הצעה לפינה חדשה - מה דעתכן?

אחלה רעיון, למרות שדווקא היום אני

לא דוגמא טובה ולא רוצה להוציא לכן את העינים. אבל אני מבטיחה לחשוב על סיפור נחמד בימים הקרובים. חוץ מזה YNET לא נותנים לכל אחד להכנס אז אולי כשהם יירדו העץ שטיפסו אליו, יהיה לנו שווה להיכנס לפורומים שלהם. בינתיים שישבו שם בשקט ולא ייעצבנו.

Gill Gallad

New member
רעיון מקסים! ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני לא יודעת למה, אבל בימים האחרונים אני פשוט שמחה חה חה... אולי זה הנוף המקסים הנשקף מחלון החדר ממנו אני נפגשת אתכן שמרומם את נפשי, אולי זה הביוץ שקרב ובא וממלא את נפשי שמחה, אולי זה הכלבון המתוק שלי שמצחיק אותי וממלא את חיי אושר, אולי זה החצי השני שלי אהוב נפשי שבלעדיו שום דבר לא היה שווה כלום, אולי אלה אתן, בנות יקרות שלמרות שאתן רחוקות ממני קילומטרים רבים, למרות שאתן חברות וירטואליות ושאת רובכן המכריע אני אפילו לא מכירה בשמכן האמיתי אלא בכינוי המצחיק - אני אוהבת אתכן!!!!
וזה עושה אותי שמחה חה חה....

m i c h a l y

New member
גיל גלד בוקר טוב../images/Emo140.gif

קראתי את ההודעה שלך, וכ"כ התחברתי אליה שהתחלתי לחייך בעצמי... יום נעים, מיכל.

הרעיון מצויין ../images/Emo45.gif

ולפינת הדברים החיובים של היום אני מוסיפה טיפ שחשבתי לרשום רק כשנראה דופק...
גם אם נראה לכן שאתן מתחילות לסבול מתופעות מוזרות/בעיות וכו' תשמרו על אופטימיות ותנסו לא להכנס ללחץ . ואני אסביר - גם בפורום וגם בין החברות שלי כששמעו שלא קיבלתי מחזור כ"כ הרבה זמן ועל ההפרשות המוזרות כולן שלחו אותי דחוף לרופא ואני בהחלטה מאד אמיצה (לא מאפיין אותי בד"כ, אני חייבת לציין) החלטתי שאני לא נכנסת ללחץ מכל עניין ההריון הזה ובתוך תוכי הייתי בטוחה שיום יבוא וגם אני אהיה בהריון (רק שלא תארתי לעצמי שזה כ"כ קרוב....) בקיצור - תשמרו על אופטימיות ותנסו לא להכנס ללחץ!!!!

m i c h a l y

New member
אני לא מתאפקת..... הצצתי לפורום ו..

שוב היתה שם הודעה מרוגשת על סף הלחץ בפורום שלנו. פשוט עצוב לי שהבית החמים שיצרנו כאן נראה מאיים לחלק מהגולשים.... אני באמת לא מבינה למה דיון פורה של כולנו בנושא הזקיקים חייב להיות "מלחיץ", ובכלל - אם אותו הדיון ממש התרחש בפורום המקביל בעקבות ה"לחץ" אליו נכנסה אותה בחורה אז הפורום ההוא אינו "מלחיץ"? לדעתי, ריבוי פורומים זה ריבוי אפשרויות ודעות ולכן מה טוב, אני מצטערת לראות בפורום המקביל דעות שליליות על הדיונים שלנו. זהו. מיכל.

פּוֹנְג

New member
אל תתרגשי. כל אחד מוצא את מקומו

במקום שנוח לו. (מה גם שיש נטייה לעויינות בין Ynet לבין תפוז, ע"ע פורום ישראלים בחו"ל) העניין הוא כזה, מי שבתוך התהליך היא בלחץ, מי שמחוץ להתליך היא לא בלחץ אבל זה נראה לה מלחיץ הלחץ שלנו.
מבולבלים? you won't be אחרי הפרק הבא של בועות
פּוֹנְג ברגעים אחרונים של שטות.

מעיןבר

New member
ואני אומרת - נעזוב את זה...

למרות ששם מרגישים שהם "בתחרות" אני חושבת שיש לנו דברים חשובים יותר להתמקד בהם.

למעלה