דן, תודה על הסקירה המענינת. עכשיו אפשר להבין באופן ברור יותר שעדיף שיחלקו את המזומן לנושי האגח, ואנו נחליט איפה להשקיע לטוב ולרע.1. עמנואל אבנר, שמיצג איש עסקים בינ"ל שחי באירופה
תן 304 מלשח + ישראייר + idbg (2 האחרונים מוערכים 150 מלשח ע"י אופיר נאור)
קבל אגח 440 מלשח לעוד 10 שנים, בריבית 2%.
כדי שלא ממש תתפקע מצחוק הוא מציע שאם ישראייר או idbg יהיו שווים מעל 50 מלשח אז תקבל 35% מהיתרה מעל ה 50.
ומה הוא יעשה עם המזומן הטוב שתפקיר בידו? יקנה חברת נדלן מניב + סיפורי פוגי של אנרגיות מתחדשות + יכניס 2 נכסי נדלן באירופה.
כמעט כולנו, כולל שרון חינקיס, אמרנו לברנש ללכת לשפר את ההצעה דחוף. אני לא מחליף מזומן ביד ומייד באגח ל 10 שנים בריבית 2%.
2. רייכמן.
תן 300 מלשח + ישראייר + idbg + קולו
קבל אגח בגובה 600 מלש"ח.
הופה הופה, פה כבר יש על מה לדבר. להחליף 450 מזומן+הפסדים צבורים ב 600, לעוד הרבה שנים, זה כבר מתחיל לעניין.
אבל... מה הבחור רוצה לעשות עם הכסף שלנו? לקנות סלולרי קטן אקספון ונכסי נדלן.
זה כבר קצת בעיה כי עם כל הכבוד לאקס-מי? אני יכול לקחת מזומן טוב ולקנות איתו מניות ביקום. בזק+פלאפון נראה לי יותר שווה מאיזו סלולרית וירטואלית קטנה שהיום קיימת ומחר נעלמת. לכן אם הבחור רוצה את הקול שלי אז הוא צריך לשפר דרמטית את הבטחונות. אני לא שם מזומן טוב על סיפורי סלולר וירטואלי
3. עוד ספי זינגר, מייצג את גד זאבי.
תן 300 + ישראייר + idbg (2 האחרונים שווים 150, כן?)
קבל 380 מלשח מזומן + 20 מלשח תלוי idbg או 110% ממה שיוצע על idbg
לא הבנתי. זאבי חושב שאנחנו לא יודעים חשבון? next
4. איליק רוז'נסקי
תן רק את המזומן והמניות, ושמור לעצמך את ישראייר ו idbg
קבל 300 מלשח אגח, איתם הוא רוצה לקנות נדלן ואנרגיה ירוקה.
אני אומר חביבי - רוצה אנרגיה ירוקה? לך לגלעד אלטשולר. אני לא מחליף מזומן טוב בסיפורי פנטזיות על העץ. אני עם הכסף יכול לקנות אגחי דלק קבוצה, עם בטחונות פצצה של דלק"ד, שמרוויחה מיליארד שקל לשנה. אנלייט/אנרגיקס - הכי גדולות בסקטור, עושות פחות מעשירית מזה, ומן הסתם איליק יעשה עוד פחות, אז תודה אבל לא תודה. אני את המזומן שלי שם על נכס מניב אמיתי ולא סיפורים ירוקים לשעת לילה מאוחרת.
5. וליו קפיטל.
תן 300 מלשח, בלי ישראייר ו idbg
קבל אגח 300 + 20% משווי חברה כלשהי, עם גיבוי של פסגות.
לא היה הכי ברור.
בקיצור כרגע כל 5 ההצעות אינן תחרותיות מול האלטרנטיבה שלי לקחת את כל המזומן ולהשקיע אותו באגח של דלק קבוצה.
אם ישפרו רכיבים כאלה ואחרים אז לא פוסל באופן קטגורי. יש על מה לדבר, אבל חייבים לשפר, ומשמעותית.
אולי פספסתי משהו, אבל ישראייר כבר לא של אידיבי...לא?1. עמנואל אבנר, שמיצג איש עסקים בינ"ל שחי באירופה
תן 304 מלשח + ישראייר + idbg (2 האחרונים מוערכים 150 מלשח ע"י אופיר נאור)
קבל אגח 440 מלשח לעוד 10 שנים, בריבית 2%.
כדי שלא ממש תתפקע מצחוק הוא מציע שאם ישראייר או idbg יהיו שווים מעל 50 מלשח אז תקבל 35% מהיתרה מעל ה 50.
ומה הוא יעשה עם המזומן הטוב שתפקיר בידו? יקנה חברת נדלן מניב + סיפורי פוגי של אנרגיות מתחדשות + יכניס 2 נכסי נדלן באירופה.
כמעט כולנו, כולל שרון חינקיס, אמרנו לברנש ללכת לשפר את ההצעה דחוף. אני לא מחליף מזומן ביד ומייד באגח ל 10 שנים בריבית 2%.
2. רייכמן.
תן 300 מלשח + ישראייר + idbg + קולו
קבל אגח בגובה 600 מלש"ח.
הופה הופה, פה כבר יש על מה לדבר. להחליף 450 מזומן+הפסדים צבורים ב 600, לעוד הרבה שנים, זה כבר מתחיל לעניין.
אבל... מה הבחור רוצה לעשות עם הכסף שלנו? לקנות סלולרי קטן אקספון ונכסי נדלן.
זה כבר קצת בעיה כי עם כל הכבוד לאקס-מי? אני יכול לקחת מזומן טוב ולקנות איתו מניות ביקום. בזק+פלאפון נראה לי יותר שווה מאיזו סלולרית וירטואלית קטנה שהיום קיימת ומחר נעלמת. לכן אם הבחור רוצה את הקול שלי אז הוא צריך לשפר דרמטית את הבטחונות. אני לא שם מזומן טוב על סיפורי סלולר וירטואלי
3. עוד ספי זינגר, מייצג את גד זאבי.
תן 300 + ישראייר + idbg (2 האחרונים שווים 150, כן?)
קבל 380 מלשח מזומן + 20 מלשח תלוי idbg או 110% ממה שיוצע על idbg
לא הבנתי. זאבי חושב שאנחנו לא יודעים חשבון? next
4. איליק רוז'נסקי
תן רק את המזומן והמניות, ושמור לעצמך את ישראייר ו idbg
קבל 300 מלשח אגח, איתם הוא רוצה לקנות נדלן ואנרגיה ירוקה.
אני אומר חביבי - רוצה אנרגיה ירוקה? לך לגלעד אלטשולר. אני לא מחליף מזומן טוב בסיפורי פנטזיות על העץ. אני עם הכסף יכול לקנות אגחי דלק קבוצה, עם בטחונות פצצה של דלק"ד, שמרוויחה מיליארד שקל לשנה. אנלייט/אנרגיקס - הכי גדולות בסקטור, עושות פחות מעשירית מזה, ומן הסתם איליק יעשה עוד פחות, אז תודה אבל לא תודה. אני את המזומן שלי שם על נכס מניב אמיתי ולא סיפורים ירוקים לשעת לילה מאוחרת.
5. וליו קפיטל.
תן 300 מלשח, בלי ישראייר ו idbg
קבל אגח 300 + 20% משווי חברה כלשהי, עם גיבוי של פסגות.
לא היה הכי ברור.
בקיצור כרגע כל 5 ההצעות אינן תחרותיות מול האלטרנטיבה שלי לקחת את כל המזומן ולהשקיע אותו באגח של דלק קבוצה.
אם ישפרו רכיבים כאלה ואחרים אז לא פוסל באופן קטגורי. יש על מה לדבר, אבל חייבים לשפר, ומשמעותית.
dw או כל מי שמבין בנושא, יש לי שאלה .כמעט כל המחזיקים אמרו תודה אבל לא תודה ל 5 ההצעות.
מחזיקי אג"ח אי.די.בי דחו את ההצעות למכירת החברה - גלובס (globes.co.il)
מחזיקי אג"ח ט' של אי.די.בי פיתוח מעדיפים כסף ביד - שוק ההון - TheMarker
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.