קטנה מאוד, ולא מייצגת. אם אורח כזה או אחר מרגיש כך - זכותו לחלוטין, אך יש דרך להביע את הדברים! בכל אופןקניתי את הרעיון שלך והנה זה בא....

m i c h a l y

New member
אז הנה - נקודת האור היומית שלי../images/Emo42.gif

כיוון שאני בחורה אופטימית להחריד (ואולי זו לא התכונה שהכי נראית אצלי בימי םאלה..) בכל אופן, נורא קשה לי עכשיו למצוא רק נקודה אחת. אם לפני כמה חודשים הייתי יודעת את מצבי היום - הייתי מאושרת לשמוע וקופצת עד השמים ובחזרה. הבעל. הבית. המשרה. אפילו הכלב. עכשיו כשאני חושבת על זה, לאור המצב במדינה שלנו - החיים שלי היו די גן עדן בזמן האחרון. את כל מה שכתבתי כאן אני מנסה להזכיר לעצמי בכל הזדמנות אפשרית, עכשיו, כשלא הכל הולך כמתוכנן. אז מקווה שהפינה הזאת "תתפוס" כאן... מיכל

meme1975

New member
נשמע אחלה ../images/Emo127.gif

למה לא????????? נמשיך לבכות אבל גם להודות למי שצריך!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
אני מבסוטה. ../images/Emo13.gif

קודם כל שאנחנו הקדמנו אותם
(שלא נדבר על כך שהם בטח העתיקו את הרעיון מאיתנו
) אחר כך על הרעיון שלך ובסוף על זה שאני לא מוצאת שהפורום שלנו מלחיץ (אבל אולי אני לא אוביקטיבית) וזה לא יעזור כלום, מי שרוצה הריון, מי שזה לא מצליח לה בקלות (עוד לפני שלב הפוריות, זה מלחיץ אותה, וכאן משתקף מה שמציק לנו. אבל זה לא אומר שלא יכולה להיות פינה חיובית (ומה? פסים כחולים זה חיובי?
)

אפרסקה

New member
טוב, אז בטח שגם אני צריכה לכתוב!

והיום אני רוצה להודות על בעלי המקסים, האור שבחיי. שמאזן אותי כשאני מתפרעת, מרגיע אותי כשאני לחוצה, ומוכן ללכת מכות עם רופאים שמגעילים אלי...
ועל זה שאני בריאה, ואמנם חולה כרונית במחלת הלחץ, אבל מעבר לכך באמת מרגיש בטוב, וגם ההריון יבוא כשיגיע זמנו... ובעיקר תודה על הפורום המקסים הזה ועל החברות שהכרתי פה, שנותנות הרבה עידוד ומעמידות דברים בפרופורציות (ומתנדבות לכסח ת'צורה לרופאים מניאקים...) ואגב, לגבי זה שחשבתי שמתכוונים לפורום שלנו, אין לי אלא להגיד על עצמי ש"על ראש הגנב בוער הכובע" וכנראה שאני מרגישה לא נוח שאני לא מצליחה להירגע...

Mylight

New member
אני שמחה שהמכשפה הגיעה ../images/Emo3.gif

אופטמיות התבקשה פה אז הנה... זה חיובי בגלל שזה היה חודשיים לא סדירים במרווחים לא קבועים ועכשיו שהמכשפה הגיעה היום זה מסדר את המחזור כול 29 יום החגיגה תתחיל באוירת חג, בכל המועד פסח יעלה בבית עשן...האש מחדר המיטות חג שמח לכככככולכן

אפרסקה

New member
../images/Emo32.gif בננות מחר אני בחופש (אלק חופש

אני הולכת לסדר את הבית לפסח, לפני שבאה עוזרת... למה להזמין עוזרת אם ממילא מסדרים לפניה?) בכל מקרה, שיהיה לכן כיף, תשמרו על אופטימיות, נתראה! אפרסקה המנקה.

פוקית27

New member
אפרסקה רעיון מעולה,הנקודה החיובית

שלי היא שאתמול סוף סוף אחרי שמונה חודשים(מאז ההפלה) חזרתי להתעמל ואני מרגישה שהלחץ יורד והחיים חוזרים להיות נורמלים.

מעיןבר

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אתן יודעות כמה זמן נלחמנו על הקמת הפורום שלנו??? כמה אימיילים??? במשך קרוב לשנה (!) פניתי לא רק לתפוז בבקשה שיפתחו לנו כזה פורום אלא גם ל- Ynet בתקופה שעדיין גלשתי גם בקהילות שלהם אבל נעניתי בשלילה (עד שפונג באה והצילה את המצב
). והנה - הם ראו כי טוב והפלא ופלא - יש פורום נוסף!
אז אני מרימה
לכבוד התחרות החדשה שלנו - אין ספק שזה עשה לי את היום! ולא, אני לא חושבת שהפורום שלנו כל כך לחוץ - פשוט יש פה הרבה מאוד שאלות רלוונטיות שצריך לענות עליהן. אני חושבת שמתגבשת לנו פה קהילה תומכת ונהדרת שנותנת את הכתף שאנחנו כל כך זקוקות לה בתקופה הקשה הזאת. אמרה המלעיזה ואני מצטטת "באתרי אינטרנט אחרים יש גם כן פורום כזה, ושם מפלס הלחץ של הבנות ממש הסטרי. אין הומור, אין כיף, וכולן בלחץ אטומי להיכנס להריון." אבל היא פשוט טועה! יש פה כל כך הרבה כיף והומור ושרשורי
ארוכים והמון בדיחות ואתן מוזמנות להמשיך ולצרף כאלה כל הזמן. אני בעד "פינת ה-
היומית" - והתודה הראשונה שלי - לאפרסקה שהביאה את העניין לידיעתי! חוצמזה - אני אוהבת את כולכן

ענבר29

New member
ברשותכן, הייתי רוצה לומר את דעתי

אני, כמו שכבר אמרתי בעבר, עוד לא מנסה להרות אבל כבר מתחילה לחשוב על זה (עוד 2 חבילות של גלולות יש לי במגירה ואז... ). מכיוון שאני עוד לא ממש בעסק אני לא משתתפת באופן פעיל בפורום אבל בהחלט משתתפת "פאסיבית" כלומר קוראת את מה שאתן כותבות, לומדת ממכם, שמחה איתכן ולצערי גם מתעצבת איתכן. בימים האחרונים קצת הורדתי מינונים של הפורום כי שמתי לב שהוא קצת מלחיץ אותי. תמיד היו לי פחדים מה יקרה אם יהיו לי בעיות בכניסה להריון אבל פתאום כשהתחלתי ללוות אותכן הפחדים נהיו הרבה יותר מוחשיים. כן, הפורום הזה בהחלט מצליח להלחיץ אותי. אבל, וזה אבל גדול, זה שאותי הוא מלחיץ זה לא אומר שהוא פורום מלחיץ. אני בטוחה שמי שכבר מנסה באמת להרות מוצאת בפורום הזה דווקא תמיכה נפלאה, מקום בו אפשר לשתף ולדבר על כל מה שעובר עליה. אוף, יצא לי ארוף ןמתפלסף אבל בקיצור מה שרציתי לומר, כמתבוננת מהצד הוא שאמנם אני קצת נלחצת ממכן אבל עם זאת אני חושבת שיש לכם פה פורום מקסים, נהדר ותומך. אני אצטרף אליכם בעוד כמה חודשים ומקווה מכל הלב שעד אז כבר כולכן תהיו בפורום הבא.

מעיןבר

New member
הי ענבר ../images/Emo24.gif

חבל לי שאנחנו מלחיצות אותך. אני מקווה שאנחנו (או המאמרים שלנו) לפחות מהוות מקור טוב למידע. לצערי התהליך כשלעצמו מלחיץ וקשה מאוד להישאר שלווים לנוכחי החוויות הריגישות שעוברים ואני מניחה שמכאן נגזרת תחושת ה"לחץ" שלפעמים מאפיינת אותנו כקהילה. אני מקווה מאוד תדעי להנות מתקופת הניסיונות שלך ולא להלחץ ועדיין שתוכלי להצטרף אלינו כחברה מהשורה בבוא העת ולהנות מהתמיכה הרבה שיש כאן או לפרוק קצת את הלחצים והקיטור האישי שלך. את מוזמנת תמיד להעיר וחלוק את רגשותייך (ממש כמו שעשית עכשיו), אנחנו אפילו שמחות לשמוע ביקורת רק לא אוהבות שאנחנו מרגישות ש"שוטפים אותנו" כי גם ביקורת צריך לדעת להעביר (מה שנקרא יחס גורר יחס
). שיהיה לך בכיף ובהצלחה (מקווה שתקפצי ישר כיתה להריון ולידה).

גורבי

New member
משהו טוב ../images/Emo20.gif

אז למרות שאני לא בדיוק הטיפוס האופטימי (מבחינתי, הפורום הזה, בנוסף לדברים האחרים שטובים בו, מצליח גם להוציא ממני התבטאויות חיוביות ברמה מדאיגה
), יש לי משהו טוב שהבחנתי בו היום: נסעתי כהרגלי במונית, והתרכזתי בבהייה החוצה כדי שהנהג לא יתחיל בשיחות על ה"מצב" (או ישאל אם אני בהריון, דבר שקרה כבר בעבר
, ודווקא בתקופה רזה יחסית). ובעודי בוהה, פתאום הבחנתי כמה יפה בחוץ: יש פשוט פריחה בכל מקום: בצידי הדרכים, בין האבנים, אפילו בערמות הזבל. ואני לא מדברת על הצבעונים השחצנים, ש"גדלו" לילה אחד על איי התנועה בעירנו, אלא על פרחי הבר ה"פושטיים", שפתאום פרצו להם בצהוב, כתום, אדום (או שאני פתאום ראיתי אותם, אבל מה בעצם ההבדל). אז נתתי לעצמי ללכת לאיבוד בכל הצבעים האלו, ולרגע הייתי לגמרי שמחה.

m i c h a l y

New member
../images/Emo45.gif אנחנו עברנו דירה לאחרונה,

יצאנו מהכרך אל הפרברים, וריח פריחת ההדרים כל יום בחזרה מהעבודה הביתה ממלא את ליבי בחיוך גדול
.

28קטנה

New member
אפרסקה איזה רעיון גדול!

אז אני הולכת להשויץ - לראשונה (אוקי פעם שניה כבר...) הכנתי לזניה ממש מעולה חלבית ומאוד טעימה. וגם התעמלתי היום (מחיאות כפיים בבקשה.)

28קטנה

New member
בשמחה! וכל הזכויות של חברתי היקרה ש

לזניה חלבית המוצרים:2 בצלים גדולים 2 רסק עגבניות קטנים או אחד גדול 50 גרם חמאה קצת קטשופ(לא חובה) אורגנו,מלח פלפל חבילת גבינה צהובה מגוררת 2 קוטג כפית וחצי סוכר חבילה אחת של דפי לזניה מלבניים ההכנה: על אש קטנה ממיסים את החמאה(זהירות לא לשרוף) מוסיפים את הבצל חתוך לחתיכות קטנות ולהזהיב להוסיף את רסק העגבניות ואת הסוכר,מלח פלפל ולערבב כל הזמן על אש קטנה לאט לאט להוסיף את הגבינה הצהובה עד שהיא מתרככת ואת האורגנו. לכבות את האש ולהוסיף את הקוטג. במקביל להכין תבנית בינונית קטנה (אפשר חד פעמית) להרטיב את התחתית עם קצת מים , לקחת דף של לזניה להרטיב אותו משני הצדדים ולכסות את התחתית , לשים שכבה של המילוי, להרטיב עוד דפים ולעשות עוד שכבה. ככה בערך שתי שכבות ולהשאיר קצת רוטב כדי לכסות את השכבה האחרונה של הדפים כדי שלא יתייבשו באפיה.לכסות עם נייר אלומיניום ולאפות כ40 דקות על אש בינונית. אפשר לפזר קצת גבינה צהובה אם נשאר מלמעלה. להזהר לא לשרוף! ובתיאבון! מצוין לכל מצב! אני רוצה לשמוע איך יצא !בהצלחה! אני חייבת לזוז צאו"!!

למעלה