הצעה שאלה ותשובה

חחח...

גם לראות אתכם זה שווה.... עדיין נבוא!! ופעם הבאה תדאגו לערק!!!!

תירגע ומהר חצוף ../images/Emo46.gif

תגיד לי על סמך מי ומה אתה החלטת שאני פרחה??? אני פשוט חסרת מילים! אין לי מה להגיד... אבל מה שכן... אני פשוט נקרעת ממך מצחוק כל פעם מחדש... אני כבר מחכה לנסיעה... ו... תתחיל לשקול מילים לפני שתשקול שיניים...

pink21

New member
טוב אני החלטתי...

מחר אתם מארחים אותי.... אני מזמין את עצמי תשאלו אותי שאלות האלבום האחרון שלי.... סתם אני הבטחתי לעדית הפריקית... לא פרחה מה פתאום שאני יקח אותה אז מחר אני בא איתה להגיד שלום נביא לכם משהו לשתות משהו טוב... ואם ממש תרצו אני יכול לעשות פעלולי אופניים למצלמה.... עדית נשבע לך אני מת עלייך אפילו שאת פר.... פריקית.... לא פרחה..

pink21

New member
סליחה אני חי ביום אחר...

כמובן שדיברתי על יום רביעי לא יודע למה אני חי תמיד יום קודם אולי זה קשור לזה שהייתי ילד תמיד אחרי 12 בלילה אבא היה מעיר אותי בחושך... וזה היה יום אחר כבר... אז מה המספר של הפסיכולוג...???

../images/Emo124.gif אייילללווווןןןןן

תקרא ותקרא טוב.... חמוד שלי, פרחה אני לא... באמת.... ופריקית?.?? נראה לי שעברתי את כיתה י' כדי שתוכל לקרא לי פריקית. אז תנוח... בבקשה.... וגם אני מתה עלייך.... למרות שאתה.... מקווה שנתראה ביום רביעי... ותזהר עם התגובה שלך...

pink21

New member
למי שלא הבין

כמובן שאני מביא את עדית יום רביעי אבל ברור שגם הדר שהייתה איתה פעם אחרונה באה.... אנחנו עסקת חבילה.... ועדית מתוקה אז איך אני יכול לקרוא לך כי עדית זה ...... אולי אני יקרא לך קרם..... ואז כל פעם שאני יקרא לך זה יהי קרם בו קרמבו... :)

pink21

New member
קרמבו

זה דבר טעים אני מוכן להתערב עם מישהו שאני גומר קרטון של 40 בטעם מוקה ויש גם גלידה חמה אבל זה פחות שווה.... ככה זה אובדים בקיוסק שעות נוספות רק על זה מדברים אבל מה את תביני את רק יודעת שמפו וסבון מעבר 3 בב'קשה :)

אתה פשוט....

חסר גבולות... ואני מעדיפה להבין במה שאני מבינה מאשר להבין בהתערבויות של אכילת קרטון שמכיל 40 קרמבו.... אבל שוב... הכל לטובה.... תודה על הטלפון....

pink21

New member
טוב מספיק ודיי לפח וחסל

אולי במקום כל שניה לרשום הודעות אחד לשני תיתקשרי קצת יסנובית כל הזמן אני מתקשר.. פעם אחת תיתקשרי את... בושה שאת לא משקיעה בקשק ביננו

טוב עכשיו

אתה עובר את הגבולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חצוף אחד!!!! אני לא משקיעה? אתה לא מתבייש?!!!! תתקשר יא קמצן

pink21

New member
במיוחד בשבילך

ירדתי עם הכפכפים הורודות שלי לקיוסק למטה לקנות שיחות לפון והתקשרתי שלא תגידי שאני לא משקיע אבל היה שווה להתקשר הרווחתי קפה ומאפה... זדאת תחליתה של ידידות מופלאה קוקי וקרמבו.... שני שמות של פינצ'רים

מה יהיה הסוף איתך...

תהיה לי בריא... ואני לא חושבת שקוקי זה שם של פינצ'ר... וsorry...קרמבו זה שם של... קרמבו.... אין מה לעשות.

tali botnim

New member
אתה קיבלת את הקפה והמאפה?!?!!?

עדית!!! עכשיו אני מרגישה שאת לא משקיעה בקשר שלנו! אילון קיבל את הקפה והמאפה?!!? בזיון לשמו...

פתאום אני מרגישה חשובה

או שבעצם אני לא צריכה להרגיז ככה.... הריב הוא עליי או על הקפה???

למעלה