חושב? נראה לי שנדלק על ליז.
י יהודי31 New member 8/7/11 #39 כנראה שלא ראית השיחה שלו עם אורטל שעתיים בחדר הגברים.. סיפר לה הכוווול מה שהוא חושב על הבנות האחרות..זה היה נראה כאילו היא מסובבת אותו על האצבע.. אבל נכון.. זה היה לפני ההתקרבות (הדייט) שלו לליז..
כנראה שלא ראית השיחה שלו עם אורטל שעתיים בחדר הגברים.. סיפר לה הכוווול מה שהוא חושב על הבנות האחרות..זה היה נראה כאילו היא מסובבת אותו על האצבע.. אבל נכון.. זה היה לפני ההתקרבות (הדייט) שלו לליז..
ק קייזר סוזי New member 8/7/11 #23 תפחית את הצפיה בפורנו אולי לא תדמיין את זה. ברצינות, מה הקשר ומה זה מעניין... מעניין מה היא בתוך הבית.
תפחית את הצפיה בפורנו אולי לא תדמיין את זה. ברצינות, מה הקשר ומה זה מעניין... מעניין מה היא בתוך הבית.
E easternstar New member 8/7/11 #7 הפיבוריטית שלי: ענבר. חמודה ורגישה. מנסה להתגבר למרות הקשיים. שלחתי לה כבר את 10 הסמסים שלי ונראה ה יהיה.
הפיבוריטית שלי: ענבר. חמודה ורגישה. מנסה להתגבר למרות הקשיים. שלחתי לה כבר את 10 הסמסים שלי ונראה ה יהיה.
E easternstar New member 8/7/11 #16 הקבוצה של ליהי וקרן רמזה לה שעלו על הצביעות והשטלתנות שלה והיא החליפה קבוצה. עכשיו היא תנסה לסבסך ולשאוב מידע מהבנות שם. היתה לה שיחה קשה עם קרן אתמול בלילה. כתבתי תקציר של השיחה בשרשור למטה.
הקבוצה של ליהי וקרן רמזה לה שעלו על הצביעות והשטלתנות שלה והיא החליפה קבוצה. עכשיו היא תנסה לסבסך ולשאוב מידע מהבנות שם. היתה לה שיחה קשה עם קרן אתמול בלילה. כתבתי תקציר של השיחה בשרשור למטה.
E easternstar New member 8/7/11 #26 הוא שבוי בקסמיה של ליז../images/Emo3.gif ילד כבר אמרנו? הימור שלי שליז תהיה הבחירה שלו. הוא חסר יכולת להבין אנשים.
הוא שבוי בקסמיה של ליז../images/Emo3.gif ילד כבר אמרנו? הימור שלי שליז תהיה הבחירה שלו. הוא חסר יכולת להבין אנשים.
ע עידמןן New member 8/7/11 #24 ../images/Emo41.gif סקר הדחה - באו לתת דעה! לסקר - http://hadorhaba.blogspot.com/p/seker.html
ק קייזר סוזי New member 8/7/11 #29 גם אני הייתי מתעייפת אם הייתי מקשיבה כל היום לצנון מדבר. לילה טוב בובה.
ר רגע רק רגע Active member 8/7/11 #31 חלומות נעימים ../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif נתראה מחר... ונמשיך להתלונן
י יהודי31 New member 8/7/11 #40 ../images/Emo41.gif ההפקה בעד ענבר גם בתמונה של ליאן מופיע השם של ענבר..