הצעה קלה

הצעה קלה

נראה לי שמספיק עם הברכות לכבוד הקמת הפורום החדש (כמובן בשעה טובה ומוצלחת), חשבתי על משהו.... על מנת להעשיר את ספריית השירים העיבריים שלנו, כמובן הנימנים על ז´אנר "רוק ישראלי", בואו ניצור שרשור ע-נ-ק של שירים מוצלחים באמת, אבל באמת יש כמה חוקים: 1. לא לחזור כבר על שירים שנאמרו, אחרת יהיה לנו שרשור מגעיל שיזכיר לולאה... (למתקשים: לולאה- חזרה ועוד חזרה ועוד חזרה ועוד חזרה על שירים שכבר נמצאים בשרשור) 2. בבקשה לא לנסות לעשות רושם של "מבינים גדולים" ולהתחיל להפציץ שמות על גבי שמות של שירים כל אחד כמה משיריו האהובים ביותר. מי יודע..... אולי השרשור יכנס לתג ליינס וישאר שם.... שרשור שיזכר גם בדורות הבאים......

BlackRose

New member
רעיון טוב!../images/Emo141.gif

כרגע אני דרך מחשב חדש חסר קבצי שירים, בעל קאזאא שלא רוצה לתפקד וללא קבצים מיותרים ככה שבהמשך אני אמליץ על עוד שירים שאני באמת אוהבת. ולבנתיים: אביב גפן-רומיאו ויוליה, הולך קדימה, פרופיל 97, כל השירים שלו בעצם. מוניקה סקס-מכה אפורה. כנסית השכל-היינו עושים אהבה.

רעיון מצויין!../images/Emo168.gif

אז אני מכריז על פתיחת השרשור! והשרשור יכנס לטאג-ליינס + הודעות נבחרות שבעמוד הקהילה! במידה ויצליח... אבל אני צופה את הצלחתו...
- דודי

../images/Emo41.gifהמוצלחים לדעתי

כנסיית השכל - נפלה עלייך עצבות כנסיית השכל - אנחנו לדרכים כנסיית השכל - אני בא אלייה כנסיית השכל - בואי המהפכה כנסיית השכל - היא הולכת יזהר אשדות - צילו של יום יזהר אשדות - מה תאמרי היהודים - לא קל היהודים - ליפול היהודים - עכשיו את היהודים - כל הסיפור היהודים - בסוף תבכו היהודים - לעוף היהודים - לפעמיים היהודים - עוד ארון אחד היהודים - מחפש תשובה היהודים - עידן האלוהים היהודים - מלחמה שקטה (יש להם הרבה מוצלחים במיוחד...) - דודי

שכחתי להוסיף כמה...

אורי בנאי - פרפרים לבנים אביתר בנאי - מתי נתנשק גידי גוב - עניין של זמן ברי סחרוף - ככה זה לאוהב אותך יזהר אשדות - התחלות מוניקה סקס - סאן חוזה מוניקה סקס - כל החבר´ה שייגעצ - ניו יורק-רפיח שייגעצ - רוצה ללכת תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי - דודי

ואני אתחיל....

כנסיית השכל- נפלה עלייך עצבות, כמו במקרה, דברים בלחש, איתך אל הים אגדה מוזרה, מיטות חולות, אני בא אליה צליל מכוון- בגירסה של גידי גוב וירמי קפלן- מומלץ ביותר!!! דנה ברגר- חמימות חולפת, מחכה לו חמי רודנר-סאלי ירמי קפלן- מודדת עברי לידר- יום בוקר יפה שבק ס´- אין כבוד איגי וקסמן-תישא אותי לאישה, איןלי מה לומר לך קורין אלאל- מעיין שלמה ארצי ונורית גלרון- המיסטיקנים הסינים וכל שאר שלמה ארצי... פורטיס- חלום כחול איפה הילד- נפלת חזק, לבן מחלום שחור מופע הרנבות של ד"ר קספר- בשמלה אדומה קרח 9- איתו לנצח אורי בשן- כל עוד אני חייבת לציין גם שני שירים של לאה שבת שהם לא ממש רוק ישראלי אבל באמת חובה- תמיד יחכו לך, ירח בשמיים בטח רובכם מכירים ואוהבים ופשוט לא יודעים שככה הם נקראים... יש כ"כ הרבה...... ז הפשוט הפליי ליסט שלי בשניות אלה... יגיעו עוד עידכונים מאוד השתדלתי- שיר אחד לאמן, אבל במקרה של כנסיית השכל......

king kazabubu

New member
או או או תורי...

אני לא מכיר כל כך את הלהקות אני מכיר יותר את השירים... כוורת - המגפיים של ברוך, גוליית, שיר המכולת. משינה- אין מקום אחר, למה לי פוליטיקה עכשיו, נגעה בשמים היא התווכחה איתו שעות, גברת שרה השכנה(שיר ענק!!), להתראות נעורים שלום אהבה, אחכה לך בשדות, העמותה לחקר התמותה ועוד שאני לא זוכר. אלון אוליארצ´יק- היא הולכת בדרכים, בא לשכונה בחור חדש. דיויד ברוזה- סיגליות, סתיו מסוכן. שלמה ארצי- היא לא יודעת מה עובר עליי, מעביר עוד דף. דני סנדרסון- דון קישוט (זה הכל בשבילך). עברי לידר- תמיד אהבה, הכוס הכחולה, חולצת פסים. תיסלם- רדיו חזק. ועוד שאני לא זוכר... אוף... טוב אם אני אזכר אני ארשום

maayan15

New member
השירים שלי...

כנסיית השכל-אגדה מוזרה מוניקה סקס- פצעים ונשיקות משינה- הכוכבים דולקים על אש קטנה משינה- שלח לי מלאך משינה- בלדה לסוכן כפול ירמי קפלן- הדפוק הזה שייגעצ-את יודעת שייגעצ-עושה ביד שייגעצ-חייל של 100 שערים אינפקציה- עין הנמר אינפקציה- זכוכיות על הלשון אינפקציה- ככה מפנקים (שמן רותח..) היהודים- לפעמים היהודים- שחק אותה היהודים-אלה אביב גפן- עכשיו מעונן אביב גפן- עונות אביב גפן- המכתב אביב גפן- בוקר טוב אירן אביב גפן- למיואשים יש רק גורל חמי רודנר- סוד הדברים הפשוטים החברים של נטאשה- מרדיו בלה בלה (לא זוכרת איך קוראים לשיר אבל הוא מתחיל- השני באוקטובר 1990 ומעלה..אפי וקסמן מגיש התחנה היא רדיו בלה בלה...) פורטיס- אין קץ לילדות עברי לידר-בתי קפה תיסלם- עוד שיר שאני לא יודעת את השם שלו (משמיע וידוי, רמזים על פיתוי... אומר לכם משהו?) בטוח יש עוד....אני לא זוכרת כרגע...אוליי אני יוסיף אח"כ...

m e r a v

New member
השירים שאת לא יודעת את השמות שלהם..

הם : תיסלם - עוד פגישה ו- החברים של נטאשה - קוק בצהריים. יומטוב :)

שירים גדולים שלי(לא כולם)

היהודים-פעמון מלחמה היהודים-הימים שלנו היהודים-סמי ברי סחרוף-הזיות ברי סחרוף-חם על הירח ברי סחרוף- ניצוצות אביב גפן-בוקר טוב אירן אביב גפן-מצתערים רמי פורטיס-חול מופע הארנבות- תראו אותי אינפקציה-ככה מפנקים אינפקציה-ורד אינפקציה-פתח תקווה שייגעץ-פרח נתת לנורית שייגעץ-חייל של 100 שערים שייגעץ-ערוץ הילדים מוניקה סקס- כול השירים במיוחד 180

וואל..../images/Emo9.gif

יהיה קשה לא לחזור על שמות,כי כתבתם כבר את הרבה ממה שאני אוהבת, אבל נשתדל...
ברי סחרוף-עבדים,נגיעות,החיים שממול,עוד חוזר הניגון
רמי פורטיס-חתול מפלצת,אינקובטור,שועל במנוסה
עברי לידר-פנסים,לאונרדו,מכונית יפאנית חדשה,יותר טוב כלום מכמעט
מוניקה סקס-מלכת היופי,הר של בייגעלך,כל החבר´ה,גשם חזק,סאן חוזה,פצעים ונשיקות
שייגעצ-את דומה לכלב,עושה ביד,חייל של מאה שערים,פרח נתתי לנורית
אביב גפן-מיליארד טועים,אקדחים שלופים,גשם כבד עומד ליפול,המכתב,מלאך,צלקות,שנינו שווים,סוף העולם,חצר המלך,עונות,אור הירח
איפה הילד-נפלת חזק (נראה לי שכתבו את זה,אז עמכם הסליחה),הביאו את הסתיו,לבן בחלום שחור,מישהו שומע אותי,רק בשביל לקבל חיבוק ו...את כל האלה שרציתי לכתוב של היהודים ומשינה, כבר כתבתם

N a V e

New member
תורי...

השיר שאמרת של תיסלם הוא "עוד פגישה".שיר אדיר. משינה- העמותה לחקר התמותה אז למה לי פוליטיקה שלמונזה אין מקום אחר בספסל מול האגם הכל התחיל בנאצר אכזבה עתיד מתוק בנות הים היא התווכחה איתו שעות (נ.ב-זה היה בשיאאאא התמציתיות) תיסלם- חצבים פורחים עוד פגישה כבר הסתיו עכשיו שנה שניה חושב רחוק כרגע כוורת- פה קבור הכלב גולית אני זוכר אותה כנסיית השכל- היא הולכת כמו במקרה אנחנו לדרכים בואי מהפכה דברים בלחש מוניקה סקס- 180 פצעים ונשיקות איש קש איפה הילד- בתוך התחתונים מה שעובר עלי מישהו שומע אותי מסיבת התה של עליזה אהובה קטנה החלונות הגבוהים- יחזקאל אינך יכולה הזבובים- קרול למה לא אמרת לי יובל בנאי- לא יכול לעצור את זה התחנה הבאה

La Gamba

New member
ארררררררגג

אין לי מה להוסיף חוץ מ"עח פני השטח" של משינה, ואת "אנה"! לקחתם לי את הכל!

lide

New member
ואני...

אני יתן חמישה שירים שהם כוללים והם: ברי סחרוף - כמה יוסי. החברים של נטשה - שץ אומר. אביב גפן - עכשיו מעונן מוניקה - פרפר המכשפות - ביער לא רוצה להגזים אבל יש עוד מאות שירים.

אוקיי אז ככה: (דברים שאני מתפלא שלא

אמרו! המכשפות-זן נדיר המכשפות-הלילות הקסומים המכשפות-עד העונג הבא אספ אמדורסקי-החדר האינטימי שלי (גירסת ההופעה-מנועים שקטים) אספ אמדורסקי-15 דקות אספ אמדורסקי-יקירתי גידי גוב-למה ליבך כמו קרח גידי גוב-נאחז באוויר ג´וני שועלי-עכשיו ירמי קפלן-הדפוק הזה כנסיית השכל-תגיד שטוב מאור כהן-הכי יפה בעולם מאיר אריאל-טרמינל (שיר מוזר אבל ממכר) נמרוד והבודדים-בורח פרוטרט-הכל מבינה רוקפור-שוב לא שקט פורטיס ניצוצות (אמרו כבר?) ערן צור-לילות של ירח מלא שלום חנוך-לאט לאט שרון חזיז-הולכת ממך את כל השאר כבר אמרו

רון65

New member
שם השיר של..

עברי לידר הוא לא "במכונית יפנית חדשה" אלא "חולצת פסים" וד"א, שנה טובה לכולם!

סליידר

New member
רעיון טוב

אממ, כולם כתבו כאן כבר מלא שירים שאני אוהב. אני לא חושב שיש סיכוי שאני לא יחזור על לפחות אחד.. פורטיס - ניצוצות, ניצוצות עם שלומי שבן (מיוחד על הפסנתר!!), את לא. אביב גפן - יומן מסע איפה הילד - לבן בחלום שחור אנולה ג´יי - בגידה ברי סחרוף - חלליות, עוד חוזר הניגון דיוויד ברוזה - בוכה אל הקירות דן תורן והזבובים - למה לא אמרת לי דן תורן\חמי רודנר - אימפריות נופלות לאט דן תורן - לבן על לבן דנה ברגר - בומביי הדג נחש - לא מוותר חמי רודנר - גאולה, מלנקוליה אהובתי טל שגב - ימים בינוניים, דברים קטנים יזהר אשדות - התחלות, מה תאמרי, צילו של יום קיץ כל מה של כנסיית השכל שאמרו כבר מוניקה סקס - גשם חזק, מכה אפורה מוקי - כולם מדברים על שלום מיכה שטרית - טבריה נמרוד לב - זה כל הקסם עברי לידר - גשם אחרון, לאונרדו ערן צור - פרפרי תעתוע פבלו רוזנברג - ילדונת, נר על החלון, בין ערביים, בדמעות שאת בוכה שבק ס´ - לגדל דגן בגן, אין כבוד שייגעצ - ניו יורק רפיח, חייל של 100 שערים שלומי שבן - אריק, כולם אומרים שלמה ארצי - אהבתיה, כל אחד והסיפור שלו שרון חזיז - פנסים שרון מולדאבי - כנפיים זה בעיקר, אין בעייה להכניס עוד. מאוד מצטער עם חזרתי על שירים שהיו פשוט לא יכלתי גם לבדוק מה כבר הכניסו וגם לעבור על הרשימה שלי כי כולם הכניסו לפה מלא שירים נהדרים. ביי חבר´ה,

למעלה