הצעה מעניינת לבצלאל

goldy

New member
הצעה מעניינת לבצלאל../images/Emo221.gif

בכל פעם שיפורסם מספר בהודעה בפורום זה, המספר יוביל אוטומטית לרשומה. תכונה זו תהיה בתוקף רק בפורום זה (לפחות בתור התחלה). כלומר במקום לפרסם: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1609751 כתובת נשברת, ארוך, לפחות חוסך |הלינק | ו- |סלינק | אוכל לפרסם רק 1609751 והתוצאה תהיה זהה. מה אתה כותב?

seymore butts

New member
אני מתנגד ../images/Emo31.gif

יש דברים אחרים שלדעתי עדיף שיתוקנו/ ישופרו קודם, והרבה אנשים מחכים להם כבר מקיץ 2008. חוץ מזה - כל שינוי במערכת עלול לגרום להופעת באגים חדשים שמי יודע כמה זמן ייקח לתקנם. ורבים כאן בתוכם אני עדיין נושאים צלקות מיולי השחור 2009.

Bezalel P

New member
אין אפשרות טכנית כזאת כרגע

ובכל מקרה, כאשר משתמשים במערכת הפורומים החדשה אין צורך בהלינק סלינק. הקישורים הופכים ללחיצים מעצמם.

wranger

New member
בוא'נה!!!

אוקיי, יצאתי טמבל. כמה זמן זה ככה? שנה? יותר? היי, גולדי! ראית? לפחות משהו טוב אחד יצא מההצעה שלך.

תתנחם שאתה לא הטמבל היחיד

גם אני עדיין עושה הלינק סלינק, אני שוקלת לתבוע את תפוז על השניות המבוזבזות בחיי שהייתי יכולה להקדישן לקריאת הבלוג של דודי מליץ...

דנטל

New member
אני עדיין משתמשת בישנים

ומוכנה להמשיך לעשות הלינק וסלינק במקום להשתמש בפורומים החדשים.

Bezalel P

New member
מה עוד...

למשל שאפשר לצרף להודעות קבצים גדולים יותר. אפשר לקבוע את אופן קבלת ההתראה על תגובות גם בתגובה מהירה. הוספת האמוטיקונים נוחה יותר. ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע...

פנומן 72

New member
נו באמת ...

אנשים פה לא יודעים לשרשר כמו שצריך, אז אתה רוצה לסבך אותם עם מספרי רשומה ? ...

liza26

New member
אפשר עוד משהו- לא קשור??

סתם לא רציתי לפתוח עוד שרשור יש אפשרות לשנות קצת את המלל בקידום הבלוג של אדון חוטובלי מאוד צורם להכנס למסך הבלוגיה ולראות את המילה "זיונים" ממש לא מכבד אפשר לשמור קצת על שפה נאותה- לפחות בדך הראשי תודה

seymore butts

New member
את צודקת,, באמת הגיע הזמן שאנשים יפסיקו

להשתמש במילים כמו זיונים בבלוג שלהם. לפחות הוא היה מוסיף "בתחת"...

למעלה