הצעה

BlackFader

New member
הצעה

בבוקר זה עלה לי רעיון נחמד. מכיוון שכולם פה אוהבים את השירים של נייטוויש, ואני בטוח שיש פה אנשים מוכשרים, למה שלא נבצע לאחד מהשירים שלהם (או אפילו יותר) גירסת כיסוי משלנו? אפשר נגיד להרים את הרעיון בתור פרוייקט של כל הפורום (או מי שירצה להשתתף), או לארגן תחרות של הביצוע הטוב ביותר של השיר. בתור אחד שמנגן בכלי לא סטנדרטי במיוחד (קלרינט), אני חושב שיהיה נחמד לבצע גירסה גם עם כלים שונים מהכלים המקוריים. אולי לא בכל שיר (נגיד לא בשירים ה"כבדים יותר", כי זה בטח יישמע מוזר), אבל זה יכול להיות נחמד. וגם לא חייבים להקליט את הביצוע באולפן של 500$ לשעה. אפשר להסתפק בהקלטה ממיקרופון רגיל בטייק אחד למשל (כל עוד זה לא יישמע כמו רעש
) אז מה אתם אומרים? יש לזה סיכוי?

BlackFader

New member
תודה :)

מקווה שזה יילך פה וכמו שדיברנו, אפשר שכל מי שירצה להשתתף (במקרה של תחרות), שיקליט עם חברים שלו, או חברי פורום שקרובים אליו. אם המרחק זו הבעיה.

Super Alonit

New member
וואי רעיון טוב!

רק באסה שאני לא מוכשרת בכלום חוץ מאמנות וזה, שזה לא כ"כ יעיל במקרה הזה
אבל הייתי שמחה לשמוע אנשים אחרים מהפורום עושים גרסאות חדשות לשירים של נייטוויש

lacrimosa girl

New member
אני יכולה לעשות קלידים ../images/Emo3.gif

אם כי לרמה של תומאס אני בחיים לא אגיע ._. [וגם גיטרה קלאסית, לליווי בלבד
] אהה, וקול שני גבוה.

blacknwhite

New member
נשמע נחמד, רק המרחק באמת בעיתי

אני בעיקרון יודעת לנגן אקורדים בגיטרה ברצף (בערך...) וניגנתי פסנתר (קלאסי) איזה 5 שנים... מאז אמנם לא ניגנתי הרבה, אבל אני עדיין יודעת לנגן. מצד שני- זה לא היה קלידים, אלא פסנתר, קלאסי. אבל אני מוכנה לנסות
אם נצליח לארגן משהו כזה זה יכול להיות מגניב! (בתנאי אחד- אף אחד לא יגרום לי לשיר. לעולם.)

רעיון חמוד ביותר!

חבל שאני גרועה בגיטרה
(שנתיים לא מספיקות, אל תתנו לאף אחד לעבוד עליכם!) היי, אבל יש לנו את ג'ים פה! ואמממ את דנה שיכולה לשיר כמו טאריה, ואת אממממ לאדעת מי עוד
(סליחה שאני מנדבת אתכם, אתם פשוט נורא מתאימים!)

רעיון מצוין:)

הלוואי ויכולתי לתרום במשהו,אבל אני לא מנגנת על שום כלי נגינה או שרה.אבל אני אשמח לשמוע גרסת כיסוי של חברי הפורום המוכשרים יותר לאחד השירים של נייטוויש:)

The Cat Woman

New member
אני יכולה לנסות לשיר ../images/Emo4.gif

נראה לי
אני לא איזה "כוכב נולד" ובטח שלא טאריה, אבל אין לי בעיה לשיר רקע... חוצמזה, אני כולי טמבלית- לא מנגנת על כלום (חוץ מעל העצבים) נכון לעכשיו. עד שאני אלמד מחדש לנגן על פסנתר.

מגניב

דווקא מישהו מהבצפר הציע לי (בדיוק היום
) לבצע נייטוויש, לא יודעת אם זה ייצא טוב איתו... בכל מקרה נראה לי קצת מסובך שכל אחד יתארגן על הרכב משלו, לא יודעת עד כמה החברים שלכם אוהבים נייטוויש. אם בא לכם אפשר ליצור הרכב של אנשים מהפורום:) ככה אפשר להיות בטוחים שכולם מתים על הלהקה
יש כלים מגוונים בפורום.

ש נ י1

New member
רעיון מגניב!

אני מנגנת על גיטרה חשמלית ומוכנה להשתתף בזה.

BlackFader

New member
תודה לכולם על הפרגון ../images/Emo3.gif

(גירשו אותי מהמחשב ב"עבודה" שלי מקודם
(יהודי לא מגרש יהודי! אני בכפר דרוזי
) ) בכל מקרה.. עכשיו צריך להחליט מי רוצה להשתתף בזה, נגיד שכל אחד ישים סמיילי
או
, יגיד במה הוא יכול לתרום, ושיכתוב מאיפה הוא (יותר קל ככה
) ויהיה נחמד אם תתנו רעיונות לשיר שאתם רוצים לנגן אני עוד לא החלטתי ננסה לעשות רשימה של אנשים לפי מקום ולפי תרומה לשיר או משו כזה
מה אתם אומרים?

למעלה