הצעה

BlackFader

New member
גמני כמובן ../images/Emo45.gif. על קלרינט, מחיפה

אני יכול גם לנסות לשיר (יש לי קול באס שלא קשור אלי בגרוש) אבל הבעיה הקטנה היא שעוד שמונה ימים אני מתגייס. אז כנראה שאני אוכל בסופ"שים לאחר מכן נמצא איזה סידור

lacona coil

New member
../images/Emo45.gif

אני מנגן על קלידים כבר 10 שנים ואני מנחלים(חור ליד פתח תקווה) אני גם יודע לנגן את כל the wayfarer

UrBaN Man

New member
למה אתה חושב שהזמן משנה משהו?

הרשה לי להעיר על כך. אמנם זמן זה נסיון, ידע טכניקה וכאלה, אבל יש כאלו שגם הזמן לא עוזר להם. אני מכיר מישהו שמנגן 9 שנים ויש לו שיעור בשבוע כל הזמן הזה, והוא לא יודע לנגן ב2 ידיים כמעט בכלל, והדבר הכי מסובך שהוא מנגן זה את הקו הלירי של לט איט בי. ואני מכיר מישהו שמנגן 8 שנים, והדבר הכי מתקדם שהוא מנגן בקושי זה הפרק הראשון של MOONLIGHT SONAT, וגם זה בקושי. מקווה שהבנת את הנקודה..

../images/Emo45.gif

אני למשל מנגנת שש שנים בערך (הפסקתי אחרי חמש וחזרתי אחרי שנתיי-שלוש) ואני גרועה :] (היי ניגנתי את הפרק הראשון של המונלייט סונטה, זה יפה ^^)

lacona coil

New member
אני יודע שאין קשר לזמן

אני גם מכיר אנשים שלומדים שנים ולא יודעים כלום אבל אני באמת די טוב(כמה אני צנוע...)אני גם אמרתי שאני יודע לנגן את ה-wayfarer כי זה שיר די מהיר וזה די קשה לנגן אותו כדי שיידעו שאני יודע לנגן ולא סתם. והמונלייט סונטה זה באמת קטע נורא יפה וניגנתי אותו.

Blade Of Fire

New member
../images/Emo45.gifשירה:)

נכון, אני לא יודע לשיר כמו טאריה, אבל בשירי הדואט סטייל פאנטום אוף דה אופרה אני יכול לעזור:)

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif

אני כמו איתי- יכולה לנסות לשיר
אמ... חוצמזה אני יכולה לדאוג לשווארמה/ פיצות. בטח נהיה רעבים אחרי כל זה... נשמע טוב? חחח

Kezia

New member
../images/Emo45.gif מנגן על חלילית

מיד מרדכי. יכול לנגן כמעט את כל הקטעי חליל שלהם...

למעלה