הצעה!

spoild

New member
בקשר לביצים...

ש לי איזה מאמר באנגלית בידיוק בנושא, הקיצקץ , אם תאכלי בן חלמון אחד ליום לשניים לא יקרה כלום , אפילו רמת הכלוסטרול הטוב HDL או או איך שקוראים לו רק יעלה( משהו כמו 12%). בקשר ללבן אין איתו בעיה והוא חלבון בעל ערך ביולוגי גבוהה במיוחד 96% את המאמר אני יביא בקרוב , ביי

לגבי התפריט

לפני 8 חודשים חשבתי כמוך. הייתי מתאמך יותר מהיום ןאוכל פחות מהיום,3 ארוחות ביום בערך 1600 ק´ל אז הייתי סופר ק´ל.כי רציתי להוריד % שומן, בהתחלה הורדתי קצת אבל מהר מאוד נתקעתי.הורדתי את הק´ל יותר ל 1300 גם זה לא עזר אפילו ניהייה יותר גרוע,לא היה לי כח לעשות כלום במשך היום. עד שנפגשתי עם תזונאי שבנה לי תפריט לפי הפעילות הספורטיבית של אותו יום.מאז שאני אוכל יותר יש לי יותר אנרגיה[2 אימון ביום] וכמובן ירדתי המון במשקל. משפט שהוא אמר לי שלא עוזב אותי "אתה אוכל כמו זקנה בת 78 , לא כמו ספורטאי שמתאמן על בסיס יומי".

revivo20

New member
ליניב מה הוא אמר לך לאכול עכשיו?

אני גם עושה עשיו מה שעשיתה אני אוכל בערך 1200 ליום ומיתאמן פעמיים ואני מרגיש שאין לי כוח אז מה הוא אמר לך לאכול?

כל 3 שעות

העקרון פשוט לאכל כל 3 שעות. להקפיד לאכל פחממות מורכבות כדי שהסוכר בדם לא יעלה. פחממות פשוטות מותר ואפילו רצוי מיד לאחר אימון,כדי לשפר את מאגרי הגליקוגן. בכל ארוחה לכלול גם פחממה גם חלבון וגם שומן. כמות הק´ל היומית שלך אמורה להקבע לפי משקלך ולפי סוג הספורט שאתה עושה. כך שהנושא מאוד אינדבדואלי. כמה הודעות אחורה רשמתי תפריט יומי שלי, תוכל להעזר בזה.

למעלה