בורסה 2008
Well-known member
תודה לאופיר נאור שלא נותן למחזירים להכשיל את עצמם. נקווה לשיפור משמעותי בהצעות
לדעתי,לא ברור. למרות שהמחזיקים הצביעו בעד חלוקת הקופה, נאור מבקש הצעות לרכישת אידיבי (עד מחר).
האם הסיבה היא שעמלתו גדלה בתרחיש מכירה? או שהמשך קיום החברה יבטיח לו הטבות כלשהן?
במקום אחר כתב מישהו שנאור הגיש לביהמש בקשה לחלוקה של 280M והשופט ביקש תגובות עד סוף ספטמבר. בינתיים, הוא מנסה לשפר הצעות.
כלומר, אנו בהליך חלוקה אלא אם תתקבל הצעה מפתיעה. אם נאור מנסה למקסם תועלות, שיבורך.
למה אתה ממעיט, כתבתי שאנחנו נשקול 100אג + תביעות. למה 90אג?jsphs
לפי החישוב שלי, אנו אמורים להיפגש עם 75 אג', לא כולל תביעות.
תן לי אגח חדש עם התחיבות פרעון של 90 אג' + בטחונות מלאים, ואני מאשר.
לא מדויק. לא משנה אם נקבל אגח לפי 90 או 100 אג'. בשני המקרים הוא ישא קופון. כך שאם נקבל לפי 100 והוא יפרע בתום שנתיים בריבית של 4% אז נקבל נומינלית 108 אג'.למה אתה ממעיט, כתבתי שאנחנו נשקול 100אג + תביעות. למה 90אג?
ה100אג הם אג"ח בפריסה לא כסף ביד.
בעסקה של ישראייר נשארו בידינו 25% ממניות החברה. אמורה להיות מונפקת בקרוב וגם אופיר נאור מנסה למצוא קונה. אמר שכבר ניתנה לו הצעה של 70 או 75 וסירב לה כי חושב שאפשר לקבל יותר.אולי פספסתי משהו, אבל ישראייר כבר לא של אידיבי...לא?
תודה, הבנתי ובמיוחד אחרי האקסל המפורט למעלה. לילה טובבעסקה של ישראייר נשארו בידינו 25% ממניות החברה. אמורה להיות מונפקת בקרוב וגם אופיר נאור מנסה למצוא קונה. אמר שכבר ניתנה לו הצעה של 70 או 75 וסירב לה כי חושב שאפשר לקבל יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.