הצעה קלה

Lion of Zion

New member
קישור לדף של אנולה ג´יי...

אנשים... כנסו, תשמעו ותגיבו..... http://stage.co.il/Authors/AnolaJ

סליידר

New member
../images/Emo13.gif

ווי איזה מגניב! תשמע בנאדם כל הכבוד לכם. המוזיקה חבל הזמן. אבל למה הסולן מדבר כל כך מהר ? עדיין לא קלטתי את המילים כמו שצריך. מצד שני לא נורא, זה זורם עם המוזיקה כמו שצריך. תמשיכו ככה אתם הדבר הבא.

Lion of Zion

New member
תודה נשמה! אהה!!

בסוכות אנחנו עושים מרטון של הקלטות.. אנחנו מקלידים שוב את שלושת השירים המפורסמים בבמה אבל באיכות גבוהה יותר ובנוסף לזה עוד שיר חדש-חדש.... אגב, אנחנו מכירים אישית....? היית בהופעות שלנו?

Peace2002

New member
הרשימה שלי

אביב גפן - השיר שלנו, גשם כבד עומד ליפול, שלכת, שומקום. ברי סחרוף - נפתלי הדג, האחר, ריבונו של עולם, עוד חוזר הניגון, ככה זה. אריאל זילבר - ככה את רצית אותי, ואיך שלא. ערן צור - הוא והיא, ערב ב´ כסלו. חמי רודנר - משיח קרטון, אולי בכל זאת סאלי, אין רוקנרול בעברית. איפה הילד - נפלת חזק, לבן בחלום שחור, הביאו את הסתיו. אהוד בנאי - כולם יודעים. רמי פורטיס - שועל במנוסה, חתול מפלצת. דייויד ברוזה - אבק של החיים, סתיו מסוכן, האישה שאיתי, הנהר של סיביליה. ועוד רבים אחרים.

casperit

New member
אוקי אני

עשו מלא שירים שאני אוהבת אז אני מצטערת אם אני חוזרת. טוב אז: מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח מופע הארנבות של ד"ר קספר-יותר מדי מופע הארנבות של ד"ר קספר-הו הו מופע הארנבות של ד"ר קספר-היא אוהבת מופע הארנבות של ד"ר קספר-הרבה יותר מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי מופע הארנבות של ד"ר קספר-שלוש דקות מופע הארנבות של ד"ר קספר-תראו אותי מופע הארנבות של ד"ר קספר-רוח גדולה מופע הארנבות של ד"ר קספר-שמלה אדומה מוניקה סקס-פצעים ונשיקות מוניקה סקס-גשם חזק מוניקה סקס-אני יודע מוניקה סקס-סאן חוזה מוניקה סקס-כל החבר´ה מוניקה סקס-180 מוניקה סקס-עיניים טובות מוניקה סקס-הר של בייגלעך מוניקה סקס-פרפר מוניקה סקס-רקוויאם לבלונדינית מוניקה סקס-כביש מהיר מוניקה סקס-איש קש מוניקה סקס-מילי מוניקה סקס-מוצ"ש בקניון מוניקה סקס-מלכת היופי חמי רודנר-גאולה חמי רודנר-בואי ניפרד (זה שני השירים היחידים שלו שאני מכירה אבל בא לי לקנות את גאולה) יזהר אשדות-צילו של יום קיץ יעל

maayan15

New member
הנה אחד מאלה ששכחתי.....

אורי בנאי-איכילוב מוניקה סקס- עוד אחד מאלה שאין לי מושג מה השם שלהם... (אני חולמת שאני נופלת את זוכרת..את זוכרת שאמרת...)

casperit

New member
במאה אחוז

איפה יש שורה כזו בסאן חוזה? זה מפרפר- אני חולמת שאני נופלת, את זוכרת, את זוכרת שכתבת (או אמרת לא משנה) אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי, את זוכרת שאהבת לשקר העדפת להשתכר במקום לדבר. אחד השירים הכי יפים של מוניקה סקס. יעל

Wh0Af

New member
מה שעוד לא כתבו

אני חדשה כאן אז קודם כל שלום לכולם וסחתן על הפורום. את רוב השירים הכי טובים כבר כתבו, אז רק כמה שאני חייבת להזכיר זה: כנסיית השכל-היינו עושים אהבה חמי רודנר- אין רוק´נרול בעברית ברי סחרוף- עבדים ומה שלא כתבו עדיין: המכשפות- נסיעה מהירה, המכשפות, קוצים של פחד ו.. כל השירים שלהן בעצם. פורטיס- אמריקה (אני לא בטוחה שלא כתבתם עדיין אבל בכל זאת) וגם זן נדיר- שדרך אגב זה של קורין אלאל לא של המכשפות.

Snow Yte

New member
השירים שלי...

אני אכתוב מעט שירים... אבל הרשימה ארוכה... קרן אור - אביב גפן מלאך - אביב גפן מכה אפורה - מוניקה סקס עד הקצה - דנה ברגר

שׁזִיף

New member
ואוו.. קשה... יש המון...

אני אנסה לא לחזור על מה שכבר אמרו. אביב גפן - שנינו שווים, על הכנרת בזריחה, אל תדאג, שיר הסמרטוטים, אולי, שלכת, מסיבת מתגייסים, מצטערים, יש לך אותי, סוף העולם, חלולים, בוקר טוב איראין, עליסה, שתיקה, מגיע לך יותר, חושך... קרן הכט - זה הרגש.

babyrubik

New member
שירים שירים...

את רוב השירים האהובים עליי כבר כתבו... השיר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שלא כבתו זה הגירסה של המכשפות לקסם על ים כנרת.... אדיר! טניה.

optimistit

New member
קצת משלי ../images/Emo9.gif...

איפה הילד - וונוס בטרנינג, גל גל את החלום, לאן לאן, מה שעובר עליי. אביב גפן- השיר שלנו,על הכנרת בזריחה, ועוד מלא מלא מלא! משינה- בן המלך, סוזי בלי היד, אכזבה. מאיר אריאל- שלל שרב המכשפות- נסיעה מהירה, reminder מופע הארנבות של ד"ר קספר- תראו אותי, אחלום לנצח קורין אלאל- זן נדיר, לחיות החברים של נטשה - שברי את הטלוויזיה, בדקה אחת שפויה ברי סחרוף - מונסון יש עוד הרבה המוח שלי לא פועל במלאו כרגע

זה יהיה קשה

לא לחזור על שירים שאמרו.. וד"א אני חדשה פה וסחתיין על הפורום!! אז ככה.. מופע הארנבות- השיר שלי!! תראו אותי, אחלום לנצח היהודים-לפעמים, גניבה, עוד ארון אחד, מחפש תשובה,ג´קי מוניקה סקס- מכה אפורה (לא,הוא עוד לא נימאס עלי,כל החבר´ה, מוצ"ש בקניון,גשם חזק) אביב גפן-וואי יש מלא אבל..-עונות, השיר שלנו,על הכינרת בזריחה,שום מקום,פרופיל 97 ברי סחרוף-עבדים, ניצוצות נימרוד והבודדים-בורח!!

Wh0Af

New member
וואלה...

איך שכחתי מזה.... אחד מהקאברים הכי טובים שעשו בארץ.....

יואו אתם טובים

הצלחתם פשוט להגיד כל שיר שיכלתי לחשוב עליו, קצת מתסכל מצד אחד, אבל סבבה מצד שני (לא היה לי כוח לכתוב)

למעלה