הצעה שאלה ותשובה

pink21

New member
עכשיו רק הבנתי...

ניר אתה רשמת נטול אורחים ואירוחים... אז זה אומר שגם אני הדר וקרמבו לא יכולים לבוא ???

pink21

New member
הצעה שאלה ותשובה

יש לי רעיון אם את המנהלת אני יכול להיות הסגן שלך... ולקבל כוכב צהוב כזה על החולצה.... ואם אפשר חדש לא משומש מהשואה..... :) ובוא בזמן אני מזמין אותכם אני עושה מסיבה ב29 לחודש אצלי באוטו בדרך לצפון הכניסה למוזמנים בלבד בלבוש הולם נא להצייד באטמי אוזניים מים והרבה שוקולד רצוי לבן של טובלרון יהיה טוב נשבע לך לכם.... והאם השמועות נכונות האם רוני סופרסטאר באמת תבוא לבלוג יום רביעי כי עם כן קחו את עדית לבלוג גם כי היא תבין אותה שניהם פר... מראשון..... אוהב אותכם אילון מקווה שאף אחד לא נעלב ממני אני לא מתכוון לפגוע.... טוב נו אולי טיפה

pink21

New member
אוקיי אז....

אני מביא שק שינה ערק שוקולד את עדית והדר נעלי בית לא יכול לישון בלי דיצה שלי אז גם דיצה תבוא ואני לא נרדם אלא עם מקריאים לי סיפור אז נביא גם ספרים ודיסקים כי בטח חוץ מנובה לא יהיה משהו אחר... נביא בוטנים... קצת פיסטוק קצת קאשיו.... אולי קצת שחור עם מלח... יש בקשות מיוחדות?

NirNova

New member
התכוונתי שלא יהיו אמנים אורחים

אתה,קרמבו ,ובוטנים בהחלט יכולים לבוא לבקר אבל בתנאי!!! שאתה בא עם "נעלי הבית הורודות שלך.."

pink21

New member
מילה שלי

וואלה מילה שלי אני בא עם הנעלי בית הורודות שלי עוד משהו?

NirNova

New member
התכוונתי ל"הו שלום" לך

אפשר למחוק את ההודעה הקודמת

NirNova

New member
דבש

איזה ביטוי פרחי זה..אה.האמת שבסדר אני בריא ושלם תודה לבורא לעולם (ולאנטיביוטיקה)מה חדש?

אצלי...

יהיה טוב... לפחות ככה אומרים.... מתרגלת לאזרחות לאט לאט... אני שמחה לגלות שאתה מרגיש טוב... ועוד יותר שמחה שאני רואה אותך מחר...
אז... נתראה מחר מותק? אהה... דרך אגב... מתי אתה מלמד אותי לתופף???

NirNova

New member
לצערי לא בזמן הקרוב...

אבל "יהיה בסדר" כמו שאומרים. דרך אגב איך אפשר להוציא את ה"נעץ" שאלון תקע בהודעה בתחילת העמוד"???אם אפשר תוציאי אותו(את הנעץ) ובתור מנהלת תדאגי למנוע ממנו תקיעת נעצים בעתיד!!!!

אילון לא תקע שום דבר

אני תקעתי את ההודעה הזאת שם... כדי שיהיה סדר בהודעות!!!!! ובתור מנהלת אני באמת מונעת ממנו לתקוע נעצים... אבל אני אנסה להוריד אותו.... (את הנעץ) בכל מקרה מותק אני חייבת לעוף... נתראה מחר.... לילה טוב

NirNova

New member
אני מכיר פסיכולוג מצויין (דבר איתי)

אולי הוא יוכל לעזור... דרך אגב אפשר לבוא איתכם באוטו,נראה לי שיהיה מגניב(בקבוק ערק+טובלרון לבן -עלי) ורוני...לא תהיה ביום רביעי הקרוב ,ומי שהפיץ או הפיצה את השמועה,תיענש בחומרה ...

pink21

New member
תאמת אני שמעתי...

אני שמעתי פעם אחרונה דיבורים על רוני אז אני לוקח את כל האשמה עליי מצטער...... ובטח יש לך מקום איתנו <כמובן עם יש לך ערק ושוקולד לבן> אז את מי אתם מארחים מחר??? אבי ביטר?? ניסים גרמה??? מייקל של היי פייב חזר מארה"ב???? נו נו ספר לי.....

tali botnim

New member
אמרתי לעדית שיש מצב שאני מצטרפת...

אז שוקולד לבן איז מיי פיבוריט! טובלון לבן בא טוב!

NirNova

New member
../images/Emo11.gifהאמת!!

כנראה ביום רביעי הקרוב יהי בלוג "נובאי טהור" כלומר-נטול אורחים או אירוחים (כמובן אבי ביטר,ניסים גרמה ומרגול -ביטלו ברגע האחרון לאחר ששמעו ש"ערק חדד" אזל...)

למעלה