הצעה
- האם אתם מעוניינים

מצד שני, ../images/Emo110.gif

זה ספר חדש יחסית, כך שאי אפשר להשיג אותו בספריות, אאל"ט. בטח לא כולם יכולים לקנות אותו.

לא, לאאאאאאא! ../images/Emo57.gif

זה ספר כל כך.... מעצבן ורע וטיפשי. אם אני אצטרך לקרוא אותו שוב (יש לציין שלא סיימתי אותו בפעם הראשונה. נטשתי בערך בפרק השישי) אני לוידעת מה אני אעשה. הסופר משתמש בנקודת מבט של ילד אוטיסט כתירוץ לכתיבה אנמית, משעממת ופשוטה ומשלב מתמטיקה כדי כביכול להעלות את הרמה. זו דעתי, בכל אופן >_<

sagiberg

New member
ואני מוסיפה לרשימה את

אשת אל המטבח/ אמי טאן כשניטשה בכה/יאלום בערב יעלו כל ההצעות לסקר, אז תוסיפו מהר כל מה שבא

אשת אל המטבח מצויין

כמו כל ספריה של אמי טאן.אבל בהזדמנות צריך להחליט מה נחשב רלבנטי לכאן- מבחינת "נוער".

רעיון מצויין!

ההצעות שלי: 1) מלאכים נופלים של טרייסי שבלייה 2) הערבה האינסופית של אסתר האוציג

../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

ואני מציעה את ילדת הגבעות של אלואיז מקגרו ואת בשורות טובות של ניל גיימן וטרי פראצ'ט...

בני טד

New member
אני חושב שצריך להציע ספר ילדים

מכיוון שכך ילדים יוכלו להתחבר אליו וכמו כן גם נוער ומבוגרים, כך שבדיון טוב נוכל לקבל נקודת מבט הן של ילדים והן של מבוגרים. מנסיוני ילדים ומבוגרים קוראים ספרי ילדים בפרספקיבה שונה לחלוטין. קראתי לא מזמן את "הקוסם מארץ עוץ" ואת "עליסה בארץ הפלאות" ולמעט העובדה שזה תענוג צרוף לקרוא ספר ילדים בהיתך מבוגר, רואים ומבינים אחרת לגמרי. אני יכול להציע את ספרי ז'ול וורן כדוגמא לספר מתאים.

למעלה