שניתן לעשות זאת היא כדלהלן: במהלך היומיים הבאים, כל מי שמעוניין ירשום כאן בשרשור הצעה לספר קריאה. כשיהיו כמה שמות אשים אותם בסקר למשך יומיים נוספים ודעת הרוב תקבע. ואז לדרך. מה דעתכם ? יש למישהו הצעה קלה ונוחה יותר- אשמח לשמוע
אולי להגדיר משהו יותר ספציפי? ספרים חדשים/קלאסיים, מקור/תרגום, עם תמונות? יש הרי המוווון אופציות... אבל אם להציע הצעות, אז הנה ספרים שקראתי ואני תוהה מה אנשים אחרים חושבים/יחשבו: כל ספר של רואלד דאהל משהו בריטי-מיושן, כמו הלקחנים the phantom tolbooth
ו/או 13 האורגולין (אם אפשר למצוא אותו...) ארטמיס פאול מצפן הזהב סדרת נארניה - אם נעשה כל ספר בנפרד זה יחזיק הרבה זמן
סתם, כי הוא שוכב לי על המדף, לגמרי לא-נגוע, עוד משבוע הספר של לפני שנתיים ואני צריכה קצת מוטיבציה בשביל להתחיל לקרא אותו. המ..ואם אין רעיונות לספרים, אפשר לעבור על כל מה שיצא בהוצאת מרגנית. רובם ראויים לדיון, אני חושבת.
נכון. לפעמים יצא מצב שמישהו כבר קרא את הספר, אבל אני חושבת שלא נורא. לגבי הגדרת הז'אנר- מבחינתי הכל הולך אבל עדיף להמנע מהספרים המוכרים כגון ההוביט ונרניה על מנת שלא "נעלה גירה" בדיונים.. כרגע הוצעו: ארטמיס פאול ספרי מרגנית (עדיין ללא פירוט) מה עוד אתם יכולים להציע ?
יש ספר חדש-מוזר מבחינת הפורמט כי הוא כתוב כשירים אבל זה בעצם רומן לנוער.זה נקרא "אל מחוץ לאבק" ונוח לי להציע כי קראתי ממש לא מזמן-הוא זמין על המדף(כלומר-היום הושאל לחברה, אבל עקרונית...) וכי הוא ספר מרגש ומיוחד במיוחד. אם לא תרצו אאלץ לכתוב עליו ביקורת-ראו הוזהרתם!
כרגע על הפרק: הסיפור שאינו נגמר הלב שלושת המוסקטרים ארטמיס פאול הרוזן ממונטה קריסטו הארי פוטר אל מחוץ לאבק אני חושבת שאפשר להציע גם ספרי נוער/מבוגרים. מותר לנו לא ? מחר הרשימה נסגרת אז קדימה!!