פחחחחחחחחח כמו לבקש מכלבים להפסיק להסניף ישבנים של אחרים ....
W wranger New member 25/12/09 #23 כלבים. כן, זה מצחיק מאוד. אלא שהטקסט שונה בעקבות הבקשה של liza26. לך תבין.
פ פנומן 72 New member 25/12/09 #24 חוץ מזה מה נתפסתם על החוטובלי הזה הוא איזה אוטוריטה ? מישהו משכמו ומעלה ? איזה אדם מבריק חוצב להבות ? או שסתם נתפסתם עליו כי יש לו שם משפחה מוזר כמו של חברת כנסת מהליכוד ?
חוץ מזה מה נתפסתם על החוטובלי הזה הוא איזה אוטוריטה ? מישהו משכמו ומעלה ? איזה אדם מבריק חוצב להבות ? או שסתם נתפסתם עליו כי יש לו שם משפחה מוזר כמו של חברת כנסת מהליכוד ?
R Ronit FL New member 25/12/09 #25 אני לא אתפלא אם אדון חוטובלי שיש לו נטייה די מוזרה לדבר על עצמו בגוף שלישי, כותב את תקציר הקידום במו ידיו.
אני לא אתפלא אם אדון חוטובלי שיש לו נטייה די מוזרה לדבר על עצמו בגוף שלישי, כותב את תקציר הקידום במו ידיו.